Şimdi Ara

%100 meyve suyunun içinde suyun ne işi var??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bro yanlışın var yüzdeyüz meyve deseydi haklıydın ama yüzdeyüz meyvesuyu demiş bak dikkat et yakalacayaksın sen de? az odaklan.
  • Onun içine zaten ilaç falan atıyorlar o meyvenin tadını vermek için. Meyve suyu falan hikaye.
  • Orada belirtilen; katkı maddesi, renklendirici, koruyucu gibi maddelerin olmadığıdır. Zaten meyvelerin içinde de su vardır bu yüzden fazladan su eklenmesi bunu bozmuyor. Genelde en iyi tadı verecek şekilde su konulur diye tahmin ediyorum. Sırf portakal suyu koyarsanız ekşi olabilir veya şeker oranı çok fazla olabilir az bir miktar suyla dengelenir bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 7 Ekim 2012; 20:26:07 >
  • iyi de meyvenin kendisi fazlasıyla su içerir. o kutuda su olmasa toz içmeye çalışırdın.
  • tokatta dimes indi sanırım fabrikasına girip nasıl üretildiğini görmek gibi büyük bir hatada bulundum ben. O günden beridir meyve suyu içemiyorum miğdem müsade etmiyor. Eğer içiyorsanız boşa kafa yormayın için gitsin.
  • %100 meyve istiyorsan gidip marketten niye meyve suyu alıyorsun bambam
  • O %100 lük kısım. e geriye %200lük kısım kalıyor?
  • Obama'nın yaptığı açıklamaya göre:
    Bunlar hep Amerika'nın oyunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D0D00F1A -- 7 Ekim 2012; 21:06:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

tokatta dimes indi sanırım fabrikasına girip nasıl üretildiğini görmek gibi büyük bir hatada bulundum ben. O günden beridir meyve suyu içemiyorum miğdem müsade etmiyor. Eğer içiyorsanız boşa kafa yormayın için gitsin.

Madem gidip gördün iğrendin, anlat da biz de iğrenelim...
  • %100 meyvenin içindede su var
  • %100 kurutulmuş meyve falan istiyorsan git 1 kg kuş üzümü al orada %100 olmasa bile %90 meyve vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

tokatta dimes indi sanırım fabrikasına girip nasıl üretildiğini görmek gibi büyük bir hatada bulundum ben. O günden beridir meyve suyu içemiyorum miğdem müsade etmiyor. Eğer içiyorsanız boşa kafa yormayın için gitsin.

anlatılacak pek bir şey yok. Çürüğü kurtlusu pisi temizi her şeyi presleniyor orada zaten ayıklamaları mümkün değil. O makineye ne sokarsan sok meyve suyu olarak geri alırsın sorun yok yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

anlatılacak pek bir şey yok. Çürüğü kurtlusu pisi temizi her şeyi presleniyor orada zaten ayıklamaları mümkün değil. O makineye ne sokarsan sok meyve suyu olarak geri alırsın sorun yok yani.

yapma bunu her sabah içiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

yapacak birşey yok insan gücü ile ayıklanması mümkün değil miktarlar çok fazla mecburen her şeyi gidiyor içine.

Burada bizim insanımızın pisliği var yine. Üretici büyük firmalar mal istediğinde yani fabrikalar mal almaya geldiginde elindeki en kötü malı fabrikaya vberiyor nasıl olsa ne bulurlarsa alıyorlar diye.

Elindeki iyi malı ise pazara sürüp yüksek fiyattan satıyor. Bu sebeple nerde ezik kurtlu pis çürük meyve varsa bu fabrikalara gidiyor. Hal böyle olunca ve miktarlar çok yüksek oluncada ayıklanması mümkün olmuyor sonuç olarak o meyve sularının içine her şey giriyor.

Bir firmada 4 yıl işçi kurulu başkanı seçildim ben bu arada firmada işçilerin tüketeceği malların alımı yapılırken satın alma müdürünün ihale verdiği firmaların üretim yerlerini görmeye gittik..

işte meyve suları , salam sucuk gibi ürünlerin üretildiği yerleri vs. gezdim o zamanlar. Tabldot yemek yapan bir kaç fabrikayı da gezme şansım oldu.

