Şimdi Ara

100 lvl geldi charlar degiŞti! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Crazy_Star

quote:

Orjinalden alıntı: __smyrna__

kim ne derse desin blade tartışılmaz bi builddir CHN charların tankıdır ama şuda bi gerçek ki int bir charla str bir char arasında ki en büyük fark hit ratio seviyesidir ki bu int bi charda str bir chara göre çok daha yüksektir buda demek oluyor ki weapon skillerini açan bi s/s nuker crt vurma şansı oldukça yüksektir ve blade i kesmesi için sağlam bi int atağından sonra knock-down skillerini iyi kullanması bak bakalım o zaman piyasada blade char kalıyor mu özellikle 96 meteoru ve knock-down yeterli...

Bladeri 2 skille yedin bitirdin helal olsun. Sen vururken bladerde bos duracak zati.Tüm china charlar eşit şartlar altında düşünürsek bladerin hiç bir china chara yatabileceğini düşünmüyorım.

quote:

Orjinalden alıntı: Harmonical

Aman blader da neymiş XPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP 44 lvlken ustu garment olan 55 lvlligi kestm bn harpım ve warlock rodumla ezik nolcak nub bi de bladerlara fear mı geldi bn ch hic ilgilenmiorum da

Tüm bladerler da aynı zati. Sen 90a kas bırak orada 100 lvl bladerları rahat rahat kesersin.

bak güzel kardeşim 2skille blade i yedi bitirdi diye bişi yok ama şu bi gerçek ki sağlam bi s/s nüker iyi yapılandırılırsa yıkamayacağı char yok balde warrior vs.. ama şuan 96meteoru ve knock-down nükerlerde çok çok işe yarıyor...

• quote:

quote:

quote:

kim ne derse desin blade tartışılmaz bi builddir CHN charların tankıdır ama şuda bi gerçek ki int bir charla str bir char arasında ki en büyük fark hit ratio seviyesidir ki bu int bi charda str bir chara göre çok daha yüksektir buda demek oluyor ki weapon skillerini açan bi s/s nuker crt vurma şansı oldukça yüksektir ve blade i kesmesi için sağlam bi int atağından sonra knock-down skillerini iyi kullanması bak bakalım o zaman piyasada blade char kalıyor mu özellikle 96 meteoru ve knock-down yeterli...

Bladeri 2 skille yedin bitirdin helal olsun. Sen vururken bladerde bos duracak zati.Tüm china charlar eşit şartlar altında düşünürsek bladerin hiç bir china chara yatabileceğini düşünmüyorım.

quote:

Orjinalden alıntı: Harmonical

Aman blader da neymiş XPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP 44 lvlken ustu garment olan 55 lvlligi kestm bn harpım ve warlock rodumla ezik nolcak nub bi de bladerlara fear mı geldi bn ch hic ilgilenmiorum da

Tüm bladerler da aynı zati. Sen 90a kas bırak orada 100 lvl bladerları rahat rahat kesersin.

bak güzel kardeşim 2skille blade i yedi bitirdi diye bişi yok ama şu bi gerçek ki sağlam bi s/s nüker iyi yapılandırılırsa yıkamayacağı char yok balde warrior vs.. ama şuan 96meteoru ve knock-down nükerlerde çok çok işe yarıyor...

Neye ve kime göre gerçek? Sağlam nuker diyorsun. Tamam nuker sağlam olsun bladerde sağlam olsun. Sen hala bladeri keserim diyorsan zati konuşmaya bile gerek yok yani. O zaman niye millet bu kadar eziyet cekiyor.Herkes nuker kasar biter. Ama bir bakalım onceden nuker kasanlar neden wizardlar gelince ona donduler. Cünkü %80 nuker kasanlar onden hızlı gidip para kasip alttan blader getiriyorlar.

• Benim anlamadığım şu: Siz spear charları neden ezik görüyorsunuz? Kanımca ya sizin gördükleriniz hep ezik charlardı ya da siz güçlü spear char görmediniz. Başka birşey demiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

Benim anlamadığım şu: Siz spear charları neden ezik görüyorsunuz? Kanımca ya sizin gördükleriniz hep ezik charlardı ya da siz güçlü spear char görmediniz. Başka birşey demiyorum.

