Şimdi Ara

1000 Bütçeye tavsiyenize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1000 tl bütçem var. Fotoğraf çekmeye acaip heves sarmış bulunmaktayım. Daha önce hiçbir tecrübem yok, kendimi çok güzel şeyler ortaya çıkarabileceğimi düşünüyorum.

Yeni başlayacağımı göz önünde bulundurarak önerileriniz nelerdir acaba? Hem ürün açısından hem de kullanım açısından.

Şimdiden teşekkür ederim.

• telliO kullanıcısına yanıt
    samsung nx3000 şuan sıfır olarak satılan en ucuz aps-c sensörü makine bu.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/144966/samsung-nx3000-beyaz-16-50mm-ois-kit.aspx?gclid=CPe6hpyO48kCFcSVGwodHGQMgQ
  • Elimde satilik iki farkli ekipman bulunmakta. Samsung NX20 18-55mm 45mm set 975TL. Canon EOS 100D 18-55mm 1075TL dusunurseniz mesaj atabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon 1200D olabilir. Fakat yanında gelen kit lenste titreşim engelleme motoru olmaz.
  • Bende bu ikilemde kaldığım için buraya yazıyorum kafamda 600d vardı ama bu aynasız modeller dikkatimi çekmeye başlayınca biraz bakayım dedim samsung un nx3000 ni gördüm ilk önce, sonrada samsung nx300nü ki iki makinada 1000 lira altında bütçeme uyuyor ama nx300 daha iyi yorumlardan anladığım kadarıyla, fakat fiyatı 2 sene öncesine göre çok düşmüş bu kafamı karıştırdı tecrübeli arkadaşlar ilk makina olarak tavsiye ediyorsa almayı ciddi ciddi düşünüyorum ama 600d ile arasında ciddi bir kalite farkı varsa bütçemi zorlayıp 600d yi alacağım ? Kısacası samsung nx300 bütçeme uyuyor boyutuda iyi 600d bütçemi aşıyor ama kalite olarak çok yukardaysa 600d sizce hangisi?

Edit bu arada nx300 lensiz fiyatı 1000 altında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 17 Aralık 2015; 19:48:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grozny kullanıcısına yanıt
    Kalite derken fotoğraf kalitesinden bahsediyorsanız NX300 600D'den üstte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 18 Aralık 2015; 6:56:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Kalite derken fotoğraf kalitesinden bahsediyorsanız NX300 600D'den üstte.

Hocam bu iki cihaz arasında başka ne gibi farklar var acaba? Somut olarak şu özelliği daha belirgin dediğiniz bir özelliği var mı?
    NX300 600D ye gore daha hizli makine. Hizdan kasitim focus hizi ve seri cekim. Cogu aynasiz makineler DSLR makinelere gore daha hizli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Birbirlerine göre çok büyük üstünlükleri yok.

Dokunmatik ekran, wi-fi, nfc, daha hızlı seri çekim, boyut gibi farklar nx300 lehine.

Vizör, mikrofon girişi, her yöne dönebilen ekran da 600D'nin farkları.

Dslr makineler düşük ışıkta daha iyi netleme yapar ve optik vizör elektronik olanlara göre düşük ışıkta daha başarılıdır. NX300'de hiç vizör yok tabi.

• Ben sizin yerinizde olsaydım, bütçe olarak 1000TL gibi param varsa daha da fazla biriktirip, çok daha iyi bir model alabilirdim.

Tabii ki tercih ve karar size bağlı bir şey, 2000TL'ye kadar çok güzel ve daha da iyi modeller mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.