Şimdi Ara

1000-1200TL aralığında 32-42 ekran LCD-PLazma tavsiyesiyeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cenkee

sormak istediğim bir nokta da şu: bu tv lerin medya oynatma özellikleri çok gerekli mi ya da her medyayı oynatabiliyorlar mı? yani mesela ben bir sezon lost'u harici hdd i direk tv ye bağlayarak altyazı sorunu olmadan seyredibiliyor muyum?

teşekkürler

Samsung c530 ve üzeri seriler zannediyorum dts dahil ( c6 serileri kesin olarak dts çözüyor ) hemen herşeyi çözebiliyor ve mkv seyrettirebiliyor, Arkasından biraz altyazı sorunları ile LG geliyor sanırım diğerleri hakkında hiç bilgim yok. Ekstra settopbox yada player barındırmak istemeyenler için kesinlikle mantıklı. Diğer yandan bazı tvlerde ise ethernet üzerinden medya oynatma varki bence çok hoş bir özellik.

Panasonic hayırlı olsun şimdiden :) umarım ilk görüşte memnuniyet yaratır. Fikirlerini paylaşırsan sevinirim.

• Aklınızda olsun (Sırf özellik olarak karşılaştırmaktan ziyade) : Baka baka gördümki :Samsung C serisi B serisinden daha iyi.LG leride inceledim fena değiller ama C serisi bir kaç avantaja sahip.
  • quote:

http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-TV/PANASONIC/TX-L42U2E-p-40540-c-9.htm

panasonic'in bu modeli nedense pek ilgi görmedi.. bu fiyat aralığının biraz üstünde de olsa düşünülebilir mi dersiniz? bir de darty nin sayfasında 20000:1 olan aralık diğer web sitelerinde 50000:1 mesela:
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011318&CS_Category=_LCD_TV853&CS_Catalog=_ses_ve_goruntu

ve

http://skinflint.co.uk/a528000.html

Hocam,haklısın ilgi görmedi,ama tvyi kullanmadan ezbere yorum yapanların katjısınıda unutmamak lazım !

Plasma ve Lcd olmak üzere 4 farklı model kullandım,şunu net olarak söyleyebilirim,çok başaraılı bir ürün !

Bu paraya böyle ürün almak,şans diyorum !

50 hrz bazıları için yeterli olmayabilir,kiimisi yakından izlenmez diyor,oysa ben 2.5-3 metreden izliyorum,akıcı görüntülerde bir probleme rastlamadım !

1.4 hdmi giriş ise çok anlattım bu sebeble,konu mevcyr okuyun !

Dvd demişsiniz,görüntüler keskin ve alt yazılar sorunsuz,5 farklı görüntü modu mevcut.

Düşündüğünüz paraya en ideal ürün +panasonic.tr garantili,arıza olunca full yetkili firma olacak,daha ne olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalimor

quote:

Orijinalden alıntı: mcakrep23

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=CEL_TV&k3=LCD&qs=|52=67

yaklaşık 6-8 adet 82 ekran lcd alıp ps3 cafe işletmeyi düşünüyorum,

bu karşılaştırma yaptığım lcd tv ler dışında tavsiye edebileceğiniz modeller var ise merakla bekliyorum yok ise aralarından en mantıklısı hangisi???

Eğer bu bir karşılaştırma listesi ise sanırım açılmıyor yada doğru adrese gidilemiyor ( Kopyala yapıştır ile de denedim )

Ancak okuduklarımdan yola çıkarak kafeler için özellikle düşük güç tüketiminin önemli olduğu vurgulanıyor. Bu yüzden ekonomik elektrik tüketimi sunan ürünler daha çok işinize yarayabilir gibi geliyor.

