Şimdi Ara

100 KM'DE GELEN RÜZGAR SESİ ==>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 100 km hıza gelince sürücü kapısının üst kısmından rüzgar sesi gelmeye başlıyor. aracım 2004 model focus 1. bu sesi kesmenin bi yolu var mıdır acaba? teşekkürler.

• kapı fitillerine baktırabilirsiniz...
  • benımde vırajlarda ugultu gelmekte soyle 60-70 km ıle goırdıgımde ses barız ıcerı gelmekte.rulmanlardamı bır sorun var acaba?gercı servıste bırsey demedıler.
    on lastıklerı degıstım ondan olabılırmı?gercı lastık degısımınden oncede vardı galıba
  • aracın cam lastikleri eskimiş olabilir onları değiştir muhtemelen bir yalıtım problemidir düzeltilebilir. eğer yalıtımda bir sorun yoksa yapacak pek fazla bir şey çünkü yok aracın aerodinamisinden kaynaklanan bir sorundur
  • aslında camlar kapanırken gıcırtı şeklinde ses geliyor. dediğiniz gibi cam lastiklerini değiştirip de deneyim bakalım. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrakON

arkadaşlar 100 km hıza gelince sürücü kapısının üst kısmından rüzgar sesi gelmeye başlıyor. aracım 2004 model focus 1. bu sesi kesmenin bi yolu var mıdır acaba? teşekkürler.

yok yeni araçlarda bile var
  • arkadaşlar aracı gösterdim. benden önceki sahibi dizik yanasını değiştirmiş ama italyan yan sanayi ile. usta, sesi ordan yapıyodur. orjinal ayna 280 TL dedi. acaba uygun fiyatlı orjinal yan ayna bulamaz mıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrakON

arkadaşlar aracı gösterdim. benden önceki sahibi dizik yanasını değiştirmiş ama italyan yan sanayi ile. usta, sesi ordan yapıyodur. orjinal ayna 280 TL dedi. acaba uygun fiyatlı orjinal yan ayna bulamaz mıyım?

eğer yanlardan gelen uğultu sesi diyorsanız orjinalide olsa aynı sesi yapıyor tasarımı ile ilgili bir sorun.camdan gelen rüzgar sesi için ise fitilin içine serum hortumu sokanlar var deneyebilirsiniz ama üst sınıftaki passattanda rüzgar sesi geliyor.hadi focusta o sesi kestiniz diyelim bu sefer yol sesine ve sağdan soldan gelen seslere kafayı takacaksınız hiç kendinizi yormayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.