Şimdi Ara

100 PUANLIK MÜHENDİSLİK SORUSU..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bir dropdown menü var.. 50 sayfalık sitenin her sayfasında olması lazım..
    Ama zaman zaman da menüye yeni satırlar eklenecek.. Her sayfada bu eklemeleri ayrı ayrı yapmamak için ne yapmalı? Yani bir seferde 50 sayfadaki menüyü güncellemem lazım..

iframe olayı çözmüyor.. çünkü yanında kaydırma çubukları çıkıyor.. Ayrıca iframe olan sayfaları google indexlemiyor muş .. Bu doğru mu? Yardım ederseniz çok sevinirirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursezer -- 9 Nisan 2006; 18:12:29 >

• sanırım sen şablondan bahsediyorsun. dreamweaver da böyle bi özellik var. dediğin o özellik ise gel sana msn de anlatayım. mail adresim profilimde var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgursezer

Arkadaşlar, bir dropdown menü var.. 50 sayfalık sitenin her sayfasında olması lazım..
    Ama zaman zaman da menüye yeni satırlar eklenecek.. Her sayfada bu eklemeleri ayrı ayrı yapmamak için ne yapmalı? Yani bir seferde 50 sayfadaki menüyü güncellemem lazım..

iframe olayı çözmüyor.. çünkü yanında kaydırma çubukları çıkıyor.. Ayrıca iframe olan sayfaları google indexlemiyor muş .. Bu doğru mu? Yardım ederseniz çok sevinirirm

Mühendislik sorusumu kardeş madalya verme ama bi önerim var index te iframe kullan güzel bir javascript menu kodu bul index e koy her sayfa menude tıklandığında index sayfasında iframe de açılsın

• samet, mail adresin görünmüyor profilde...msn adresimi pm attım sana

habbit, dediğin olay olmuyor. diyelim iç sayfalarda, iframe içindeki dorpdown menüden bir lik seçtin.. seçtiğin link yine o iframe içinde açılıyor. sayfanın tamamı o linkle yönlenmiyor
  • bu istediğini asp yada php gibi dinamik bir web programlama dilinde rahatlıkla yapabilirsin diğer yöntemlerde sıkıntılar yaşarsın..
  • sorun da o, site tamamlandı.. en başa dönmek çok zaman kaybettirir
  • ozaman frame den başka bişiy gelmiyor aklıma her sayfaya bir tane frame koyacaksın. frame özelliklerini border="0" frameborder="0" şeklinde yapacakısn bu kadar linklerinde target="_top" şeklinde olacak ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • frame koydum ama dropdown menü sadece o frane içinde aktif oluyor.. neyse artık yapacak birşey yok gibi..
  • işte ondan dedimki linkleri verirken target="_top" şeklinde yap eğer böyle yaparsan komple sayfada açılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgursezer

frame koydum ama dropdown menü sadece o frane içinde aktif oluyor.. neyse artık yapacak birşey yok gibi..

benim msn yi ekle bir tane iframe site örneği göndereyim sana kodları incele th3l14r@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmd.exe -- 9 Nisan 2006; 19:36:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: apostylee

işte ondan dedimki linkleri verirken target="_top" şeklinde yap eğer böyle yaparsan komple sayfada açılır

dropdown menü için bu işlemi nasıl yapacağımı çözemedimhttp://rapidşhare.de/files/17582502/noname1.htm.html benim her sayfada olan menü böyle birşey.. bu il/ilçe , benimki kategori/ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursezer -- 9 Nisan 2006; 19:48:29 >

• Bunun canı Nuke istiyor....
  • <body bgcolor="white" text="black" link="blue" vlink="purple" alink="red" target="_top"> böle bi denesene olcakmı ?
  • denedim iframe içinde açıldı.. sanırım hata yapmadım denerken.. sende nasıl oldu?
  • sen bana senin sayfandaki kodları yolla benimki kategori ürün demiişsinya o sayfayı yolla halledip bende sana yollim
  • ürünleri daha eklemedim. bunun birebir aynısı script.. ürünler değişik sadece..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.