Hocam kusura bakma şimdi linkleri tek tek ekliyorum :

Samsung 32C530
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-32c530-full-hd--82-cm-lcd-tv,1920x1080,-3xhdmi,-usb,-32c530/productdetails.aspx?I_ID=45005

Toshiba Lv 703
    http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-32lv703g-full-hd--81cm-lcd-tv,1920x1080,-30.000:1,450-cdm2--3xhdmi,piano-black,-32lv703g/productdetails.aspx?I_ID=46597

Lg 32LD350
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-32ld350-full-hd---82cm-lcd-tv,-1920x1080,-50000:1,-2xhdmi---32ld350/productdetails.aspx?I_ID=44694

Evet arkadaşlar Playstation için 6 adet tv almam lazım siz hangisini tavsiye edersiniz?

ve bu fiyatlardan daha uyguna alabileceğim bir yer varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-TV/PANASONIC/TX-L42U2E-p-40540-c-9.htm

panasonic'in bu modeli nedense pek ilgi görmedi.. bu fiyat aralığının biraz üstünde de olsa düşünülebilir mi dersiniz? bir de darty nin sayfasında 20000:1 olan aralık diğer web sitelerinde 50000:1 mesela:
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011318&CS_Category=_LCD_TV853&CS_Catalog=_ses_ve_goruntu

ve

http://skinflint.co.uk/a528000.html

Hocam,haklısın ilgi görmedi,ama tvyi kullanmadan ezbere yorum yapanların katjısınıda unutmamak lazım !

Plasma ve Lcd olmak üzere 4 farklı model kullandım,şunu net olarak söyleyebilirim,çok başaraılı bir ürün !

Bu paraya böyle ürün almak,şans diyorum !

50 hrz bazıları için yeterli olmayabilir,kiimisi yakından izlenmez diyor,oysa ben 2.5-3 metreden izliyorum,akıcı görüntülerde bir probleme rastlamadım !

1.4 hdmi giriş ise çok anlattım bu sebeble,konu mevcyr okuyun !

Dvd demişsiniz,görüntüler keskin ve alt yazılar sorunsuz,5 farklı görüntü modu mevcut.

Düşündüğünüz paraya en ideal ürün +panasonic.tr garantili,arıza olunca full yetkili firma olacak,daha ne olsun.

Panasonicler ve pioneerlar bir dönem özellikle plazma konusunda çok iyi gidiyorlardı hatta gaza gelip pioneer kuro serisi almamızda bundandır. Ama son dönemde işler sanki değişti gibi, yinede ürünlerinde kalite sıkıntısı yaşanmayacağını bende düşünüyorum ancak ihtiyaçlar çerçevesinde bakınca iş değişiyor galiba.

En çok merak ettiğim konu panasonicin bu başlıkda geçen modeli hakkında neden internette doğru düzgün bir bilgi yok hatta kendi sitesinde bile bir açıklama yok ? sanırım sadece belirli ülkelerde satılması için çıkarılmış ancak bilgi gerçekten çok zayıf. HDMI 1.4 içermesi ilerleyen zamanda HDMI 1.4 ün tüm getirilerinden faydalanabileceği anlamına geliyormu acaba ? yani yarın öbür gün bir yazılım farkıyla 3d görüntü sağlayabilirmi dersiniz ? yada network üzerine dahil edilebilirmi ? Yani bir sonraki adımda bu tvnin yapabilecekleri ne şekilde artar ? bana saf haliyle HDMI 1.4 özelliklerini pek kullanabilir gibi gelmedi. ( çok bilgiye sahip değilim daha çok bir soru gibi düşün )

1990 seviyelerinden 1300 seviyelerine gerilemesiyle medya oynatıcı sıkıntısı çekmeyecek insanlar için bencede biçilmiş kaftandır.

Ben malesef hala karar veremedim.

• quote:

quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=CEL_TV&k3=LCD&qs=|52=67

yaklaşık 6-8 adet 82 ekran lcd alıp ps3 cafe işletmeyi düşünüyorum,

bu karşılaştırma yaptığım lcd tv ler dışında tavsiye edebileceğiniz modeller var ise merakla bekliyorum yok ise aralarından en mantıklısı hangisi???

