Şimdi Ara

100 lira Dusk yada 1000 Gold pazarlığa açık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acil şekilde 100 liraya Dusk yada 1000 gold alınır. Oyun içi TheDarkPaladin.6738 pm ile ulaşabilirsiniz.

• Öncelikle merhaba. 1000gold yaklaşık 9500gem e tekabül ediyor ve yaklaşık 120dolar. Fiyatı yükseltmeniz kendi açınızdan iyi olacaktır. Iyi alışverişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer geme göre alsaydım gidip sitesinden alırdım oyunculardan almak daha uygundur bu tip durumlar için
  • oyuncu gol piyasası şuan 1 g 0,20 minimum 0,15 inerler açık teklif bırak bence 150-200 arası teklif verirler bide oyuncuların çoğu buraya uğramaz :D oyun içi yaz bence :)
  • Oyun içi pek güvenebileceğimi sanmıyorum en azından burada düzgün güvenilir bir alışveriş yapabilirim
  • İstediğin fiyata o gold miktarını satan olmaz ama sen aramaya devam et.
  • Pazarlığa açıktır diyorum bende biliyorum o fiyata olmayacağını 100 olmaz 150 olur anlaşırsak 130 olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güvenilir şekilde gold alabilecegim bir site felan var mı?
  • Artık ihtiyacım yok Twilight ı craftladım rahat bir şekilde dungeon silahlarıyla mystic forge da denemem sayesinde Leaf of Kudzu düşürüp sattım. sizde deneyin derim ;)
  • Helal olsun :) Bende şuan token biriktiriyorum , mystic forgeyi ziyaret edicem , eminim 20 k kadar tokenim boşa gidicek ama o heyacanı yaşamaya değer :)
  • Gold harcama hiç bir şekilde çünkü yaza o Dusklar falan 100g 200g olucak diğer silahlar daha çok pahalı olur eminim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.