Şimdi Ara

100 mbit nitro ile wifi'de max 50 mbit görmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cozum bulamadigim bir konu var, simdi ben 1 gunluk 100 mbit nitro aldim; modeme kablo ile bagli iken 95 mbit alabiliyorum.

Fakat wifi'den en fazla 47 mbit cikiyor. Modemi gecen sene uydunet kampanyasi ile aldik, kutuda 300 mbit destekledigi yaziyor. Ayarlardan kanal genisligini 40 mhz ve sadece 11n yaptim degisen bir sey olmadi. 150 mbit destekli tp-link access poin'te kablo ile bagladim onda da 45 falan cikiyor. Laptop da yeni gecen sene aldim. Telefon iphone 5s, onda da ayni 45 falan cikiyor. 5s'in nette wifi hiz testlerine baktim 96 mbit'i rahat goruyor. Yani test ettigim cihazlarda sorun yok. Her iki modem biri 150 digeri 300 mbit destekli olmasina ragmmen neden 50'yi gecemiyor anlam veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 10 Eylül 2016; 1:51:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• scoopi kullanıcısına yanıt
    kablosuz kanal frekans değiştir deneme yap bağlı olduğun kablosuz frekans da yoğunluk gürültü varsa etki yapar
  • rehber_ R kullanıcısına yanıt
    Onu da denedim, 1-4-12 kanallarini kullandim bir sey degismedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scoopi kullanıcısına yanıt
    Wifi Router'ın Netmaster ise sorun yok..Normal değerler Netmaster Wi-Fi için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.