O zamandan beri ben salam , sosis , meyve suyu tüketmiyorum. Salam sadece 1 marka var aldığım daha önce bir konuda yazmıştım zaten yemek ile alakalı bir konuda..

İşçilerin tükeceteği malzemelerin içinden salam sosis meyve suyu balık ve tavuklar var hani şu galete unu ile kaplanmış kızartmalık olanlar vs. bunların hepsini liste dışı bıraktık o zaman tüketilecek gibi değillerdi. Ayrıca İstanbul daki bir çok tabldot yemek fabrikasınında üretim yerleri iğrenç haldeydi mecburen kötünün iyisini seçmek zorunda kaldık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

yapacak birşey yok insan gücü ile ayıklanması mümkün değil miktarlar çok fazla mecburen her şeyi gidiyor içine.

Burada bizim insanımızın pisliği var yine. Üretici büyük firmalar mal istediğinde yani fabrikalar mal almaya geldiginde elindeki en kötü malı fabrikaya vberiyor nasıl olsa ne bulurlarsa alıyorlar diye.

Elindeki iyi malı ise pazara sürüp yüksek fiyattan satıyor. Bu sebeple nerde ezik kurtlu pis çürük meyve varsa bu fabrikalara gidiyor. Hal böyle olunca ve miktarlar çok yüksek oluncada ayıklanması mümkün olmuyor sonuç olarak o meyve sularının içine her şey giriyor.

Bir firmada 4 yıl işçi kurulu başkanı seçildim ben bu arada firmada işçilerin tüketeceği malların alımı yapılırken satın alma müdürünün ihale verdiği firmaların üretim yerlerini görmeye gittik..

işte meyve suları , salam sucuk gibi ürünlerin üretildiği yerleri vs. gezdim o zamanlar. Tabldot yemek yapan bir kaç fabrikayı da gezme şansım oldu.

O zamandan beri ben salam , sosis , meyve suyu tüketmiyorum. Salam sadece 1 marka var aldığım daha önce bir konuda yazmıştım zaten yemek ile alakalı bir konuda..

İşçilerin tükeceteği malzemelerin içinden salam sosis meyve suyu balık ve tavuklar var hani şu galete unu ile kaplanmış kızartmalık olanlar vs. bunların hepsini liste dışı bıraktık o zaman tüketilecek gibi değillerdi. Ayrıca İstanbul daki bir çok tabldot yemek fabrikasınında üretim yerleri iğrenç haldeydi mecburen kötünün iyisini seçmek zorunda kaldık.

%100 meyve suyunun içinde suyun ne işi var???

adres ver basalım mekanı reyiz!!!

•  %100 meyve suyunun içinde suyun ne işi var???
  • Fena sorunsal yaratmışın kafanda birader git bir meyve sıkacağı al kalitelisinden, sevdiğin meyvelerden de 1-2 kilo.. Ohhh ne dert ne tasa... diyeceğim ama bu seferde sen meyve %100 meyveyse hormon falan ne diyeceksin o yüzden mantık yürütmeye devam.
  • ben hazır meyvasularını içemiyorum tadları çok kötü marka vs fark etmez. hele portakal suları berbat acı bi tad.alakası yok gerçek sıkma portakalla. en güzeli taze sıkılmış almak. belediyenin yerleri var yada bazı yerlerde var gene
  • Bosch meyve sıkacağı aldık, öyle hazırlar gibi güzel olmuyor. Portakal belki. Havuç suyunu zaten sevmedim. Elma deseniz yine olmuyor. Su şeker gibi şeylerle karıştırmak lazım.
  • Hazır meyvesularının hepsi dandik.Eskiden bir kayısı alırdık yoğun, pütürlü, harika bir tadı vardı.Şimdi en pahalısını alsan bile su gibi akıyor.%100 denenler bile acayip.Ucuza üretmek için yapmadıkları pislik yok.İçindeki şekerde bizim bildiğimiz şeker değil mısır şurubu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.