Şimdi Ara

100 lvl geldi charlar degiŞti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • STR charı kolaylıkla kesecek tek build İNT chardır BİCHEON/COLD/LİGHT ŞEKİLDE YAPACAKSIN itemlerinde tek 1 tane bile ne int ne str nede diğer blue statlardan eksik olamayacak snow bitince int ölür diyen arkadaşlar yanılıyorlar sadece iteme bakar İTEM olarak maddi durum var ise Garment/armor set yapmak akılıca olur tabi goldu çok olan :) olmayan için garment iyidir :)
  • Bazı arkadaslar demis ya balderlara Stun,Dull, fear gibi ozellikler geldi 100 lvl da da kral olucak denildi. Ben buna katılmıyorum. Bakın Blader phy atack yapan bir char tipidir mag. atagı oldukca azdır. Elinizde bir bow char var diyelim pvp Baslamadan acarsın firewallı zaten 100 lvlda 18-19k canı oluyor galiba sadece firewallın. Firewallın avatagesi ne diceksiniz Firewall acıkken size ne stun ne fear nede dull işler bunların hicbiri size islemez özellikle full str charlarla yaptıgınız pvplerde oldukca avantage saglıyıcak bir skilldir. Denemenizi tavsiye ediyorum ben denedim vede cok memnun kaldım zaten kore serverlarında bu cok kullanılıyor.bide bowsunuz uzaktan vuruyorsunuz onun da avatagesını dusunun firewallı yıktı mı blader zaten 4 sn de dolan bir skilldir hemen basabılırsınız vede 20-30 sn den once o wallı yıkamaz saglam bi blader. he fire skillinin nukerlerini de acmistir o zaman yıkabılır ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: adel1147

Bazı arkadaslar demis ya balderlara Stun,Dull, fear gibi ozellikler geldi 100 lvl da da kral olucak denildi. Ben buna katılmıyorum. Bakın Blader phy atack yapan bir char tipidir mag. atagı oldukca azdır. Elinizde bir bow char var diyelim pvp Baslamadan acarsın firewallı zaten 100 lvlda 18-19k canı oluyor galiba sadece firewallın. Firewallın avatagesi ne diceksiniz Firewall acıkken size ne stun ne fear nede dull işler bunların hicbiri size islemez özellikle full str charlarla yaptıgınız pvplerde oldukca avantage saglıyıcak bir skilldir. Denemenizi tavsiye ediyorum ben denedim vede cok memnun kaldım zaten kore serverlarında bu cok kullanılıyor.bide bowsunuz uzaktan vuruyorsunuz onun da avatagesını dusunun firewallı yıktı mı blader zaten 4 sn de dolan bir skilldir hemen basabılırsınız vede 20-30 sn den once o wallı yıkamaz saglam bi blader. he fire skillinin nukerlerini de acmistir o zaman yıkabılır ^^

Kore serverındakiler bir skill butonuna bastığı anda, sanki single player bir oyunmucasına, sıfır lagda, anında skili kullanabiliyor.. Sen bir skile bastığında 1 saniye beklemenin ardından yapar skili..

Ayrıca bizde şöyle bi bug var, pvp sırasında vs heycanıyla fire wall skiline spamlarsak, skill animasyonunu yapıyor, fire wall gelip, anında kapanıyor.
    Fire Wall defanstan çok, ölüme bir adım daha yaklaştırabilir.. Fire wall ı büyük unique lerde kullanmanızı tavsiye ediyorum.