Eğer bu bir karşılaştırma listesi ise sanırım açılmıyor yada doğru adrese gidilemiyor ( Kopyala yapıştır ile de denedim )

Ancak okuduklarımdan yola çıkarak kafeler için özellikle düşük güç tüketiminin önemli olduğu vurgulanıyor. Bu yüzden ekonomik elektrik tüketimi sunan ürünler daha çok işinize yarayabilir gibi geliyor.

Hocam kusura bakma şimdi linkleri tek tek ekliyorum :

Samsung 32C530
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-32c530-full-hd--82-cm-lcd-tv,1920x1080,-3xhdmi,-usb,-32c530/productdetails.aspx?I_ID=45005

Toshiba Lv 703
    http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-32lv703g-full-hd--81cm-lcd-tv,1920x1080,-30.000:1,450-cdm2--3xhdmi,piano-black,-32lv703g/productdetails.aspx?I_ID=46597

Lg 32LD350
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-32ld350-full-hd---82cm-lcd-tv,-1920x1080,-50000:1,-2xhdmi---32ld350/productdetails.aspx?I_ID=44694

Evet arkadaşlar Playstation için 6 adet tv almam lazım siz hangisini tavsiye edersiniz?

ve bu fiyatlardan daha uyguna alabileceğim bir yer varmı?

Sadece enerji tasarrufu açısından düşününce içlerinden LG daha makul görünüyor.

• Sn.Kalimor

Siz üstünüze alınmayın elbetteki,fakat bazı yorumcular var,inanın tvyi ya mağazalarda görmüş yada internetsitelerinden okudukları yorumlara göre ürün üzerinde iddialaşıyorlar,öylelerinide denk gördümki eskiden kullandığım tv modelleri hakkında inanılmaz cümleler kuruyorlar,çoğu zamanda acaba ben farklı ürünmü kullanıyorum dediğim oldu !

Yaklaşık 5 farklı lcd ve plasma kullandım,yaklaşık diyorum çunki aldığım LG Lcd yi 1 ay içinde satmıştım,beğenmediğimden !

Yeni nesil Plazmalar kullanmadım ama mağaza ve arkadşarlda gördüğüm kadarıyla parlama yapıyorlar,iddia etmiyorum,model göre değişebilir ama paneller genelde aynı olduğundan ne kadar değişir bilemem !

Kullandığım plazmadada azda olsa vardı ama asla rahatsız edici değildi !

Şuanki Lcd'ye gelirsem panasonic,şu kadarını söyliyebilirim,görüntü inanılmaz kaliteli !

Bazıları SD yayınlarda ben çamur gibi görüntü alıyorum diyor (bahsettiğimiz mdelle alakalı değil),SD yayınlarda bu kadar başarılı görüntü vereceğini açıkca hiç ama hiç tahmin etmiyordum !

İnternet sitelerinde pek fazla yorum yok,benimde alma sebebim Fransadaki bir sitenin yaptığı yoruma göre oldu,kimse darılmasın ama Türkiye'de yapılan yorumlara pek inanmıyorum,çoğu ezbere ve malesefki sırf adammın beğendiği marka diye gereksiz abartılı anlatımlarla dolu !

1.4 HDMİ girişi destekliyor,en azından fransadaki sitenin yorumları bu yönde,notta eklemişler,2009daki haberlerine hitaben,2010 ortalarında hdmi 1.4 destekli yeni nesil tvlerin çıkacağı yönünde,kendilerini biraz övmüşler !

Aldım diye asla meth etmiyorum,seg lcd var,aldığımda zaten ne yorumum olmuştu nede iddiam,sebebi ise gereksiz olurdu !

1.300 Liraya daha iyisi alınırmı bilmem.ama mağazada aynı yayını yapan samsung ve philpsleride gördüm,aralarında 200-700 lira fark vardı,ama harketli görüntülere bktığımda panasonic daha başarılıydı alma sebebimde birazda bu oldu !

