Şimdi Ara

1000 TL Şehir Bisikleti Önerisi _?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar 1000 Tl bütçe ile Şehir Bisikleri Almayı Düşünüyorum Hibrit olanlardan Çok araştırma Yaptım Kafam karıştı.

Mosso Legarde 1621 Serisi Düşünüyorum

Öneri Ve Tecrübelerinizi Bekliyorum

Teşekkürler...

• O fiyatlarda alınabilecek hibrit bisikletrden 2-3 çeşit var zaten Salcano modellerine bakabilirsinde çok önerilmiyor
    Kron tx 150 kullanıcısıyım ben dış görünüşü hoşuma gittiğinden aldım carraro 224 le arasında kalmıştım
    sende bir bisikletçiye git dene bu bisikletleri hangisi hoşuna giderse al derim yaklaşık aynı performans ama kilitlenebilir
    maşa olması ayrı avantaj
  • düz şehir bisikleti istiyosan salcano city explorer 29'' öneririm.
  • hocam merhabalar. Ben 1 ay önce Mosso Legarda 1721 msm V aldım. 20 günde 500km yi tamamladı bisiklet. Kesinlikle tavsiye ederim hiç sıkıntı yaratmadı bana şimdiye kadar. Hem şehir içinde hemde 130km lik kendim için uzun diyebileceğim yollarda kullanıyorum. Hatay/ Dörtyol dan 850tl ye aldım. Ucuza da geldi aslında bisiklet. 1621 lerin maşaları biraz sıkıntılıydı fakat 1721 lerde marka değişmiş ve çokta güzel olmuş. Tavsiye ederim.
  • İlla bu ilan olsun demiyorum ama ikinci el temiz bulunabilirse bu tarz özellikleri sağlam temiz şehir bisikleti düşünmek daha mantıklı olur.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-cok-temiz-mosso-770-smv-alu-7005-triple-butted-ve-acera-setli-421584503/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: thrkrpr91

hocam merhabalar. Ben 1 ay önce Mosso Legarda 1721 msm V aldım. 20 günde 500km yi tamamladı bisiklet. Kesinlikle tavsiye ederim hiç sıkıntı yaratmadı bana şimdiye kadar. Hem şehir içinde hemde 130km lik kendim için uzun diyebileceğim yollarda kullanıyorum. Hatay/ Dörtyol dan 850tl ye aldım. Ucuza da geldi aslında bisiklet. 1621 lerin maşaları biraz sıkıntılıydı fakat 1721 lerde marka değişmiş ve çokta güzel olmuş. Tavsiye ederim.

Hocam bu km işini tam olarak nasıl ölçüyorsunuz?
  • Hocam Strava diye program var. Her bisiklete bindiğim de acıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thrkrpr91 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.