Arkadaşlar; Vw Passat B8 2016 Model Beyaz renk Manuel 125bg aracım var. Aracımı artık satmayı düşünüyorum fakat piyasa dağılmış sanırım. Araştırmaya çalıştığım da herhangi bir fiyat belirlemesi yapamadım. Aracımın Allah'a şükür kazası belası hasar kaydı trameri vs hiç bir şey yoktur. Sadece aracım da 2 tane çizik bulunuyor. Mesleğim itibari ile kasten aracımı çizmişlerdi. Onlar haricinde bir sıkıntısı yoktur. Aldığım günden beri aracımı yetkili serviste bakım yaptırırım. En ufak sıkıntı olsa dahi hemen servise gider kontrol yaptırırım. Aracımı sizce ne kadara satmalıyım. Ya da şu pozisyon da beklemede mi kalmayalım. Herkese teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aracımı Satacağım Ama ?
-
-
Trinksat VavaCars vb gibi firmalardan fiyat teklifi alın, verdikleri rakamların üzerine 5-10 bin tl eklediğinizde gerçek değerini bulursunuz.
-
160-170 bin gibi satışa koyarsınız ama yine de satılması zor, piyasa ölü.
-
Aracınızın ederi 210-220 arası. Üstü zor altı bedava olur.
Edit comfortline ve max 90bin km olarak hesapladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 11 Şubat 2021; 14:8:2 > -
Aracın donanımı ve kilometre gibi fiyatını çok etkileyen iki faktörü yazmadan bir fikir belirtemeyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Havada kaparım demede satılması zor de. Güldürme beni b7 kasalarin çürükleri o fiyat.
Sahibinden Oto360 servisinden de faydalanabilirsiniz, en azından ortalamada ne kadara koyulmuş diye.
-
Aciliyeti yoksa satış için hiç doğru zaman değil -
Bu zamanda en çok tutulan satılan araçlar bile kolay alıcı bulmaz. Mayıs geldi mi insanların gözünü kan bürümüş gibi araç alma telaşına düşer.
Şahsi düşüncem peugeot grubu müşterisi başka markalardan gt gt-line gibi donanım seviyesi için müşteri çalıyor. Active ve 280 bin şimdilerde zor gibi. Belki yazın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 11 Şubat 2021; 15:34:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kobaol10Havada kaparım demede satılması zor de. Güldürme beni b7 kasalarin çürükleri o fiyat.
Hadi satsın da göreyim o fiyata.
3-4 ay önce olsa çok rahat satardı. Şu anda satış yapılamaz.
-
225 230 civarına satılır. Ama bence satmayın.
-
Arkadaşlar aracım 83 binde Comfortline
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X