Şahsen ben ezik görmüyorum. Benim yorumum eşit şartlar icin yani her iki taraf full sun %100 olsa bladerim üstün gelecegini dusunuyorum . Ancak böyle olması imkansız olacagı icin normal sroyu dusunursek oyunda ki hersey item,yapilandirma ve kullanma 3lusune bagli oluyor. Orta halli bi spear oynamayi bilmeyen bladeri keser.Ancak bu demek degildir ki spear bladerden iyidir. Oynamayi bilen blader spear i keser falan filan... Kısacası oyunda ki pvp bence item,yapılandırma, charı kullanma üçlü kombinasyonunu kim daha iyi başarabilirse onundur.

Edit : Ben bu oyunu olympus acildiginda oynuyordum sonra ara verdim nese mesela o zaman 70 lvl sınırdı ve full str glavierdim.Elinde sos spear +8 hybrid olan adam beni kesemiyordu uzerimde sos yoktu ama sos+5 swordlu bi adam(cucu oynayanlar mutlaka bilir) vardı kesiyordu. Kestigim charların arasında bir suru nuker vardi. Ancak kesildigimde nuker vardi. İste kombinasyondan kastetmek istedigim olay buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yes Sir! -- 12 Mayıs 2009; 11:06:42 >

• bence bu oyun bow lar üzerine kurulmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: pars31

bence bu oyun bow lar üzerine kurulmuş

Nasıl yani? Bowlar hic bir zaman kral olmadı ki bu oyunda.100 lvl de gelen skillerle iyi bir konuma gelmis gibi gorunuyor ancak bir 100 lvl olsun herkes farmlar tamamlansin tum charların yeni hali o zaman ortaya cıkacak.
  • güzel kardeşim ben blade e ezik demiyorum kendimde blade char kasıyorum ama şu bi gerçek ki bi nuker eğer sağlam bi yapılandırmaya sahipse kullananda profsa ne blade dinler nede bi başkasını söylediğin gibi char kullanmak önemli ama unutta 120snylik bi avantajları var ve pwpde 120snyde çok şey değişiyor...
  • quote:

güzel kardeşim ben blade e ezik demiyorum kendimde blade char kasıyorum ama şu bi gerçek ki bi nuker eğer sağlam bi yapılandırmaya sahipse kullananda profsa ne blade dinler nede bi başkasını söylediğin gibi char kullanmak önemli ama unutta 120snylik bi avantajları var ve pwpde 120snyde çok şey değişiyor...

Tamam 120 sn lik cok muthis bi avantajları var.120 sn boyunca tek kale mac gibi dusunelim pvp yi. Nuker saldıracak blader savunacak . Bladerin 2 tane knock-down skili(%50 olasıkılı) var.2 dk boyunca sade yatır batırlarla blader dayanamaz mı?. Zati blader nukeyi her yeter attıgında tamamen dolan bir hp ve suresi azalan snow shield olucak.Snow shield bitince nolucagi mechul zati. Bu arada bende su anda hem blader hem ss nuker kasıyorum.
  • quote:

quote:

güzel kardeşim ben blade e ezik demiyorum kendimde blade char kasıyorum ama şu bi gerçek ki bi nuker eğer sağlam bi yapılandırmaya sahipse kullananda profsa ne blade dinler nede bi başkasını söylediğin gibi char kullanmak önemli ama unutta 120snylik bi avantajları var ve pwpde 120snyde çok şey değişiyor...

Tamam 120 sn lik cok muthis bi avantajları var.120 sn boyunca tek kale mac gibi dusunelim pvp yi. Nuker saldıracak blader savunacak . Bladerin 2 tane knock-down skili(%50 olasıkılı) var.2 dk boyunca sade yatır batırlarla blader dayanamaz mı?. Zati blader nukeyi her yeter attıgında tamamen dolan bir hp ve suresi azalan snow shield olucak.Snow shield bitince nolucagi mechul zati. Bu arada bende su anda hem blader hem ss nuker kasıyorum.

güzel kardeşim hit ratio denilen bi özellik var bilmem farkındamısın bu özellik int charlarda daha yüksektir ve crti vurma avantajları çok daha fazladır(CHN charlar için) yani anlatmak istediğim s/s bi nükerdede knock-down skilleri var ve crt vurma şansıda bi hayli fazla 120snyde bi blade i eğer kullanmasını biliyorsa charı çok çok rahat yatırır ve unutmadan garment giyen bi s/s nuker tabii ki pek dayanıklı olmaz ama bi pro veya armor giyen bi s/s nuker blade e çok rahat kafa tutabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __smyrna__ -- 12 Mayıs 2009; 12:29:20 >

• benim sıralamam;
    1.blader
    2.warrior-cleric
    3.bow
  • quote:

quote:

quote:

güzel kardeşim hit ratio denilen bi özellik var bilmem farkındamısın bu özellik int charlarda daha yüksektir ve crti vurma avantajları çok daha fazladır(CHN charlar için) yani anlatmak istediğim s/s bi nükerdede knock-down skilleri var ve crt vurma şansıda bi hayli fazla 120snyde bi blade i eğer kullanmasını biliyorsa charı çok çok rahat yatırır ve unutmadan garment giyen bi s/s nuker tabii ki pek dayanıklı olmaz ama bi pro veya armor giyen bi s/s nuker blade e çok rahat kafa tutabilir...

Hit rationun da nukerin blade ye ne vuracagini da blade nin hp sininde hepsinin farkındayim. Ancak nuker bir charın vuracagi critin verdigi damage zati yakin olucagindan pek etkisi olucagina inanmiyorum. Sunu merak ediyorum madem s/s nuker blader kadar iyi bi char. Neden siz nuker kasmıyorsunuzda blader eziyetine giriyorsunuz? Kendi elimde 90 lvl s/s nuker-91 lvl blader var titan serverinda ikisininde noldugunu cok iyi biliyorum ve bir nukeri bladere karsi sizin kadar savunacak bir insan olacagina inanmiyorum . Crit diyorsunuz hit ratio diyorsunuz yatır batır nuke diyorsunuz ve sade nukerin vuracagini dusunuyorsunuz bende diyorum ki blader nukeri yatır batır yapsa 3 vurustan en az 1 inde yetecektir hp nin dolmasina yetecektir hele birde kalkanın arada bir block verdigini dusunursek tezinin curumemesi icin bi neden bulamiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Çok rahat yatırır

Senin blade charı critle yatırman için en az 3 kere ard arda crit vurman lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

anlayamıyorum sen şuan blade charı ölümsüz yaptın çıktın bak güzel kardeşim ben sana diyorum ki s/s nuker küçümsencek bi char değil 120sny avantajı var bunu iyi kullanırsa blade dahil affetmeyeceği build yok ben sana s/s nuker süper ötesi demiyorum ama şuda bi gerçek armor giyen s/s nuker snowla birlikte blade e kolay kolay yatmaz snow bitse bile yinede armordan aldığı phy defansla ve bicheon skillerindeki ironwall shield le çok çok rahat kafa tutar blade chara resmen ölümsüz diyorsun ama hiç düşünmüyorsun yapılandırmayı bence bunları hesaba kat...

Hit rationun da nukerin blade ye ne vuracagini da blade nin hp sininde hepsinin farkındayim. Ancak nuker bir charın vuracagi critin verdigi damage zati yakin olucagindan pek etkisi olucagina inanmiyorum. Sunu merak ediyorum madem s/s nuker blader kadar iyi bi char. Neden siz nuker kasmıyorsunuzda blader eziyetine giriyorsunuz? Kendi elimde 90 lvl s/s nuker-91 lvl blader var titan serverinda ikisininde noldugunu cok iyi biliyorum ve bir nukeri bladere karsi sizin kadar savunacak bir insan olacagina inanmiyorum . Crit diyorsunuz hit ratio diyorsunuz yatır batır nuke diyorsunuz ve sade nukerin vuracagini dusunuyorsunuz bende diyorum ki blader nukeri yatır batır yapsa 3 vurustan en az 1 inde yetecektir hp nin dolmasina yetecektir hele birde kalkanın arada bir block verdigini dusunursek tezinin curumemesi icin bi neden bulamiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: -Fronto-

quote:

quote:

quote:

Çok rahat yatırır

Senin blade charı critle yatırman için en az 3 kere ard arda crit vurman lazım

sana şunu söyleyim biyelim ki 100lvl bi blade charda 38k hp var 100FF nuker 96 meteoruyla çok çok rahat 18k atar geriye kalır 30k pot basma süresi diyorsunuz tmm 35k oldu diyelim blade hpsi peki ardından bi nuke daha ve yatır batırda alamaz mı sence bunları hesaba kimse katmıyor takmışsınız blade ölümsüz ama unutmayın ölümsüz bi build yoktur ben s/s nukleri savunmuyorum ama armor giyen bi s/s nüker weapon skilleri açıksa çok çok rahat kafa tutar blade charlara...

