Şimdi Ara

100 WATT 5+1 YAPIMI-BASKI DEVRE+MALZEME LİSTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
11.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR DEVRENİN İÇİNDEKİ TDA 7377 VE TDA2005 MONO DEVRESİNİ ÇOĞUNUZ BİLİYODUR ZATE BU DEVRE DEMİN BAHSETTİĞİM DEVRELERİN TOPARLANIP Bİ 5+1 SES SİSTEMİ YAPILMIŞ HALİDİR KALİTELİ BİR MALZEME ÇIKIYOR ORTAYA AYRICA HİÇ PARAYA ;)

KOLAY GELSİN HERKEZE

MALZEME LİSTESİ

TDA 7377 DEVRESİ İÇİN (SES ÇIKIŞLARI)

470nF KONDANSATÖR : 5 ADET
    47uF KONDANSATÖR : 5 ADET
    10k DİRENÇ : 5 ADET
    TDA 7377 : 3 ADET

TDA 2005 DEVRESİ İÇİN (BASS ÇIKIŞI)

R1 220 Ohm 1
    R2, R3 1,1 Ohm 2
    C1 1000 pF 1
    C2, C3 10 uF/ 25... 50 v 2
    C4, C6... C9 0,1 uF 5
    C5 1000 uF/ 25... 35 v 1
    IC TDA2005

bu devreleri ayrı ayrı olarak internettede bulabilirsiniz bizimkisi sadece can sıkıntısından dolayı toplanan bi devre ;)

EMEĞE SAYGI

• Çizim rezalet.
    Şu haliyle insanlara yarardan çok zararınız var.Kendinize güvenmeden yayın yapmayın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: certy

TDA7377'lere TDA2005'i bas çıkışı olarak kullanmak yetersiz gelecektir. En kötü ihtimalle TDA7294 kullanmalısın.

eywallah kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

Çizim rezalet.
    Şu haliyle insanlara yarardan çok zararınız var.Kendinize güvenmeden yayın yapmayın lütfen.

doğrudur fakat beğenmediysen cevap yazma gibi bi zorunluluğun yok ,beğenmeyen çekip giderr
  • TDA 1562Q ( Bass )
    TDA 7375A (Mid-Tiz)

oldukça güzel olur.Opamp ile aktif filtre yaptın mı tadından yenmez.

Geçen 1562q sordum 26TL dedi adam
  • quote:

Çizim rezalet.

Öğrenecek abisi pcb tasarlamayı da, 3-5 A trafonun üç tane 7377 yi besleyemeyeceğini de.
  • BASS TDA 2050
    MİD TDA 2005 olması çok daha iyi olur.(benim sistem bu şekilde son seste diksiyon yok)
    TDA7377 daha çok araba için tasarlanmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Demirel

BASS TDA 2050
    MİD TDA 2005 olması çok daha iyi olur.(benim sistem bu şekilde son seste diksiyon yok)

Diksiyon derken distorsiyon olmasın hacı.

Bence bass için lm 1875 kullan. Not: kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzuluklu54

quote:

Çizim rezalet.

doğrudur fakat beğenmediysen cevap yazma gibi bi zorunluluğun yok ,beğenmeyen çekip giderr

DH forumun elektronik alt forumunda konu açıyorsunuz, hemde eleştiri istemiyorsunuz. Beğenilmemişse hata varsa elbette söyleyeceğiz. Şahsen Sn.pea bana aynı cevabı yazsa hiç bozulmazdım, çünkü burada yazan üyelerin birçoğu elektronik hakkında iyi veya kötü bilgi sahibi olup belli şeyleri uygulayabilen üyeler. Eleştirinin dozu diğer forumlara göre elbette farklı olacaktır. Yok ben bunu kabullenemiyorum diyorsanız Otomobil Forumlarında DH garaj bölümü var konunuzu oraya açan çok daha fazla ilgi çekecektir. Saygılar., iyi bayramlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Demirel

BASS TDA 2050

Diksiyon derken distorsiyon olmasın hacı.

Bence bass için lm 1875 kullan. Not: kullandım.

ben türkçeye öyle çevirdim hocam
    bas için lm 1875 az gelebilir. Midler için kullanılabilir.
    o zaman da Bas için lm3886 kullanılabilir.

Canavar gibi sistem olur

hocam birde soru soruyum
    1876 entegresini buldum. Datasheet başlığında dual 20 w diyor Stereo mu entegre

şemasında mono gibi duruyor.

bir bakıversen pc hoparlörü yapıcam İnşaAllah

http://www.datasheetcatalog.org/datasheet2/b/0dlj57rzsw2ix0tqgk0djxs28ufy.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Demirel -- 28 Ekim 2012; 1:18:05 >

• Ben söylenenleri kabul etmıyorum demedim beğenmediysen cevap yazma gibi bi zorunluluğun yok dedim ;) ayrıca bi arkadasta yarardan çok zararın olur demiş ne gibi bi zarar verebilirim kötü bi çizimle ??

YİNE SAYGI DUYARIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.