Şimdi Ara

100 lvl geldi charlar degiŞti! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: __smyrna__

quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_Star

quote:

Orjinalden alıntı: LorDMage

Sizlere yanlızca şöyle söyleyebilirimki;
    Hala blader çarlar üstünlüğünü korumakta bence
    100 level gelmesiyle bow için üstün diyorlar ama blader full str çarlar üstün olduğunu pacific serverinde göstermektedir.

Herkesin görüşüne saygı duyarım umarım benimde görüşüme saygı duyulur...

Hocam sence degil gercek olan o. Arkadas takılmıs bi nuke bi nuke daha yatır batır yattı diyor. Ya bu blade block koymuyorsa bu blade yere yatırmıyorsa mal mal dolasiyorsa yatsın zati. Ama tabi bir blade snow shield bitene kadar 2 kd skilini sırasıyla kullanır snow shield i yerde yedirir nukere. Eeee zati snow biter ask biter diye atasozleri bile cikmaya baslamisken forumda ben hala neye savunuyorlar anlayamiyorum.Tum silkroad oynayanlara soyleyelim baride 100 lvl yaptıktan sonra wizardlarini blade kasmasınlar bosuna yarı zamanda nuker kasarlar is biter.Neden herkes 2h warrior-blader kasmak icin ugrasiyor alttan. Neden nuker kasip devam etmiyorlar?

güzel kardeşim sen anlamıosun ve konuyu baştan beri incelememişsin olay bi nüker blade i yatırmazdan çıktı bende diyorum ki nuker yapılandırması güzel olursa armor snow vs... bi blade i yatırır sen napmaya çalışıosun blade i ölümsüz kılıosun güzel kardeşim konuyu anla sonra msj at tamam mı? blade üstün ama bi nuker blade i armor giyer ve snowda varken s/s nuker için konuşuyorum yatırır... bunu o kafana sok

Ben kendim dedim zati oynamayı bilmiyorsa blader herhangi bir chara yatar diye. Ben aynı sartlar icin konusuyorum.. Blader esit sartlarda dedikce sen diyorsun konuyu anla. Sen once bi cikar at gozlugunu bak olaya ondan sonra konusalım. Takılmısın s/s nuker e blader zati malsa yaticaktir burada s/s nukeride cozemedim .

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: __smyrna__

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LorDMage

Sizlere yanlızca şöyle söyleyebilirimki;
    Hala blader çarlar üstünlüğünü korumakta bence
    100 level gelmesiyle bow için üstün diyorlar ama blader full str çarlar üstün olduğunu pacific serverinde göstermektedir.

Herkesin görüşüne saygı duyarım umarım benimde görüşüme saygı duyulur...

Hocam sence degil gercek olan o. Arkadas takılmıs bi nuke bi nuke daha yatır batır yattı diyor. Ya bu blade block koymuyorsa bu blade yere yatırmıyorsa mal mal dolasiyorsa yatsın zati. Ama tabi bir blade snow shield bitene kadar 2 kd skilini sırasıyla kullanır snow shield i yerde yedirir nukere. Eeee zati snow biter ask biter diye atasozleri bile cikmaya baslamisken forumda ben hala neye savunuyorlar anlayamiyorum.Tum silkroad oynayanlara soyleyelim baride 100 lvl yaptıktan sonra wizardlarini blade kasmasınlar bosuna yarı zamanda nuker kasarlar is biter.Neden herkes 2h warrior-blader kasmak icin ugrasiyor alttan. Neden nuker kasip devam etmiyorlar?

güzel kardeşim sen anlamıosun ve konuyu baştan beri incelememişsin olay bi nüker blade i yatırmazdan çıktı bende diyorum ki nuker yapılandırması güzel olursa armor snow vs... bi blade i yatırır sen napmaya çalışıosun blade i ölümsüz kılıosun güzel kardeşim konuyu anla sonra msj at tamam mı? blade üstün ama bi nuker blade i armor giyer ve snowda varken s/s nuker için konuşuyorum yatırır... bunu o kafana sok

