char herculeste olursa ii olur ama başka serverse lursa da olur
IWL 65 FULL STR BLADE VAR 100 YTL YE SATIORUM ILGİLENİRSEN RESIMLERİ KOYARIM
quote:
Orijinalden alıntı: anlayvz
IWL 65 FULL STR BLADE VAR 100 YTL YE SATIORUM ILGİLENİRSEN RESIMLERİ KOYARIM
inşallah aradığın charı bulursuy..
quote:
Orijinalden alıntı: gececi26
inşallah aradığın charı bulursuy..
Alıntıları Göster
bende bi tane var ama cold blader kardeş ama oyun parasına satıom redsea da oyun parası charda redseada oyun parasıyla 10 m istiom 34 lvl içinde 500k var
quote:
Orijinalden alıntı: gececi26
bende bi tane var ama cold blader kardeş ama oyun parasına satıom redsea da oyun parası charda redseada oyun parasıyla 10 m istiom 34 lvl içinde 500k var
Alıntıları Göster
blade hangı serverde
http://forum.donanimhaber.com/m_21184099/tm.htm
Birinden 50 Ytl Bul Sana Bu Charı Satayım Sende Rahatla Bende
quote:
Orijinalden alıntı: BlogKaan
http://forum.donanimhaber.com/m_21184099/tm.htm
Birinden 50 Ytl Bul Sana Bu Charı Satayım Sende Rahatla Bende
Kardeş düşünürsen troyda 62Lvl bowman char var 60ytl. ankaradayım. forumda ss leri mevcut.
quote:
Orijinalden alıntı: undeadboy
Kardeş düşünürsen troyda 62Lvl bowman char var 60ytl. ankaradayım. forumda ss leri mevcut.
Troy'da 80 ytlye full str glavier(elinde +7 glavie i var) charı 80 ytlye satıyorum.
Kulli yalanpiz dolandırıcı
Kardeşim sen ne diyorsun ne yalanı burası forum olmasaydı yalan mı değil mi senin anlayacagın dilde yazardım ya neyse. Geçenlerde de yine aynı tarzda bi yorum geldi kapağı yapıştırdım susa kaldılar.Sana da birşey demek istemiyorum kendince takıl. İnanmıyorsan dikmen.org silkroad sitesi orda 1 yıl kadar moderatörlük yapmışlıgım vardır , sonra istifa etmiştim , isterse git o sitenin adminine sor , istersen ordaki Dark_Lord_ a da pm at , pm atınca burdan da bana söyleki ordan login olıyım oraya artık sroyu bıarktııgmdan dolayı girmediğim için... İşte böyle forum lamerlerine yapılması gereken şey banı yapıştırmak ama neyse şikayet ettim zaten.
@dehset1992 Kardeş charım 65 Lv , 66 olmasına az kaldı expi %80 civarı.
quote:
Orijinalden alıntı: Fermess
quote:
Orjinalden alıntı: asmorias
quote:
Orjinalden alıntı: Dark_Lord_
Troy'da 80 ytlye full str glavier(elinde +7 glavie i var) charı 80 ytlye satıyorum.
Kulli yalanpiz dolandırıcı
Kardeşim sen ne diyorsun ne yalanı burası forum olmasaydı yalan mı değil mi senin anlayacagın dilde yazardım ya neyse. Geçenlerde de yine aynı tarzda bi yorum geldi kapağı yapıştırdım susa kaldılar.Sana da birşey demek istemiyorum kendince takıl. İnanmıyorsan dikmen.org silkroad sitesi orda 1 yıl kadar moderatörlük yapmışlıgım vardır , sonra istifa etmiştim , isterse git o sitenin adminine sor , istersen ordaki Dark_Lord_ a da pm at , pm atınca burdan da bana söyleki ordan login olıyım oraya artık sroyu bıarktııgmdan dolayı girmediğim için... İşte böyle forum lamerlerine yapılması gereken şey banı yapıştırmak ama neyse şikayet ettim zaten.
@dehset1992 Kardeş charım 65 Lv , 66 olmasına az kaldı expi %80 civarı.