• Eğer oynamasını bilirsen her char kralına gider.
    Bunu 100lvl glavier için söylemek için zor tabi ki.
    Fakat sözüm nukerler için.Nuker her zaman orta halli char olmuştur.Her işe yarayan charlar...
    Eğer sen eline spear alırsan yerden kalkamazsın.Eğer sen S/S de weapon skilli ile oynamazsan snow bitince kaçacak delik ararsın vs vs vs.
    Yani hangi durumda ne yapman gerektiğini bileceksin.
  • Blade her zaman en üstün char. Blade in sorunu rakibini yavaş öldürebilmesi. bowun karı blade dışında herkesi kesebilecek güçte olması vede blade den daha çabuk kesebilmesi. savaşlarda ve grup çatışmalarda blade bow kadar iş yapamıyor. blade zaten az vuran bir build. karşısındakini bufflu yakalarsa yapabileceği tek şey mana harcamak olur. yani bowdan blade e dönmek town önlerinde beni kimse kesemez manasına gelir. ama kimsede sizle kolay kolay pvp yapmaz. marsda 90 lvl +7 bladeli bladerin ss nukeri zor kestiğini görüyordum. tamam ss nukerin onu kesme şansı olmayabilir ama ss nukeride zor kesen bir buildde pek anlamlı değil. blader çok iyi bir hunter chardır.
  • Kullanmayı bilene bütün charlar güzel.Her charın bi chara karşı zayıf yönü var.
  • Arkadaşım bence 100 lvlde Kıng Blader olucak.Oda olmadı Bow.Ben bır glavıer olarak üzülerek söylüyorumki glavier dönemi biti gibi.Ama inş ilerki patchlerde glavie arağa gecer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Donald_Duck

quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

100lvlde en iyi char tekrar blader olucak.Herkes bow olucak diyor nedeni ise 2 adet kombo olması.Ama kimse düşünmüyor bow kombo ile rakibini uzaklaştırıcak peki nasıl öldürücek?Normal atack skilli yaparken blader yanına gelip yatır batır veya 100lvl kombosu ile stun,fear,dull verebilir.

Blader ne zaman kötü bir build olduda tekrar en iyi olucak diyorsun..

Blader kötü oldu demedim zaten, 70-80 capınde iyiydi ama en iyi değildi.90 ve 100 lvlda en iyi oldu.

• quote:

Bazı arkadaslar demis ya balderlara Stun,Dull, fear gibi ozellikler geldi 100 lvl da da kral olucak denildi. Ben buna katılmıyorum. Bakın Blader phy atack yapan bir char tipidir mag. atagı oldukca azdır. Elinizde bir bow char var diyelim pvp Baslamadan acarsın firewallı zaten 100 lvlda 18-19k canı oluyor galiba sadece firewallın. Firewallın avatagesi ne diceksiniz Firewall acıkken size ne stun ne fear nede dull işler bunların hicbiri size islemez özellikle full str charlarla yaptıgınız pvplerde oldukca avantage saglıyıcak bir skilldir. Denemenizi tavsiye ediyorum ben denedim vede cok memnun kaldım zaten kore serverlarında bu cok kullanılıyor.bide bowsunuz uzaktan vuruyorsunuz onun da avatagesını dusunun firewallı yıktı mı blader zaten 4 sn de dolan bir skilldir hemen basabılırsınız vede 20-30 sn den once o wallı yıkamaz saglam bi blader. he fire skillinin nukerlerini de acmistir o zaman yıkabılır ^^

• quote:

Orjinalden alıntı: _BlackLight_

Arkadaşım bence 100 lvlde Kıng Blader olucak.Oda olmadı Bow.Ben bır glavıer olarak üzülerek söylüyorumki glavier dönemi biti gibi.Ama inş ilerki patchlerde glavie arağa gecer.

quote:

Türkçe mi konuşuyoruz?

Bir de nuker blader kesemez diyen bir arkadaş vardı.Ona hayatı boyunca hiç nuker oynamış diye sormak istiyorum.

• Pwp charı istiyorsan warrıor acıcaksın.

Arkadaşlar bna göre artık ch charlar hic bir işe yaramıyor. Ne varsa eu charlarda, ben eu char acmanı tavsiye ederim.
  • Glavie ve bow lardan ümidinizi kesebilirsiniz."Blader" oyunda oldugu sürece ch charlardan sadece nukerlerin yatırabileceğine inanıyorum. Şu anda warrior ve wizardlar çok üst seviyede eu için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PUni

quote:

advantage kredi kartı var galiba etki yaratmış

• quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

quote:

Orjinalden alıntı: _BlackLight_

Arkadaşım bence 100 lvlde Kıng Blader olucak.Oda olmadı Bow.Ben bır glavıer olarak üzülerek söylüyorumki glavier dönemi biti gibi.Ama inş ilerki patchlerde glavie arağa gecer.

quote:

Türkçe mi konuşuyoruz?