Ben kendim dedim zati oynamayı bilmiyorsa blader herhangi bir chara yatar diye. Ben aynı sartlar icin konusuyorum.. Blader esit sartlarda dedikce sen diyorsun konuyu anla. Sen once bi cikar at gozlugunu bak olaya ondan sonra konusalım. Takılmısın s/s nuker e blader zati malsa yaticaktir burada s/s nukeride cozemedim .

sen blade charı ölümsüz ilah ilan ettin resmen ama oyunda ölümsüz bir char yoktur ve sana diyorum 100FF her iki charda armor+snow+ice guard series sence yeterince PHY defans yapmıyor mu ve bu süre zarfında s/s nuker blade charı keser bu mallıkla falan alakalı değil sen bunu anla önce her iki oyuncuda prof olsun her ikiside müthiş statslara sahip olsun ama armor+snow+ice guard series bunları küçümsemek saçmalıktan başka hiçbirşey değildir...
    EDIT:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __smyrna__ -- 13 Mayıs 2009; 10:35:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MetalWave

quote:

Orjinalden alıntı: dumanga

Bunu sadece nukeri savunduğum için yazıyorum.84lvl bi nukerde (heuksel değilse) giysileri tamamsa 10k hp bulunuyor.ve %50 snow shield.bu snowla aynı 20k hpniz varmış gibi oluyor çok iyi vuruyonuz hızlı kasıyonuz.bladerda 24k hp var diyelim.nuker 20k - blader 24k nuker 10k 10k vuruyo kim yatırır sizce? (bu arada lvlimdeki bladera sword ile 15k vurabiliyorum.)

1.si 84 lvlde nukerde 10k hp olması için itemlerinin blueli
    2.si 84 lvlde blade in hp si 20k olması içinde itemleri bluesiz olması lazım.
    3.sü 84 lvlnuker 84 lvl blade e 10k 10k zor vurur.
    4.sü evdeki hesap çarşıya uymaz.

bak orda 24k yazdım.ya saçmalama nuker bi blader a 10k mı vuramıcak?.vuramazsa int olmasının ne değeri var?

• quote:

quote:

quote:

Bunu sadece nukeri savunduğum için yazıyorum.84lvl bi nukerde (heuksel değilse) giysileri tamamsa 10k hp bulunuyor.ve %50 snow shield.bu snowla aynı 20k hpniz varmış gibi oluyor çok iyi vuruyonuz hızlı kasıyonuz.bladerda 24k hp var diyelim.nuker 20k - blader 24k nuker 10k 10k vuruyo kim yatırır sizce? (bu arada lvlimdeki bladera sword ile 15k vurabiliyorum.)

bak orda 24k yazdım.ya saçmalama nuker bi blader a 10k mı vuramıcak?.vuramazsa int olmasının ne değeri var?

Hmm 24k hp li blade in 10k yiyerek yatmasi icin en az 4 vurus olmasi lazim oda en az hatta 5i bile bulabilir bu en az.70 cape de 15kusur k hp ye 8k vuran adam beni yatıramazken (glavierdim) 24k hp ye 10k vuran bi adamin bladeri(kd-block) yatırma olasılıgını dusunmek guzel.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hmm 24k hp li blade in 10k yiyerek yatmasi icin en az 4 vurus olmasi lazim oda en az hatta 5i bile bulabilir bu en az.70 cape de 15kusur k hp ye 8k vuran adam beni yatıramazken (glavierdim) 24k hp ye 10k vuran bi adamin bladeri(kd-block) yatırma olasılıgını dusunmek guzel.

kardeşim ben levelimdeki warriora 17k vurabiliyorum.ki bladera 12-13k rahat vururum.sen hiç normal bi nukerle kapışmamışın.ayrıca nukerde bicheon skilleri mevcut.diyeceğim şu str bladerın ezik vuruşlarıyla yatırana kadar karşımdaki blader yerde olur.

