Arkadaşlar merhaba, pc toplama vs işinden pek anlamıyorum aldığım parçaları nasıl birleştireceğim onu da pek bilmiyorum. kardeşime doğum gününde güzel bir bilgisayarhediye etmek istiyorum. beklentilerim pes16, gta v gibi popüler oyunları rahatça oynatabilmesi ve bunu 1000 tl yi fazla aşmadan halledebilirsem cok mutlu olcağım. her türlü tavsiyeye açığım ama öncelilkli olarak toplanmış kasalar tercihimdir( daha önce hiç alınan parçaları birleştirmeyi denemedim :) yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. hatta kendisi toplayıp montajlayıp üstüne kar payıyla bana satabilecek arkadaşlara da acıgım :)
Hocam bu bütçeye GTA 5'i rahatça oynamak zor gerçekten, PES 16'da sorun çıkmaz. 2. ele yönelebilirsiniz veya aşağıdaki gibi bir sistem alabilirsiniz sinerji.gen.tr adresinden montajı yapıp gönderiyorlar sadece işletim sistemi kurmanız gerekir. GTA 5', orta ayarlarda oynayabilirsiniz 35 FPS civarı.
quote:
Orijinalden alıntı: Eels
Hocam bu bütçeye GTA 5'i rahatça oynamak zor gerçekten, PES 16'da sorun çıkmaz. 2. ele yönelebilirsiniz veya aşağıdaki gibi bir sistem alabilirsiniz sinerji.gen.tr adresinden montajı yapıp gönderiyorlar sadece işletim sistemi kurmanız gerekir. GTA 5', orta ayarlarda oynayabilirsiniz 35 FPS civarı.
hocam bütceyi biraz daha arttırabilirim o kadar sorun degil aslında bu fiyatlarda olabilecek en mantıklı kombinasyon benim için iyi olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: vixi1
quote:
Orijinalden alıntı: Eels
hocam bütceyi biraz daha arttırabilirim o kadar sorun degil aslında bu fiyatlarda olabilecek en mantıklı kombinasyon benim için iyi olabilir
Bu bilgisayar gta5i rahatsız etmeden açabilir ancak çözünürlük ve ayarlar durumu nasıl olur bir bilgim yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme