Şimdi Ara

100 lvl geldi charlar degiŞti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiden herkez nuker kasardı sımdı 100 pach geldi 90 blader pvplerde superdi (ch) sımdı bowda super diyorlar nuker mı S/S yoksa bow mu ? kasalım bilgiliiler cvplarsa sevinirim..

İYİ FORUMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Sipsi_35 -- 4 Mayıs 2009; 19:53:14 >

• 80 lvlde glavieler üstün durumdaydı avrupa ırkının gelmesiyle çin karakterleri düşüşe geçti.90 lvlde bladeler ataga geçti tamamen tank oldular.100 lvlin gelmesiyle bowlara gelen skiller dolayısıyla herkesin bowa dönmesine sebeb oldu.

100 lvl bowların öne çıktıgı bi dönem olucak.Ama 110 veya daha sonrasında glavielere gelicek olan soul spear serilerinin devamıyla tekrar en üst seviyeye oturabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL

80 lvlde glavieler üstün durumdaydı avrupa ırkının gelmesiyle çin karakterleri düşüşe geçti.90 lvlde bladeler ataga geçti tamamen tank oldular.100 lvlin gelmesiyle bowlara gelen skiller dolayısıyla herkesin bowa dönmesine sebeb oldu.

100 lvl bowların öne çıktıgı bi dönem olucak.Ama 110 veya daha sonrasında glavielere gelicek olan soul spear serilerinin devamıyla tekrar en üst seviyeye oturabilir.

yani diyorsun kı nuker kasacaklar kasmasın lar
  • quote:

80 lvlde glavieler üstün durumdaydı avrupa ırkının gelmesiyle çin karakterleri düşüşe geçti.90 lvlde bladeler ataga geçti tamamen tank oldular.100 lvlin gelmesiyle bowlara gelen skiller dolayısıyla herkesin bowa dönmesine sebeb oldu.

• keyfe bakar bu iş...

adamlar istedikleri gibi oyunu yönlendiriyor...senin zevkine yakışanı kas zaten oyunu zevk için oynamıyor musun......
  • quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

keyfe bakar bu iş...

adamlar istedikleri gibi oyunu yönlendiriyor...senin zevkine yakışanı kas zaten oyunu zevk için oynamıyor musun......

oyun zevk ıcın oynanıyor ama 100 lvl oldugunda pvplerde hep yattıgında oyun zevkı cıkmaz oyle deil mi ?(hep dediysemde ustundekiler super deilse sun +? gibi )
  • quote:

Nukerler bu zamana kadar hep orta halli karakterler oldular.Snow shieldin gelmesiyle büyük bir defance elde ettiler ama pvplerde snow shieldin bitene kadar dayanamazsan daha sonrası malum bildiğiniz gibi oluyor.Nukerlere kasma konusunda bişey söylemek yersiz olur.Çin karakterlerinin en hızlı kasanıdır.

Ben bi glavie hastasıyım,94 lvlde karakterim var.Daha dün bowa çevirmeyi düşünüyodum fakat çevirmek için gidicek para + tutkularından vazgeçmek bana göre değil.Zor şeyleri yapmayı severim.Sana en fazla heyecanı veren,en çok keyif yaşatan karakter neyse onu aç derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Nukerler bu zamana kadar hep orta halli karakterler oldular.Snow shieldin gelmesiyle büyük bir defance elde ettiler ama pvplerde snow shieldin bitene kadar dayanamazsan daha sonrası malum bildiğiniz gibi oluyor.Nukerlere kasma konusunda bişey söylemek yersiz olur.Çin karakterlerinin en hızlı kasanıdır.

Ben bi glavie hastasıyım,94 lvlde karakterim var.Daha dün bowa çevirmeyi düşünüyodum fakat çevirmek için gidicek para + tutkularından vazgeçmek bana göre değil.Zor şeyleri yapmayı severim.Sana en fazla heyecanı veren,en çok keyif yaşatan karakter neyse onu aç derim.

acıklamaların ıcın tşk..

• quote:

Orjinalden alıntı: By_Sipsi_35

quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

keyfe bakar bu iş...

oyun zevk ıcın oynanıyor ama 100 lvl oldugunda pvplerde hep yattıgında oyun zevkı cıkmaz oyle deil mi ?(hep dediysemde ustundekiler super deilse sun +? gibi )

pvp de hep yatıyorsan bi yerde bi hata vardır ya itemlerin sağlam değildir yada buildinde bi hata vardır(pvp buildide olmayabilir) yoksa her chara yenilen build yoktur bence beceri ve iteme bakar bu iş.
  • Zevkine göre aç, istersen full str nuker olsun para yatırırsan bu oyuna kralsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Zevkine göre aç, istersen full str nuker olsun para yatırırsan bu oyuna kralsın..

güzel yorum
  • Nukerle, bowu takas yapman biraz zor..

