Şimdi Ara

100 Lv FF BladeR(Hera) ShanKe (Güncel)500 TL ye Düştüüü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Server: Hera
    Guild: LosT_KingdoM
    Build: Full Str BladeR
    Skill Lv: 100 FF
    Set :+6 Full Blue
    Satış Sebebım Oyunu Bırakmam..
    SATIŞ: 500 TL (pazarlık payı vardır)
    Not!:Setin Resmini çekemeden Dc olduk isteyen rev6.com adresınde Nıck ile bakabilir(En Kısa ZamanDa Koyucam)
    Not2!:OmuzLuk +Sız alacak Arkadaşa +6 olarak gelıcek ama emın olabilir...
    iRtibat: deliruzgar38@gmail.com

Cep No : 0506 866 07 17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKillm3 -- 9 Eylül 2009; 0:05:09 >

• Up bakan Lutfen yoRum Barı yapSın ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKillm3 -- 18 Ağustos 2009; 0:05:23 >
  • item resimlerini koysan daha güzel olur hayrlı satışlar
  • Hayırlı satıslar guvenılırdır arkadas :)
  • 92 wizard + 91 warrior (Full + Full Farm) teklif ediyorum
  • tam full farm değil heralde char az birşey eksiği var.
    hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi satışlar dostum...çok güzel pvp ler yaptık senle II__sSs__II ben Emre...eski sahibi daha doğrusu bende sattım kurtuldum...bowmanle dönüş yapıyorum :D
  • way emre kardesım nasıosın thekıllm3 benım kardesım ona dedım koy dıye o koydu burda benı uyelıgım :)) hayırlı olsun 0 dan mı kasacaksın yoksa satın mı alacaksın bı car??
  • Hayırlı satışlar diliyorum . Charı bilirim Kırıkkale'den Burak abinin charıdır . Aramız iyidir . Her türlü güvenilirdir . . .
  • cok saglam bı chardır serverde agırlıgı olan bı abımız char hakkaten cok ıyı alacak kısı sımdıden hayırlı olsn
  • nikimi nasıl çaldınnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcan38

way emre kardesım nasıosın thekıllm3 benım kardesım ona dedım koy dıye o koydu burda benı uyelıgım :)) hayırlı olsun 0 dan mı kasacaksın yoksa satın mı alacaksın bı car??

saolasın iyilik sağlık...oyundan iyi bir arkadaşımdır hayırlı satışlar dilerim....elimde 85FF +1m sp li bowman war...o geliyor gümbür gümbür :D Fire+Light :D seti fln herşeyi tam şu an sadece lvl alması lazım :D
  • ff ıse kolay kasılır.D hadı hayırlı olsun sımdıden walla ff car kasmana sevındım ugrastırmaz hıc yoktan^^
  • Up Alan memnun olucak garanti veriyorum
  • Up
  • Up Su Chara Hıc Mı yoRum Yok
  • konu guncel
  • Moruk Blader charlar inan çok zor takılıyor..Takas denersen iyi olur sölim...

2 char kasıom bende şu an bakalım ne olcak...Biri 86 old +1m sp dewam dieriede 76 lvl FF 1h-2h-axe/warlock FF su an + 1.3m sp li.....

Takas et rahat edersin satılmıyor inan..
  • hehehe :)) takas ısını pek sevmıyorum satılmazsa oynarız gerı sorun ıolmuyo bıde wızard carım varya benım 98 lvl olacak onun ıcın baska car sıkıntısı yasamıyorum. takas ısıde bıraz ters gelıyor bana nasıl desem kendım acmyınca carı hosuma gıtmıyor ınan:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.