• Ben hic nukerle pvp yapmamısım o yuzden bana 8k vuran nukerden bahsediyorum. Bu oyunu tek siz oynamıyorsunuz. Ama anlamadıgım bisi var o bicheon skilleri bladerde yok mu? Hani körü körüne birsey savunmak diye birsey buna denir. Herseye tek taraflı bakmaktan vazgecin biraz. Sen diyorsun blader yerde olur o zaman tmm seti kotu olan bir bladeri kesersin ama seti seninki kadar olan bladerde gelir seni keser gider.Yani pvp yi gozunuzun onunde canlandırmak cok mu zor.
    Bu arada kendim kasıyorum zati hem s/s nuker hemde blader yani ikisininde ne oldugunu biliyorum.Bilmesem diyecegim bos bos konusuyorum . Ama gidiyorsunuz bir bladeri kesiyorsunuz hemen su sunu keser. Bunu sade yapan siz değilsiniz. Mesela blader-nuker kavgası hic birsey artık yeni olan blader-warrior. Blader warrioru kesiyor basliyor blader daha iyi demeye, warrior blader i kesiyor o baslıyor blader ezik demeye. Artık bazı seyleri asın yani 3 senede yazmadıgım kadar post yazdım su foruma su konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yes Sir! -- 13 Mayıs 2009; 11:08:18 >
  • yahu hala neyi konuşuyorsunuz?
    bu oyunda herşey paraya ve kabiliyete bağlıdır.
    o bunu keser,bu onu keser,o bunu kesemez gibi saçma geyikler yapmaya gerek yok.
  • bence full int cold lıght bıcheon'ın 100lv da bıcheon skıllerıyle ust duzeye gelecegıne inanıyorum ama lıght şu anda fire'a gore fazla pasif gibi gorunuyor 100lv ff charları gorup kımın ne olduguna tanık olacaz.Ama bence yıne herkes kendı charını savunacak
  • Ben yaklaşık 2.5 senedir bu oyunda Blader bir charla oynuyorum..her ne kadar 2-3 server değiştirsemde hep blader oynamışımdır..şu an 99 bic-fire-cold bladerim var...bazılarınız der belki niye light açmadın die fakat diyeceğim şu ben elbiselerime her zaman ilk yuzdeleri arttırıp reinforce dahil sora her zaman parry basan biriyimdir bu yüzden light a gerek duymadan cold açmışımdır...şimdi o bunu alır bu bunu alır gibi konuşmussunuz fakat arkadaşlar şu var..seti iyi olan + silahı iyi olan misal sun + kalkan kullanan charlar için misal br 20 + charını iyi kullanan ve tanıyan biri ister nuker olsun ister blader ister wizard farketmez çoğu kişiyi keser arada istisnalar olur şöle ki...pre + devil + silk li bufflar varsa veya + honour buff ları varsa sizin o chara vurcanız dmg otomatik olarak inerken onun size vurcağı direk olarak kat yiyor....o onu alır bu bunu alır demek biraz yanlış olur bence...şahsi deneyimlerimden bahsedersem en çok yatırmakta ugraştım char sağlam bir warrior/clerictir...defansı benden fazla charın...2 ayrı set kullanırım genelde str ler için pro,nuker veya wiz için garment set bölelikte dmg lerden yırtamım en gösel yoludur....arkadaşların bazıları glavie char için artık iyi değil gibi yazmışlar ama unutmamak lazım çoğu chara 100 glavie ler 2.5 max 3 skill atabiliyorlar.....

• quote:

Şuan tam 84lvl bir blader chara sahibim ve üstümde hiç 9d item yok 72-77 +4-+5 garment set var nuker charlar bana 9,5-10k civarı vuruyor ve yatmıyorum.Zaten hp azaldığında yatır batır yapıyorum hemen.Bir de unutmayın nuke ile char kesilmez(Sun dışında).
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.