• Varsayımla konuşmak ne oynayan adamın nede bilgi almak için konu açan arkadaşın yararına olur, akıl karıştırmaktan başka birşey değil..

100 Lv. olun, konuştuklarınızı kanıtlayan pvp videoları ile cevap verin.
  • Sizlere yanlızca şöyle söyleyebilirimki;
    Hala blader çarlar üstünlüğünü korumakta bence
    100 level gelmesiyle bow için üstün diyorlar ama blader full str çarlar üstün olduğunu pacific serverinde göstermektedir.

Herkesin görüşüne saygı duyarım umarım benimde görüşüme saygı duyulur...
  • Bunu sadece nukeri savunduğum için yazıyorum.84lvl bi nukerde (heuksel değilse) giysileri tamamsa 10k hp bulunuyor.ve %50 snow shield.bu snowla aynı 20k hpniz varmış gibi oluyor çok iyi vuruyonuz hızlı kasıyonuz.bladerda 24k hp var diyelim.nuker 20k - blader 24k nuker 10k 10k vuruyo kim yatırır sizce? (bu arada lvlimdeki bladera sword ile 15k vurabiliyorum.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dumanga

Bunu sadece nukeri savunduğum için yazıyorum.84lvl bi nukerde (heuksel değilse) giysileri tamamsa 10k hp bulunuyor.ve %50 snow shield.bu snowla aynı 20k hpniz varmış gibi oluyor çok iyi vuruyonuz hızlı kasıyonuz.bladerda 24k hp var diyelim.nuker 20k - blader 24k nuker 10k 10k vuruyo kim yatırır sizce? (bu arada lvlimdeki bladera sword ile 15k vurabiliyorum.)

1.si 84 lvlde nukerde 10k hp olması için itemlerinin blueli
    2.si 84 lvlde blade in hp si 20k olması içinde itemleri bluesiz olması lazım.
    3.sü 84 lvlnuker 84 lvl blade e 10k 10k zor vurur.
    4.sü evdeki hesap çarşıya uymaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LorDMage

Sizlere yanlızca şöyle söyleyebilirimki;
    100 level gelmesiyle bow için üstün diyorlar ama blader full str çarlar üstün olduğunu pacific serverinde göstermektedir.

Hocam sence degil gercek olan o. Arkadas takılmıs bi nuke bi nuke daha yatır batır yattı diyor. Ya bu blade block koymuyorsa bu blade yere yatırmıyorsa mal mal dolasiyorsa yatsın zati. Ama tabi bir blade snow shield bitene kadar 2 kd skilini sırasıyla kullanır snow shield i yerde yedirir nukere. Eeee zati snow biter ask biter diye atasozleri bile cikmaya baslamisken forumda ben hala neye savunuyorlar anlayamiyorum.Tum silkroad oynayanlara soyleyelim baride 100 lvl yaptıktan sonra wizardlarini blade kasmasınlar bosuna yarı zamanda nuker kasarlar is biter.Neden herkes 2h warrior-blader kasmak icin ugrasiyor alttan. Neden nuker kasip devam etmiyorlar?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LorDMage

Sizlere yanlızca şöyle söyleyebilirimki;

Hocam sence degil gercek olan o. Arkadas takılmıs bi nuke bi nuke daha yatır batır yattı diyor. Ya bu blade block koymuyorsa bu blade yere yatırmıyorsa mal mal dolasiyorsa yatsın zati. Ama tabi bir blade snow shield bitene kadar 2 kd skilini sırasıyla kullanır snow shield i yerde yedirir nukere. Eeee zati snow biter ask biter diye atasozleri bile cikmaya baslamisken forumda ben hala neye savunuyorlar anlayamiyorum.Tum silkroad oynayanlara soyleyelim baride 100 lvl yaptıktan sonra wizardlarini blade kasmasınlar bosuna yarı zamanda nuker kasarlar is biter.Neden herkes 2h warrior-blader kasmak icin ugrasiyor alttan. Neden nuker kasip devam etmiyorlar?

güzel kardeşim sen anlamıosun ve konuyu baştan beri incelememişsin olay bi nüker blade i yatırmazdan çıktı bende diyorum ki nuker yapılandırması güzel olursa armor snow vs... bi blade i yatırır sen napmaya çalışıosun blade i ölümsüz kılıosun güzel kardeşim konuyu anla sonra msj at tamam mı? blade üstün ama bi nuker blade i armor giyer ve snowda varken s/s nuker için konuşuyorum yatırır... bunu o kafana sok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.