Şimdi Ara

1000 TL bütçe ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce 1000 TL ile en kaliteli(oyun, internet, hız vs.) telefon ne alabilrim ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lg G2 veya Huawei Ascend G7

• teşekkürler peki Capser Via V8, Discovery 2, Asus zenfone 6 nasıl LG G2'ye göre ?

(G2'nin Ram ve CPU'su gayet iyi) ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 yazdigin cihazlardan daha ustun bir cihaz

• Xperia zr ye de bak 800 ₺

• G2 veya huawei g7

• Kesinlikle G2.

• Huawei G7, LG G2 ile aynı kulvarda bir cihaz değil.

Oyun, hız diyorsan G2.
  • Farklı tarzda Meizu ve Lenovo telefonlarını bekleyin derim. Ama en iyi tercihte LG G2 olur. G7 kamera olarak bu fiyatta en iyi cihazlarda birisi.
  • arkadaşlar çoğu g2 önermiş ama bence beklemelisin yukardaki arkadaşın dediği gibi lenovo ve meizu yu bekle bence
    g2 güzel cihaz kullandım ama sonucta 2013 model telefon ve oyunlarda epey ısınıyor kimse kızmasın ben yaklaşık 6 7 ay önce kullandığımda öyleydi şimdi nasıl bilmiyorum.
  • @iSS kullanıcısına yanıt
    5 ay felan para biriktireceğim beklemiş oluruz umarım çıkar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lavara123

5 ay felan para biriktireceğim beklemiş oluruz umarım çıkar :)

1 hafta içinde satışa başlanır Lenovo, ayın ortalarına doğruda Meizu satışa çıkar, çok beklemeyeceğiz
  • Note 3 neo, diger cihazlardaki muzmin problemler bunda yok. G7 islemcisi yetersiz kalir, G2 de ekran sararmasi sorunu var ve cok narin bir cihaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: reaLizm29

arkadaşlar çoğu g2 önermiş ama bence beklemelisin yukardaki arkadaşın dediği gibi lenovo ve meizu yu bekle bence
    g2 güzel cihaz kullandım ama sonucta 2013 model telefon ve oyunlarda epey ısınıyor kimse kızmasın ben yaklaşık 6 7 ay önce kullandığımda öyleydi şimdi nasıl bilmiyorum.

hocam ne kadar bekleriz onları ne zaman girer piyassaya bence ces 2015 i bekliyorrum telfon alıcam ihtiyacım var ama bekletiyorum

bu arada g2 diyenler çok ama g2 1000 e anca paralel italat hala teknosada falan 1300
  • peki bu nasıl..:http://donanimhaber.com/videolar/ASUS-ZenFone-2-on-inceleme-4GB-RAMli-ilk-telefon.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.