Biri phy diğeri mag attack.. Fakat hangis iyi dersen;

Nuker charlarda iyi build seçmen lazım.. Nuker charın en büyük defans skilli ise tartışmasız snow.. Snow süresince en iyi şekilde savaşman lazım.. Snow bittikten sonra tamamen oyuncunun bilgisine kalıyor.. Yani kısacası oynadığın charı bilmen ve tanıman gerekir..

Bow charlar ise defans olarak çok sorun yaşamıyorlar (nukerlere göre).. Bow ise oynaması zevkli bir char.. Dediğim gibi karşılaştırmak zor..

Zevk alabileceğin bir charı seçmelisin.. Uzun zamandır oynuyorsun oyunu, azda olsa hangisinden zevk aldığını biliyorsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Donald_Duck

Nukerle, bowu takas yapman biraz zor..

Biri phy diğeri mag attack.. Fakat hangis iyi dersen;

Nuker charlarda iyi build seçmen lazım.. Nuker charın en büyük defans skilli ise tartışmasız snow.. Snow süresince en iyi şekilde savaşman lazım.. Snow bittikten sonra tamamen oyuncunun bilgisine kalıyor.. Yani kısacası oynadığın charı bilmen ve tanıman gerekir..

Bow charlar ise defans olarak çok sorun yaşamıyorlar (nukerlere göre).. Bow ise oynaması zevkli bir char.. Dediğim gibi karşılaştırmak zor..

Zevk alabileceğin bir charı seçmelisin.. Uzun zamandır oynuyorsun oyunu, azda olsa hangisinden zevk aldığını biliyorsun..

yorumların ıcın eyw
  • tamamen çarına ve onu yönetmene bakar örn: persia da YARGI adlı nukeri hiç bir blade tutamıyor anlıcaın öncelikle işi bileceksin
  • 100lvlde en iyi char tekrar blader olucak.Herkes bow olucak diyor nedeni ise 2 adet kombo olması.Ama kimse düşünmüyor bow kombo ile rakibini uzaklaştırıcak peki nasıl öldürücek?Normal atack skilli yaparken blader yanına gelip yatır batır veya 100lvl kombosu ile stun,fear,dull verebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

100lvlde en iyi char tekrar blader olucak.Herkes bow olucak diyor nedeni ise 2 adet kombo olması.Ama kimse düşünmüyor bow kombo ile rakibini uzaklaştırıcak peki nasıl öldürücek?Normal atack skilli yaparken blader yanına gelip yatır batır veya 100lvl kombosu ile stun,fear,dull verebilir.

Katılıyorum sana 100lv bir bow blader a karşı sadece zamana kazanabilir kombolarla nereye kadar oyalayabilirsinki fakat bow fw de muhteşemdir bana göre o ayrı bi konu
  • quote:

quote:

Alakasız charını yapmayı ve oynamayı bildikten sonra snow bitince ölme diye bi durum yok gider charını garment yaparsan glavie ile kapışırsan yatarsın yap bakayım o charı bi pro durumlar ne oluo bnm charımda cold light bicheon int bizzat denedim bunu ve sonuctan gayet memnun kaldım bana kalırsa glavie 90 capte ezikti 100 lv de gene ezik

• quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

100lvlde en iyi char tekrar blader olucak.Herkes bow olucak diyor nedeni ise 2 adet kombo olması.Ama kimse düşünmüyor bow kombo ile rakibini uzaklaştırıcak peki nasıl öldürücek?Normal atack skilli yaparken blader yanına gelip yatır batır veya 100lvl kombosu ile stun,fear,dull verebilir.

Blader ne zaman kötü bir build olduda tekrar en iyi olucak diyorsun..
  • 93 level nuker charım 14:1 hybrid spear. 3.5 seneden beri aynı charla devam ediyorum. Çok memnunum. Nice bow ve glavie'nin canını yaktım. Bladerları pek öldüremiyorum :)
  • 83lvl nuker charım var skilleri levelime yakın %50 lik snowum var giysiler sayesinde 10k hpm oldu bu levelde (devilim yok) bence 83lvl bi int char için 10k hp çok çok iyi ayrıca %50 lik snow ile 85 lvl wizard life ile tek atamıyor:).oyunda tek zorlandığım char roque onun dışında bicheon nuker en iyisi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.