arkadaşlar kepek için ne önerirsiniz? |
100 TL lik Şampuan Alımına 100 TL WatsonCard Puan (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Watsons club üyeliği açmama rağmen sepette indirim uygulanmıyor, aynı şeyi yaşayan var mı?
Örneğin şampuan normalde 70 tl, watsons indirimiyle 40 tl yazıyor ama sepette 70 tl, son aşamaya kadar bir değişim olmuyor.
-
İki head shoulders 94 küsür tutuyor, kargoyla muhtemelen 100 ü geçicek kargo ücreti dahil dimi kampanyaya? Öyle bişey yazmışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm şampuan ürünleri diye belirtmişler ben şansımı denedim bakalım
kişiden kişiye değişir. kimisinde blendax, kimisinde clear. deneyerek bulcan. ucuzlardan başla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer çok ileri düzeyde değilse Otacı markasının bu ürününe bakabilirsiniz.
-
Seneler önce birçok markanın kepek şampuanını kullandım ama bende işe yaramadı. En son head&shoulders çıkınca kepekten kurtuldum. Denemeni tavsiye ederim.
Hangi modeli hocam çok model var.
-
Her modeli bende kepeği önlüyor. Hangisi ucuzsa onu alıyorum. Denemeniz gerekir.
watsons kulüp üyeliği kampanyaya dahil mi yoksa gidip watsons mağazasından kart mı çıkartmak gerekiyor, şimdi ben watsons kulüp üyesi oldum pc den geçerli midir acaba?
-
Paylaşım için teşekkürler. Ben de bebek şampuanı siparişi geçtim. Kampanya içeriğine baktığımda tüm şampuan ve saç bakımı demekte Anne bebek hariç diye bir ibare göremedim o yüzden sipariş geçtim. Artık şansımıza bakalım puan gelir mi...
-
watsons card olanlar katılabiliyormuş.
-
kart kampanyası var mı yararlanılabilecek?
-
Şampuan var işte 100 tl alışverişe 100 tl puan
-
kredi kartı kampanyasıyla duble yapılacak varsa diye soruyorum:)
-
dün 33 tl olan haldır şuldur bugün 47 tl, yerim kampanyanızı
-
head&shouldersların alayı bitmiş görünüyor
-
garanti paracard ve vakıfbank 75e 1 tl
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X