Şimdi Ara

1000 TL Trafik Sigortası mı Olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • başka yerleri de araştırın 1000 lira çok
  • bende 19 yaşımda üstüme 98 model araç var 800 küsür fiyat vermişlerdi, başka yere gittik orası bütün sigortalara bakıyor 400 küsüre yaptık(geçen sene).
    adam yaşın 10-20 lira etkisi falan vardır demişti.
  • Yaşın 10-20 liradan çok daha büyük etkileri var. Özellikle yeni alımlarda bunu görebilirsiniz. Bir 40 yaşındak adamın TC kimliğini verin bir de 19 yaşındaki gencin tc kimliğini verin farkı görün kaç liraymış diye.

1000 lira bence çok uçuk bir fiyat değil. Daha ucuzu her zaman bulunuyor. Ancak bu 1000 tl fiyat çıkaran şirketin kötü ya da kazıkçı olduğu anlamına gelmiyor. Bu şirketler ticari geleceklerini de düşünüyorlar ve ödemeleri kısa sürede gerçekleştiriyorlar. Bu nedenle de herkes bizden yapsın diye bir dertleri de olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptic

Yaşın 10-20 liradan çok daha büyük etkileri var. Özellikle yeni alımlarda bunu görebilirsiniz. Bir 40 yaşındak adamın TC kimliğini verin bir de 19 yaşındaki gencin tc kimliğini verin farkı görün kaç liraymış diye.

1000 lira bence çok uçuk bir fiyat değil. Daha ucuzu her zaman bulunuyor. Ancak bu 1000 tl fiyat çıkaran şirketin kötü ya da kazıkçı olduğu anlamına gelmiyor. Bu şirketler ticari geleceklerini de düşünüyorlar ve ödemeleri kısa sürede gerçekleştiriyorlar. Bu nedenle de herkes bizden yapsın diye bir dertleri de olamaz.

+1
  • kaza yapınca fece fırlıyor. geçen sene 257tl imiş bu sene 850
    kaskoda 1500den 2250ye çıktı
  • Bu sigorta işleri feci şekilde katakulliye dönüşmüş.Bugün benim aracın sigortası için birçok farklı yerden 860 tl,650 tl,420 tl,430 tl,360 tl gibi birbirinden çok farklı rakamlar söylediler .En sonunda 275 tl ye yaptırdım.
  • sigorta şirketlerinin ipini zun tutuyor devlet malesef onlarda zorunlu olduğu için aldı ele düştü yola
  • bana 1450 bile çıkmıştı ama 570'e bulduk
  • maalesef oluyor. yaşım 21. aracım 2010 mitsubishi lancer ve babamın üzerine.ne babamın ne de benim hatalı olarak karıştığımız kaza yok. geçen hafta poliçe yenilendi ve prim 280 lira. kendi üzerime 0km yeni bir araç almayı düşünüyorum. ancak sigortacıyla konuştuğumuzda benim üzerime olursa primin 1000 lira civarında olacağını söyledi. bizim yaşımızdakiler genelde insan gibi araba kullanmadığı için sigortacılar da bu bahaneyle şişiriyor fiyatları.

ancak bir kaç ay önce kazaya karıştım. şeridimde giderken adamın biri sağ tarafa boydan boya sürttü. tutanaklar filan tutuldu ve adamın yaşı 30 küsür sigorta primi 900 lira idi. benim hasarımı da karşıladıktan sonra kaç olmuştur bilmiyorum. çarpışan araba gibi takılıyor heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaaann

maalesef oluyor. yaşım 21. aracım 2010 mitsubishi lancer ve babamın üzerine.ne babamın ne de benim hatalı olarak karıştığımız kaza yok. geçen hafta poliçe yenilendi ve prim 280 lira. kendi üzerime 0km yeni bir araç almayı düşünüyorum. ancak sigortacıyla konuştuğumuzda benim üzerime olursa primin 1000 lira civarında olacağını söyledi. bizim yaşımızdakiler genelde insan gibi araba kullanmadığı için sigortacılar da bu bahaneyle şişiriyor fiyatları.