Özellikle Philpslerin hareketli görüntülerde çuvallıyordu,samsung yine aynı,ancak 32 inclerde daha başarılı görüntü vardı sebebide ekran boyutu ile alakalı !

• istabul bilşimi ne diyorsunuz arkadaşlar?ordan alınırmı güvenlir bir site mi?82 ekran lcd tv ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Sn.Kalimor

Siz üstünüze alınmayın elbetteki,fakat bazı yorumcular var,inanın tvyi ya mağazalarda görmüş yada internetsitelerinden okudukları yorumlara göre ürün üzerinde iddialaşıyorlar,öylelerinide denk gördümki eskiden kullandığım tv modelleri hakkında inanılmaz cümleler kuruyorlar,çoğu zamanda acaba ben farklı ürünmü kullanıyorum dediğim oldu !

Yaklaşık 5 farklı lcd ve plasma kullandım,yaklaşık diyorum çunki aldığım LG Lcd yi 1 ay içinde satmıştım,beğenmediğimden !

Yeni nesil Plazmalar kullanmadım ama mağaza ve arkadşarlda gördüğüm kadarıyla parlama yapıyorlar,iddia etmiyorum,model göre değişebilir ama paneller genelde aynı olduğundan ne kadar değişir bilemem !

Kullandığım plazmadada azda olsa vardı ama asla rahatsız edici değildi !

Şuanki Lcd'ye gelirsem panasonic,şu kadarını söyliyebilirim,görüntü inanılmaz kaliteli !

Bazıları SD yayınlarda ben çamur gibi görüntü alıyorum diyor (bahsettiğimiz mdelle alakalı değil),SD yayınlarda bu kadar başarılı görüntü vereceğini açıkca hiç ama hiç tahmin etmiyordum !

İnternet sitelerinde pek fazla yorum yok,benimde alma sebebim Fransadaki bir sitenin yaptığı yoruma göre oldu,kimse darılmasın ama Türkiye'de yapılan yorumlara pek inanmıyorum,çoğu ezbere ve malesefki sırf adammın beğendiği marka diye gereksiz abartılı anlatımlarla dolu !

1.4 HDMİ girişi destekliyor,en azından fransadaki sitenin yorumları bu yönde,notta eklemişler,2009daki haberlerine hitaben,2010 ortalarında hdmi 1.4 destekli yeni nesil tvlerin çıkacağı yönünde,kendilerini biraz övmüşler !

Aldım diye asla meth etmiyorum,seg lcd var,aldığımda zaten ne yorumum olmuştu nede iddiam,sebebi ise gereksiz olurdu !

1.300 Liraya daha iyisi alınırmı bilmem.ama mağazada aynı yayını yapan samsung ve philpsleride gördüm,aralarında 200-700 lira fark vardı,ama harketli görüntülere bktığımda panasonic daha başarılıydı alma sebebimde birazda bu oldu !

Özellikle Philpslerin hareketli görüntülerde çuvallıyordu,samsung yine aynı,ancak 32 inclerde daha başarılı görüntü vardı sebebide ekran boyutu ile alakalı !

Tahmin ettiğim gibi ikimizinde deneyimi aynı yönde olmuş. Plazma olması sd görüntülerdeki kalite konusunda fazladan puan ekliyor zaten. Bizde pioneer ile mutlu mesut otel lobisini renklendiriyoruz. Ama söz konusu ev olunca özellikle şu medya oynatıcı masrafından kaçabilmek adına şimdilik bu fiyatı düşen pansonicden uzak duruyorum yoksa boyutu gereği Toshibayıda eler onu alırdım. 1.4 HDMI konusu ise sanırım pek normal kullanıcıyı ilgilendirecek türden değil.

Yorumlar hakkında sana hak veriyorum Albani ve adını hatırlayamadığım bir kaç kullanıcının yorumlarını gördükçe ve onlara verilen cevapları, pes diyorum çoğu zaman allah onlara peygamber sabrı versin(vermiş).

Başlık güzel gidiyor gibi geldi umarım yeni öneriler ve karşılaştırmalar ekleyebiliriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: plt06

istabul bilşimi ne diyorsunuz arkadaşlar?ordan alınırmı güvenlir bir site mi?82 ekran lcd tv ne tavsiye edersiniz?

Ben Pioneer Plazma ve Sony lcd olmak üzere 2 kere alışveriş ettim. Satın aldım ürünler sorunsuz geldi servisi kurdu, 1 hafta sonra memnunmusunuz diye arandık, memnunuz dedik. Ancak bir firmanın kalitesi sorun yaşandığı zaman ortaya çıkıyor. Sorun yaşamayan herkes benimle aynı cümleyi kuracaktır. Ancak sorun yaşayanları görünce ben şahsen kendimi şanslı görüyorum ve umarım aldıklarımızda bir sıkıntı çıkmaz diyorum. Servislerinin ülke çapında yaygın olduğunu ancak garantiyi veren kurumun ürünlerin gerçek distribütörleri olmadığının bilincindeyseniz ve kendinizi şanslı hissediyorsanız sizde benim gibi sorun yaşamazsınız. İyi şanslar dilerim eğer alışveriş yaparsanız.

Buraya kadar başlıkları okuduysanız ( ki sanmıyorum ) zaten tartışılan lcd-plazmaları görür karşılaştırma listesine bakar ve karar verirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalimor -- 6 Eylül 2010; 22:22:24 >

• herşeyden önce konu çok yararlı olmuş.konuyu açan arkadaşa ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

lcd ve plazma arasındaki farklardan bir tanesinin de plazmaların ,lcd'lerden daha fazla radyasyon yayması olarak duydum.duyduğum yerin bir sağlamlığı yok.arkadaşım bir arkadaşından duymuş.acaba doğru mudur.
  • süper tam istediğim şeyler saol hocam.
  • Rica ederim :) bu arada hala alamadık :)
  • usb film olayı kullanacaksnız c530 kullanmayacaksanız bence pany plazma veya toshiba 37" derim.
  • bende 1600 liraya kadar 32" televizyon arıyorum ama hiçbir ilerleme kaydedemedim.

sd yayın için kullanılacak. hareketli sahneler konusunda da başarılı olmalı.

bazı markaların Led tvleri var bu fiyata kadar onları tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedas

bende 1600 liraya kadar 32" televizyon arıyorum ama hiçbir ilerleme kaydedemedim.

sd yayın için kullanılacak. hareketli sahneler konusunda da başarılı olmalı.

bazı markaların Led tvleri var bu fiyata kadar onları tavsiye eder misiniz?

32c650
    32pfl5405h
    veya
    32le5300

derim
    saygılarmla
  • quote:

Fiyat aralığına bakınca sanırım 32 ekrana kadar düşmek gerekebilir o yüzden 32-42 arası olabilen en büyük ekran demekte fayda var :)

50-100 hertz tartışmasına girecek kadar bütçe olduğunu sanmıyorum o yüzden yazmadım bile :)

bişey dikkatimi çekdi.. 50-100 hz olayına girmeyelim dediniz??tam olarak bu hz olayı lcd fiyatını ciddi oranda etkiliyormu??200 hz lar flan çıkmış baktımda 1500 tl civarlarında ??bilginiz varsa paylaşırmısınız??
  • Çok tartışılan bir konu ancak temel olarak şöyle demek mantıklı olur sanırım. Panel gecikmesi düşük ve işlemci / görüntü işlemci gibi donanımları iyi televizyonlarda 50-100hz olması farketmiyor. Ancak 3d gözlük vs söz konusu olduğunda iş değişiyor. Hz den önce görüntü işlemcisi ve panel gecikmeleri daha önemli.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.