Düğün için televizyon önerisi
Arkadaşlar selam. Önümüzdeki yıl düğünüm olacak. Bu sebep ile televizyon ve beyaz eşyamı şimdiden alıp taksitlerini ödemek istiyorum. Sizden benim için butceme uygun bir televizyon önerisi yapmanızı isterim.
Bütçem 12-14 arası.
Genelde televizyonu netflix disney+ ve PlayStation ile oyun oynamak için kullanacağız. 55 60 65 inc boyutlarında olabilir. Sorun çıkarmayacak kronik sorunu olmayan bir öneri yaparsanız çok çok mutlu olurum. Herkese iyi günler
Düğün sebebi ile beyaz eşya
Selamlar.
Seneye evleneceğim. Şimdiden beyaz eşyalarımı alıp borçlarını bitirmek istiyorum. Ortada bir ev yok. Bu sebep ile ölçüleri standart olması gerekmektedir
10kg 1200 devir Beyaz Çamaşır makinasi
Gri Inox az programlı Bulaşık Makinasi
En az 500 litre gri inox buz dolabı
Tavsiyelerine ihtiyacım var. Bütçem yaklaşık 30 bin. Bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Monitör ile ilgili sorunum
Arkadaşlar selam. Size bir konuda danışmak istiyorum.
Haziran ayının sonunda almış olduğu msi marka monitörde Eylül ayında bir sorun oluştu. Mahrum bir bölgede çalışmam sebeni ile garantiye Aralık ayında gönderdim.
Servis sonrası ürün değişimi veya iadesine karar verildi. Bana gönderilen form ile 3 Ocakta ürünü satın aldığım yere değişim için başvuru yaptım.
Aradan 23 gün geçmesine rağmen herhangi bir değişim yapılmadı. 23 gün sonunda tarafıma başka bir ürün önerildi.
Ürünün satış fiyatı 2316 TL. Ben ise 2100 TL ödeyerek bu ürüne sahip olabileceğim söylendi. Aynı zaman da ise ilk satın almış olduğum 1300 TL olan arızalı monitörüm hibe edilmiş gibi oldu.
Ben zaten arızalı olan ürünümü 1300tl ye iade edip üzerine 1000Tl fark ile önerdikleri ürünü alabilirdim. Burada ödediğim fark 1000 TL olurdu. Fakat benden 2100 istiyorlar.
Israrla kendi ürünüm ile değişim istememe rağmen tedarik edilmediğini söylediler. Fakat ürün bazı sitelerde satışta bulunuyor.
Başka monitör için ödeyeceğim fiyat farkı bana komik geldi. Sizler ne düşünüyorsunuz. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Ürünü iade etmek istemiyorum değişim benim için en iyisi olacaktır
Sonuç Açıklama Sitesi Benzeri
Arkadaşlar selamlar. Benim sorum şu şekilde
Bir kişi siteye girdiği zaman ana sayfada bulunan kutucuğa adını yada başka herhangi bir değeri yazdığı zaman ona özel bilgilerin çıkmasını sağlamak istiyorum. Örnek olarak ösym sonuç açıklama yeri gibi olabilir. Mesela tc yazıyoruz ve ona has bilgiler çıkıyor. Bu tarz bir şeyi ücretsiz olarak nasıl yapabilirim
Rekabetçi Oyun Monitörü
Arkadaşlar Ps4 Slim de kullanmak için monitör tavsiyesi talep ediyorum. Yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum.
24 inc düşünüyorum. Bütçem 1000 tl civarı ve genelde rekabetçi Oyun oynuyorum
Ios da olan Android de olmuyor neden?
Arkadaşlar öncelikle selamlar sizden bir kaç konu hakkında bilgi istiyorum.
Ezvoice isimli bir ses kayıt programı var. IOS telefonlarda bu programı açtığımız zaman ses kaydı
yaptığımız sırada kulaklık takılı ise aynı zamanda kendi sesimizi de kulaklıktan duyabiliyoruz. Fakat Android telefonlarda bunu denediğim de olmadığını fark ettim.
Smule isimli programda ise de aynı şekilde sorunla karşılaşıyorum
Bütün ios telefonlarda denedim sesi duyabiliyoruz ama Android cihazda bu mümkün olmuyor. Acaba donanım ile alakalı bir durum mu. Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum :)
Ayrıca Android üzerinde ses kaydı aldığım da aynı zamanda sesimi eş zamanlı kulaklık üzerinden duyabileceğim bir program var mi
Şimdiden teşekkürler
Aracımı Satacağım Ama ?
Arkadaşlar;
Vw Passat B8
2016 Model Beyaz renk
Manuel 125bg aracım var.
Aracımı artık satmayı düşünüyorum fakat piyasa dağılmış sanırım. Araştırmaya çalıştığım da herhangi bir fiyat belirlemesi yapamadım.
Aracımın Allah'a şükür kazası belası hasar kaydı trameri vs hiç bir şey yoktur. Sadece aracım da 2 tane çizik bulunuyor. Mesleğim itibari ile kasten aracımı çizmişlerdi. Onlar haricinde bir sıkıntısı yoktur. Aldığım günden beri aracımı yetkili serviste bakım yaptırırım. En ufak sıkıntı olsa dahi hemen servise gider kontrol yaptırırım. Aracımı sizce ne kadara satmalıyım. Ya da şu pozisyon da beklemede mi kalmayalım. Herkese teşekkürler
PS4 Ping Sorunu Çözüm Önerisi
Arkadaşlar bulunduğum yerde internet al yapısı yok. Ben de internete telefonumu modem olarak kullanarak giriyorum.
PS4 e de telefonu modem olarak bağladığım da online oyunlarda aşırı derece de Ping alıyorum ve bu sebeple oyun oynayamıyorum
Şimdi Repeater dedikleri cihazdan alsam.
Telefonumun internetini repeatere tanıtsam.
Daha sonra da Repeater üzerinden PS4 e kablo ile internet alsam Ping sorunum çözülmüş olur mu ?
Eğer olumlu yanıtlar alabilirsem bana güzel bir Repeater önermenizi isteyeceğim. Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar bulunduğum yerde internet al yapısı yok. Ben de internete telefonumu modem olarak kullanarak giriyorum.
PS4 e de telefonu modem olarak bağladığım da online oyunlarda aşırı derece de Ping alıyorum ve bu sebeple oyun oynayamıyorum
Şimdi Repeater dedikleri cihazdan alsam.
Telefonumun internetini repeatere tanıtsam.
Daha sonra da Repeater üzerinden PS4 e kablo ile internet alsam Ping sorunum çözülmüş olur mu ?
Eğer olumlu yanıtlar alabilirsem bana güzel bir Repeater önermenizi isteyeceğim. Şimdiden teşekkürler
Uzun tur Motorculugu
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 86
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.362 (Bu ay: 189)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası