Şimdi Ara

1000 dolara kadar fotoğraf makinesi tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Alışveriş başlıklı baska bir konu acmistim fakat cevap gelmedi.daha sonra amazonda takilirken fotograf makineleri ilgimi cekti.

Şu an amerikadayım ve bu bundle almak istiyorum.sizce nasil ?
    Biraz daha ver bak şunu al dediginiz model var mi ?
    1000 dolara kadar butçe ayırabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskisi gibi Amerika'da makineler çok daha ucuz değil artık. Alacağınız şeyi almadan sahibinden piyasasına bakın derim. Bir de used/ kullanılmış almanızı tavsiye ederim. Amazon used güvenilir ve biraz daha ucuz sonuçta.

Sorunuza gelecek olursak. A6300, ZS100, SL2, LX100, LX10 gibi makinalara bakın derim.

• Verdiğiniz linkler sadece gövde ama. Lenssiz makina tavsiyeai istediğini sanmıyorum.

Gerçi herhangi bir cevap yazmamış. O yüzden çok da şey etmeye ferek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: multimatom

Verdiğiniz linkler sadece gövde ama. Lenssiz makina tavsiyeai istediğini sanmıyorum.

Gerçi herhangi bir cevap yazmamış. O yüzden çok da şey etmeye ferek yok

Kardeş Hort yapmışsın, soru on gün önce sorulmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 6 Ağustos 2017; 15:11:40 >

• Yazilan tum makinelere zamanin oldukca bakiyorum.Kararim buyuk ihtimal nikon d5000 serisinden olacaktir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam emin degilim ama bu kamera zaten teknoaeyirin video cekimlerinde kullaniliyordu.performansi gayet iyi.incelemelerine bakacağım.

Teşekkürler.

• O fiyata govdede motoru olmayan bir nikon kesinlikle alinmamali. Lens acisindan zengin olan Nikon markasindan istifade edmezsiniz. D7100 den asagi bir makine alinmamali yada Canon Tercih edilmeli.
    Aynasizolarak Olympus tercih edilebilir. Hem objektifler basarili hem de fiyatlar makul. OMD EM1/5/10 alinabilir. Fujifilm XT10 olabilir
  • 2. El canon 6D + canon 24-105 f4 L serisi lensle rahat alabilirsiniz APC-S makinalara boşuna para dokmeyin illa apc alacaksanız ABD piyasasında pentax KP uygun yanına18-135mm birde lens bizzat denedim Pentax KP yi çok çok iyi imaj kalitesi var sony A7m2 yi satıp alayım diye düşünmedim değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.