Şimdi Ara

1000 lira civarı sehir bisikleti önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bizi uzmeyecek uzun sure kullanacagimiz bir sehir bisikleti arayisimiz var.Yola mtb ile ciktik ama uygun ortam bulamadigimiz icin vazgectik.Suanki dusuncemiz MOSSO Legarda 1721 msmh,epey hosumuza gitti sizdende fikir almak istiyorum butcemiz belli 1 hafta icinde alacagiz.

Tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mosso bisikletler gayet guzel. Kadrolari da basarili. Saniyorum ki bu model uzerinde Zoom masa var. Zoom masalar ise piyasadaki en vasat masalara sahip bir marka. Belki ileride masayi degistirmek zorunda kalabilirsiniz...

Ikinci el bakacaksaniz Carraro Sportive 225 veya 227 bulabilirsiniz. Hidrolik disk fren ve kilitlenebilir masa epey fark ettirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Mosso bisikletler gayet guzel. Kadrolari da basarili. Saniyorum ki bu model uzerinde Zoom masa var. Zoom masalar ise piyasadaki en vasat masalara sahip bir marka. Belki ileride masayi degistirmek zorunda kalabilirsiniz...

Ikinci el bakacaksaniz Carraro Sportive 225 veya 227 bulabilirsiniz. Hidrolik disk fren ve kilitlenebilir masa epey fark ettirir.

Hocam mossodada hidrolik fren ve kilitli masa mevcut aslinda ilk ikinci ellere baktim ama gecmisi sikintili olmasi veya sorun cikarabilmesi sifira cevirdi.Mosso hosuma gitti suan ise merak ettigim dengi varsa tavsiye ediyorsaniz onlarada bakmak tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Mosso bisikletler gayet guzel. Kadrolari da basarili. Saniyorum ki bu model uzerinde Zoom masa var. Zoom masalar ise piyasadaki en vasat masalara sahip bir marka. Belki ileride masayi degistirmek zorunda kalabilirsiniz...

Hocam mossodada hidrolik fren ve kilitli masa mevcut aslinda ilk ikinci ellere baktim ama gecmisi sikintili olmasi veya sorun cikarabilmesi sifira cevirdi.Mosso hosuma gitti suan ise merak ettigim dengi varsa tavsiye ediyorsaniz onlarada bakmak tesekkur ederim.

Ikinci el almayi dusunuyorsaniz oncelikle;

- Bisikletin garanti belgesini ve faturasini isteyin. Garanti belgesi uzerindeki seri numarasi ile kadro uzerindeki seri numaranin ayni olup olmadigina bakin.

- Kadroyu en ince detayina kadar dikkatli incelemek gerekiyor. Fark edilmeyen veya kontrol edilmeyen bir catlak, kadronun cop olmasina neden olabilir. Zira aluminyum kadro uzerine tekrar bir kaynak daha yapilamiyor.

- Kadro uzerinde bir sorun yoksa, uzerine binip tum vites gecislerini, frenleri kontrol etmek gerekir. Yine ayni sekilde jantlarin durumuna da bakilmali. Uzerindeki masa kilitlenebilir mekanizmali ise once bunun calisip calismadigina bakin. Kilitli oldugu zaman masa iceriye kaciyor mu kontrol edin. Ne cok sert ne de cok yumusak olmasi gerekir. Bisikletten anliyorsaniz, bindiginiz zaman sorunlari hissedersiniz.

Butun bu kontrollerden sonra bir de bisikletci kontrol etmeli. Zaten satici adam buna yanasmiyorsa hic alisveris yapmayin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.