Şimdi Ara

1000 TL'y alnabilecek en iyi tel sizce hangisi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puzzles -- 22 Temmuz 2011; 17:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

doğru evet varmış o özellik:) bizim hemen hemen bir sene önce kullandığımz teknolojiye android telefonlar daha yeni kavuşuyor. bunlardan bir taneside 3g görüntülü görüşme. nokianın 2-3 senen önceki telwfonlarında olan bu özellik değerli android kullanıcılarına daha 1 ay öncesine kadar yeni geldi. bluetooth 3.0 bir senelik n8de varken arcde eski sürüm var. sonra geleceğin teknolojisi olan nfc n8in bir alt telefonu olan c7de varken en gelişmiş andoid tel olan s2de bile yok biliyorum. fm transmtter zaten nokia dışında hiç bir telde yok. usb otg bir senelik n8de varken en gelişmiş androis s2 ile daha yeni tanıştılar insanlar. kim teknoloji üretiyor acaba?

Bluetooth 3 ve goruntulu gorusme Galaxy S de de vardi o Android degil mi?Diger ozellikler zaten cogu kisi icin gereksiz gerek duyan da n8 aliyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

quote:

doğru evet varmış o özellik:) bizim hemen hemen bir sene önce kullandığımz teknolojiye android telefonlar daha yeni kavuşuyor. bunlardan bir taneside 3g görüntülü görüşme. nokianın 2-3 senen önceki telwfonlarında olan bu özellik değerli android kullanıcılarına daha 1 ay öncesine kadar yeni geldi. bluetooth 3.0 bir senelik n8de varken arcde eski sürüm var. sonra geleceğin teknolojisi olan nfc n8in bir alt telefonu olan c7de varken en gelişmiş andoid tel olan s2de bile yok biliyorum. fm transmtter zaten nokia dışında hiç bir telde yok. usb otg bir senelik n8de varken en gelişmiş androis s2 ile daha yeni tanıştılar insanlar. kim teknoloji üretiyor acaba?

Bluetooth 3 ve goruntulu gorusme Galaxy S de de vardi o Android degil mi?Diger ozellikler zaten cogu kisi icin gereksiz gerek duyan da n8 aliyor zaten.

bir defa andoide 3g görüntülü görüşme özelliği daha yeni geldi. galaxy s'in ön kamerası olabilir ama görüntülü görüşme özelliği andoidin yeni sürümüyle yeni geldi daha. daha önceden internet üzerinden aynı msn'deki gibi görüşülebiliyordu. tabi bunlarda olmayan ama n8'de olan özellikler herzaman gereksiz olur. tam tersi olsaydı çok gerekli olurdu demi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThqmLeson

ahmetdemirci adlı arkadaş n8 ini sürekli övüyor.Bi arkadaş senin gibiydi bu arkadaş hemen n8'i yapıştırdı.Yanlış anlama fakat fanboysun bence bu kadar da olmaz ki yalnız arkadaşa optimus black veya xperia neo güzel telefonlar alabilir bunlardan birini n8 hariç :D

iyiyi överim ben. niye c7'yi bilmem x7'yi felan övmüyorumda n8'i övüyorum bir düşün? nokia fanatiği olsam onlarıda överdim.
  • Arkadaşlar xperia neo hizlial.com sitesinde 1054tl ve hepsiburada.com sitesinde 1062tl'den satışta haber edeyim dedim
  • 1000 liraya alınabilicek en iyi cihaz tabi ki de ayın 25'inde 999 TL'den piyasaya girecek olan Xperia Neo'dur. Bu kadar neyi tartışmışsınız, anlamadım.
  • Neo bence de ortalığı sallayacak gibi görünüyor. bekleyip görelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

quote:

bir defa andoide 3g görüntülü görüşme özelliği daha yeni geldi. galaxy s'in ön kamerası olabilir ama görüntülü görüşme özelliği andoidin yeni sürümüyle yeni geldi daha. daha önceden internet üzerinden aynı msn'deki gibi görüşülebiliyordu. tabi bunlarda olmayan ama n8'de olan özellikler herzaman gereksiz olur. tam tersi olsaydı çok gerekli olurdu demi.

Babamın Galaxy S'inde 2.2 Froyo var.Gingerbread güncellemesi yapmadı ve video arama diye çıkıyor seçeneklerde.
    Edit 2.2.1 bile degil 2.2 imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aboxzux -- 22 Temmuz 2011; 20:52:20 >

• quote:

quote:

ahmetdemirci adlı arkadaş n8 ini sürekli övüyor.Bi arkadaş senin gibiydi bu arkadaş hemen n8'i yapıştırdı.Yanlış anlama fakat fanboysun bence bu kadar da olmaz ki yalnız arkadaşa optimus black veya xperia neo güzel telefonlar alabilir bunlardan birini n8 hariç :D

iyiyi överim ben. niye c7'yi bilmem x7'yi felan övmüyorumda n8'i övüyorum bir düşün? nokia fanatiği olsam onlarıda överdim.

quote:

quote:

çünkü senin n8'in var

• İkinci el Desire HD.
  • quote:

quote:

Haklısın sen nokia fanboyu değilsin x7 övmüyorsun c7 övmüyorsun n8 övüyorsun o zaman sen n8 fanboyusun

• quote:

quote:

quote:

Haklısın sen nokia fanboyu değilsin x7 övmüyorsun c7 övmüyorsun n8 övüyorsun o zaman sen n8 fanboyusun

aynen öyle

• n8 in arkasındaki o çıkıntı kamerası bence çok kötü duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: simegol

n8 in arkasındaki o çıkıntı kamerası bence çok kötü duruyor

yoo hiçte rahatsız edici değil. Hatta emin olun telefonu elimizde tutarken çok güzel bir konfor veriyor. Onuda geçtim siz çıkıntıya değil yaptığı ise bakın
  • artik 0 x10 alinmaz bence.. 70 lira daha ver neo al.
  • arkadaşlar bu xperia neo gelecek dendi ama hala internetteki birkaç site dışında göremedim daha teli alime alıp incelemek nasip olmadı. ankarada satışta olduğu bir yer bilen varmı bakıp görsek incelesek şu teli
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas0650

arkadaşlar bu xperia neo gelecek dendi ama hala internetteki birkaç site dışında göremedim daha teli alime alıp incelemek nasip olmadı. ankarada satışta olduğu bir yer bilen varmı bakıp görsek incelesek şu teli

suan hb de var bildigim baska yerde yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

quote:

Orijinalden alıntı: legolas0650

arkadaşlar bu xperia neo gelecek dendi ama hala internetteki birkaç site dışında göremedim daha teli alime alıp incelemek nasip olmadı. ankarada satışta olduğu bir yer bilen varmı bakıp görsek incelesek şu teli

suan hb de var bildigim baska yerde yok.

Bemde sadece hepsiburada.com ve hizlial.com sitelerinde gördüm. İnternet ortamı dışında hiçbir telefoncu elektronik marketler vb. yerlerde göremedim. Canlı canlı görmek nasip olmadı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.