ancak bir kaç ay önce kazaya karıştım. şeridimde giderken adamın biri sağ tarafa boydan boya sürttü. tutanaklar filan tutuldu ve adamın yaşı 30 küsür sigorta primi 900 lira idi. benim hasarımı da karşıladıktan sonra kaç olmuştur bilmiyorum. çarpışan araba gibi takılıyor heralde

Bu sigortacıların uydurduğu bahene değil , sizin hesap edemeyeceğiniz aklınızın ucundan dahi geçmeyecek şeylerin istatistiği tutuluyor. İnsanlar kendi kaşındı dostum. Anlaşmalı tutanak yüzünden sigorta primleri bu halde.

• vay be 1 ay olacak yarın eğer yaptırmassak sigortayı geri eski sahibinin üzerine geçcek araba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat16

vay be 1 ay olacak yarın eğer yaptırmassak sigortayı geri eski sahibinin üzerine geçcek araba :D

Merhaba
    Tc plaka ve asbis numarasi gonderebilirseniz bakalim saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 433 TL + 30 lirada gecikme ücreti ile 463 liraya hallettim
  • quote:

Arkadaşlar 433 TL + 30 lirada gecikme ücreti ile 463 liraya hallettim

Çok fazla gerçekten.
  • vallahi 1000 tl den 460 liraya kadar dustu daha da ucuzu olmazdi heralde...

• Fatsali nikin cok güzel en sevdiğim sehir fatsa

• quote:

Arkadaşlar yaşım 18 ve babam üzerime 97 model tipo 1.6 sx aldı.Daha sonra zorunlu trafik sigortası yaptırmak için bir acenteye gittik adamın çıkardığı fiyat 1.000 lira nedeni ise yaşım ve aracın modeliymiş bu konuda bilgisi olan var mı 1000 liraya sigortamı olur ?

baska sigortacıdan fiyat al... yardımcı olurum istersen... poliçenin nerede kesildigi önemli degil sonuçta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

quote:

Arkadaşlar yaşım 18 ve babam üzerime 97 model tipo 1.6 sx aldı.Daha sonra zorunlu trafik sigortası yaptırmak için bir acenteye gittik adamın çıkardığı fiyat 1.000 lira nedeni ise yaşım ve aracın modeliymiş bu konuda bilgisi olan var mı 1000 liraya sigortamı olur ?

baska sigortacıdan fiyat al... yardımcı olurum istersen... poliçenin nerede kesildigi önemli degil sonuçta...

Axa sigortaya hallettim. 463 tl
  • İlk kez sigorta yaptıracaksanız priminiz biraz yüksek çıkar, sigorta yaptırırken acenteleri dolaşmakta fayda var, adamlar ilk tekliften bile 20-30 tl indiler. Çekici desteği olup olmadığını da sormakta fayda var.Ben pazartesi dolaştım ve:

VW Polo 2007, kullanıcı seviye 5, 09 plaka. Geçen sene Anadolu Sigorta'dan 236'ya yaptırmıştım. Gurupama'da yaptırdım bu sene.
    Teklifler:Işık Sigorta 280
    Axa 216
    Yapı Kredi 222
    Ankara 224
    Neova 280(çekici desteği)
    Güneş 340
    Anadolu 257
    Gurupama 199(çekici desteği)

Kasko Teklifleri(Full Teminat):
    Yapı Kredi 1340
    Neova 1180
    Axa 2465
    Gurupama 1995
    Anadolu 1800
    Axa(farklı acenteden) 2318
    Güneş 1653

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztuzu -- 18 Temmuz 2013; 3:38:16 >
  • Ben yaşımdan kaybettim ve ilk sigortam olduğu için yüksek ödedik.Neyse artık seneye daha fazla araştırma yapar o şekilde yaptırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.