< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
en güzel ibadetlerden biri nasıl haramlaştırılır işte böyle
|
Arkadas eksik yazmis, soyle olmaliydi: Erdoğan konuşmasının ardından [vatandasin parasiyla] 1000 muhtarı İspanya’ya gönderdiklerini hatırlatarak, [vatandasin parasiyla] 1000 muhtarı da Umre’ye göndereceklerinin sözünü verdi.
|
Rezilliğe bak. Şu resmi her gördüğümde bu araplardan iyice nefret ediyorum.
|
O parayla artık gökdelene 2 kat daha çıkarlar.
|
Kimin parasıyla?
Benim vergim ile gidene hakkımı helal etmiyorum! He kendi cebimden verecem diyorsa tamam. |
Kabe bile artık fakir mekanı değil lüks bir yer.Buna genellikle şeytan icadı denirde neyse.Şu görüntü bile benim içimi acıtıyor .Dinine özendiğin araplar çok saygılı davranmışlar birde geçenlerde vinçlerle kaza olmuş bir ton insan ölmüştü.Aynı zamanda Mimar Sinan zamanında varsayıyorum yapılmış avlu ve kolonları genişletmek için yıkmışlardı.O toprakların turistide işte müslümanlar oldu.Arapların gözünde Kabe bir ticaret merkezi ne derseniz deyin.
|
umreye gitmeleri yine iyi. Benim icim asil onlarca ulkeye sirf ak parti genclik kollarindan oldugu icin gonderilen o vasifsizlara devletin kasasindan giden paraya yaniyor.
Cinde gozumun onunde gordum okuluma geldiler Turkce bolumunu ziyarete. Her biri 22-27 arasi bekar erkek, her biri sokakta gorseniz bundan bir baltaya sap olmaz/olamaz diyeceginiz tipler. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 29 Aralık 2018; 22:41:10 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 30 Aralık 2018; 15:33:20 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|