100 TL lik Şampuan Alımına 100 TL WatsonCard Puan (26 Eylül - 2 Ekim) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 26 Eylül 2022; 18:58:40 > |
100 TL lik Şampuan Alımına 100 TL WatsonCard Puan
-
-
kerastase olaymis iyiydi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kazanılan Puan sitede kullanılıyor mu?
Yoksa mağazada mı geçerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Puanlar yatmıyor diye şikayet eden çok kişi vari şikayet varda.
-
ben sorun yaşamadım şimdiye kadar, bilemiyorum sorunları nedir
-
Bilmiyorum hiç yapmadım ben, dün saç boyası alacaktım benzer bir kampanya vardı şikayetvar yorumlarını görünce vazgeçtim
-
clear 'da da geçerli mi ? 58 tl diyor yani 4 taneyi 130 tl gibi bir fiyata alabileceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 26 Eylül 2022; 19:51:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Saç boyaları kampanyaya dahil değildir yazmışlar hocam, alacaksanız göz önünde bulundurun.
-
Yaz aylarında 400 TL alışverişe 400 TL puan vermişti hiç sorun olmadı puan yatma konusunda
-
Pantene 98 TL diyor fiyatlar çok uçuk değil mi, LCw nin kampanyalarına benziyor sahibi aynı mi acaba:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsediil -- 26 Eylül 2022; 21:7:40 >
watsonscarda %50 indirimli 49 lira en pahalısı, tabi çok uygun değil ama aşırı da değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 26 Eylül 2022; 21:39:9 > -
Evet, dün farklı kampanya vardı, almayıp Eve Shop tan almıştım, teşekkürler yinede belirttiğiniz için, bende bir not geçeyim 3-4-5 Ekimde tüm saç boyalarında yüzde 40 indirim olacak Migrosta ihtiyacı olan ordan alabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 26 Eylül 2022; 22:4:31 > -
105 liralık bebek şampuanı aldım bakalım gelecek mi puan
3 head shoulders teslimatla 110tl 3 tane de mağazadan alırsak yatan puanla tanesi 18-19tlye geliyor çok iyi bence teşekkürler
-
Hocam bu bilgileri nerden alıyorsunuz. Ne zaman neyin indirimde olacağını
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana da fikir verdiniz ama bebek şampuanları "anne ve bebek" başlığı altında olduğu için yatırmazlarsa şaşırmam. Ben uğraşmamak için almadım.
-
-
şampuanların litresi ne ara 75 lira oldu yahu?
-
Watsons kartım tanımlı nerden bilecem en son 3/4 sene önce alışveriş yapmıştım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- lego benzeri markalar
- shell helix hx8 5w-30 yorumlar
- migros fotoğraf baskı
- doğum gününde hediye veren markalar
- tutaste parfüm
- n11 çabuk
- kasım indirimleri ne zaman
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X