Şimdi Ara

100 Mbps 99 TL paket buldum şimdilik güzel - FİXNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar özellikle koronodan sonra bu net fiyatlarına ne çok zam geldi , 2022 den sonrada zam yapıyorlar genelde. Şimdilik bir paket buldum FixNET adlı servis sağlayıcıdan 100 mbps downlaod 8 mbps upload hızlı VDSL2 paketini aldım altyapım 72 Mbps 69 Mbps ile modem bulusuyor Uploadda kaybım yok testlerde 7.8 Mbps gibi değerler aliyorum100 Mbps 99 TL paket buldum şimdilik güzel - FİXNET . Firma ile pek iletişimim olmadı bir sorun yok ama aynı paketi veya benzer başka paket kullanan arkadaslar deneyimini yazarsalar sevinirim. Birde nezaman zam yaparlar felan bunu düşünmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenist1 -- 24 Aralık 2021; 19:29:49 >

• merhaba paket fiyatını beğendim. bunda peki taahhüt var mı
  • @ryancLouds Hayır Taahhütsüz bir kampanya . Yeni paketmiş şuan fiyat ve performans olarak gayet iyi

• GibirNET 100Mbit 90TL

• Bende Fixnet 35mbps kullanıyorum geçen gün gördüm, bende geçecektim ama kapasitem 50mbps civarında. 10tl için geçilir mi diye düşünüyorum. Muhtemelen geçeceğim :D

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

+10 TL modem 100 TL değişen bişey yok.

• 100 Mbps 99 TL paket buldum şimdilik güzel - FİXNET

Modem' de ücretsiz.

• Xantiave X kullanıcısına yanıt

Gönderi sahibi 69Mbit ile modem le buluşuyor diyor. Demekki fiber değil. 10 TL cepte.. (Ama keşke fiber olaydı)

• En son fixnet 35 mbit paket almıştım. Steamden falan download yapınca çaktırmadan hızı düşürüyorlardı bir süre sonra. Aradım sordum bizde hizmet böyle haberimiz var dediler dalga geçer gibi. Üstelik pingler ttnet x2 seviyesindeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 5 Şubat 2022; 22:48:54 >
  • 2016 dan beri kullanıyorum hiç böyle liyakatsiz bir cevap ile karşılaşmadım, söyleminiz açıkçası pek inandırıcı gelmedi bana :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.