Bir de nuker blader kesemez diyen bir arkadaş vardı.Ona hayatı boyunca hiç nuker oynamış diye sormak istiyorum.

o benim şimdi sen bana nukerin blade i kestiğini ima ediyorsun, yazacağın cvp ı da biliyorum: nukerin elinde sun veya +9 oldumu keser falan.
    ne zaman böyle birşey çıksa hemen biri atlar nuker sun aldımı keser diye. niye karşısı armıtmu? istersen kalkanını çıkarıp pvp yapsın sırf sen haklı çıkıcaksın diye.
    bide bana ben 55 lvl im 55 blade i kestim gibisinden de cvp verme. full farm 2 char eşit itemlerle 85+ da nuker blade i kesemez.. karşındakinin salak olması lazım mesela ucuz pot basmak gibi.

ona bakılırsa 68 daggerımla 68 +5 blade i kestim, hemde her pvpde. ama kestim demiyorum çünkü sürekli %25 vigor pot bastım bide normal %25 hp potu ve cleric bufflarını eksik etmedim. karşımdakide kim bilir 570 lik pot kullanıyordu.

yani görünen köy klavuz istemez.

• 4 gün önce 1.8m sp kasılmıs str charimin farmını bitirip lvle gitmeye başladım...Bende uzun süre blade ve bow arasında kalmıştım.Ama sonunda blade yapmaya karar kıldım.şuan 54 lvl oldu charım.Blade'in düşük damagenı arttırmak için force açmayı planlıyorum.Force deki zehirleri nuke gibi kullanarak pvp de öne geçmeyi planlıyorum. Ama lightten ödün verecegim için birazda şüphelerim war. Ama sonuçta farklı ve eğlenceli bir char olucak o kesin)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düş_man -- 12 Mayıs 2009; 0:48:27 >
  • kim ne derse desin blade tartışılmaz bi builddir CHN charların tankıdır ama şuda bi gerçek ki int bir charla str bir char arasında ki en büyük fark hit ratio seviyesidir ki bu int bi charda str bir chara göre çok daha yüksektir buda demek oluyor ki weapon skillerini açan bi s/s nuker crt vurma şansı oldukça yüksektir ve blade i kesmesi için sağlam bi int atağından sonra knock-down skillerini iyi kullanması bak bakalım o zaman piyasada blade char kalıyor mu özellikle 96 meteoru ve knock-down yeterli...
  • Aman blader da neymiş XPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP 44 lvlken ustu garment olan 55 lvlligi kestm bn harpım ve warlock rodumla ezik nolcak nub bi de bladerlara fear mı geldi bn ch hic ilgilenmiorum da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Harmonical

Aman blader da neymiş XPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP 44 lvlken ustu garment olan 55 lvlligi kestm bn harpım ve warlock rodumla ezik nolcak nub bi de bladerlara fear mı geldi bn ch hic ilgilenmiorum da

?
  • quote:

Aman blader da neymiş XPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP 44 lvlken ustu garment olan 55 lvlligi kestm bn harpım ve warlock rodumla ezik nolcak nub bi de bladerlara fear mı geldi bn ch hic ilgilenmiorum da

sen oyundan anladığına emin misin
  • quote:

Orjinalden alıntı: __smyrna__

kim ne derse desin blade tartışılmaz bi builddir CHN charların tankıdır ama şuda bi gerçek ki int bir charla str bir char arasında ki en büyük fark hit ratio seviyesidir ki bu int bi charda str bir chara göre çok daha yüksektir buda demek oluyor ki weapon skillerini açan bi s/s nuker crt vurma şansı oldukça yüksektir ve blade i kesmesi için sağlam bi int atağından sonra knock-down skillerini iyi kullanması bak bakalım o zaman piyasada blade char kalıyor mu özellikle 96 meteoru ve knock-down yeterli...

Bladeri 2 skille yedin bitirdin helal olsun. Sen vururken bladerde bos duracak zati.Tüm china charlar eşit şartlar altında düşünürsek bladerin hiç bir china chara yatabileceğini düşünmüyorım.

quote:

Tüm bladerler da aynı zati. Sen 90a kas bırak orada 100 lvl bladerları rahat rahat kesersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yes Sir! -- 12 Mayıs 2009; 9:26:51 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.