Merhabalar. Öncelikle bu modem konusundan hiç anlamıyorum diyebilirim. İnternet hızımdan da çok bilgim yok, TTNET'in standart sınırsız internet olan paketinden kullanmaktayım. Fiber değilim (yalnız fibere belli bir süre sonra geçmeyi düşünüyorum.) 100 TL'den fazla modeme para vermek istemiyorum. Gittigidiyor veya n11 gibi sitelerden daha ucuza bulabileceğimi düşünüyorum. Bilgisayara bağlı olan kablosuz modem, 2 yan odadan zar zor çekiyor bazen durup dururken bile kopuyor. Odalar çok uzak değil yani. Uzun lafın kısası bu duruma göre, önereceğiniz modemleri yazarsanız sevinirim:)
Bende bir ara DSL-N55U kullanmıştım fiyatına göre güzel ama her yerde bulunmuyor malesef asusun modemleri. Forumda çok kullanıcısı var o modelin üzmez seni hem ileriye yönelik bir modem fiber destekli. Alabilirsin.
Arkadaşlar ben de max 100-150 TL arası bir modem arıyorum. ADSL kullanıyorum. Fiber uygunluğu olması önemli değil ve ilerde de oturduğum eve fiber gelmesi düşük olasılıkta. Çekim gücü ve internet hızını en iyi şekilde kullanan fiyat/performans olarak modem önerileriniz nelerdir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme