Şimdi Ara

1000 TL'y alnabilecek en iyi tel sizce hangisi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neo beklenmeli bence . zaten az kaldı gelmesine ya da radikal bir bekleme ile Ray
  • arc'yi turkcell bayinde gödüm biraz kurcaladım ilk balışta çok güzel telefon fakat 1300tl fiyatı ile düşündüğüm telefonlar arasında yok. Ama burada bazı arkadaşlar arc için reset ve yavaşlama sorunundan bahsetmiş zaten benim bu konuyu açmamdaki en önemli etken gerek fikir almak gerekde kullnan arkadaşlarından telefonları hakkında bilgi edinmek. çünkü en büyük korkum alacagım telefon ne olursa olsun (nokia-samsung-sonyericsson-htc-lg) bir süre sonra koala gibi yavaşlaması ve sürekli reset atmaya başlamsı
  • arkadaşım alacağın bu fiyata en iyi telelfon n8. bu sorunların hiç birisini yaşamazsın, hem daha fazla özelliğe sahip olursun. kaldıki yakında çıkacak anna güncellemesiyle telefon çok daha mükemmel oluyor. neredenmi biliyorum, çünkü önceden sızdırılmış ingilizce anna ile kullanıyorum telefonu.
  • evet o yavaşlama yokmu birzamanlar nokia7610'um vardı ben mesajı yazıp bitiriyordum tel daha mesajın ortalarında oluyordu en sonuda kafayı sıyırıp tele vole vurmuştum arkadaş gidip düştüğü yerden aldı ve hala çalışıyodu:D ve tel hala duruyor üstelik kanı arabası gibide olsa çalışıyo
  • bence symbian anna'ya yorum yapmak için çok erken ilk zamanlar symbian3 içinde çook iyi olacak falan dediler ama ilk symbian3'lü n8-c7 gibi teller çıkalı birkaç ay oldu sistem yalan oldu ve nokia hemen değiştirip symbian anna'yı çıkarmak zorunda kaldı. suan avrupada satışta olan x7 vs. telefonlarında symbian anna kullnıyor fakat türkiyede daha yok. Ayrıca symbian3'ü kullanan n8-c7 gibi telefonlar içinde anna güncellemesi gelecek deniyo ama bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas0650

bence symbian anna'ya yorum yapmak için çok erken ilk zamanlar symbian3 içinde çook iyi olacak falan dediler ama ilk symbian3'lü n8-c7 gibi teller çıkalı birkaç ay oldu sistem yalan oldu ve nokia hemen değiştirip symbian anna'yı çıkarmak zorunda kaldı. suan avrupada satışta olan x7 vs. telefonlarında symbian anna kullnıyor fakat türkiyede daha yok. Ayrıca symbian3'ü kullanan n8-c7 gibi telefonlar içinde anna güncellemesi gelecek deniyo ama bakalım.

hocam ben şu an symbian anna kullanıyorum n8mde ve telefon mükemmeloldu. yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ve hiç birprobem yok. üstelik elimzdeki resmi sürüm bile değil sızdırılmış tamamlanmamış sürüm. bu halde bile eskisinden kat kat güzel
  • Arc , N8 den çok daha iyi bir telefon . bazı kendilerini bilmez fanatiklerin N8 demesine bakma . bu forumda konusu var N8 in kamerasındaki inanılmaz hata diye. arama yapın bulursunuz
    bu çözümü kabul edenler var tabii ,böylesine bir tasarım hatası olmasına rağmen. bu N8 lerin tamamı bu sebeple kusurludur. ve TH de de kusurlu sayılır.ama fanatikler aaa yol bulduk der sıyrılır işin içinden. yani hala çözüm bulunmadı
    hatta düzeltmenin yolu da :http://www.youtube.com/watch?v=rxm15TcjWqQ&feature=player_embedded

bu da parlama anları :http://www.youtube.com/watch?v=9oq6NWGk6es

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 20 Temmuz 2011; 0:21:25 >

• Ben lg' yi tavsiye ederim. Lg optımus black. Çok sağlam bir telefon. Özellikleri çok iyi ve özelliklerine göre uygun fiyatlı bir telefon.. En tuttuğum özelliği nova display.. Güneş altında ekranı rahatlıkla görebiliyorsunuz.. Android 2.2 işletim sistemli hızlı bir smartphone.. 900-950 tl arasında değişiyor fiyatı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Arc , N8 den çok daha iyi bir telefon . bazı kendilerini bilmez fanatiklerin N8 demesine bakma . bu forumda konusu var N8 in kamerasındaki inanılmaz hata diye. arama yapın bulursunuz
    bu çözümü kabul edenler var tabii ,böylesine bir tasarım hatası olmasına rağmen. bu N8 lerin tamamı bu sebeple kusurludur. ve TH de de kusurlu sayılır.ama fanatikler aaa yol bulduk der sıyrılır işin içinden. yani hala çözüm bulunmadı
    hatta düzeltmenin yolu da :http://www.youtube.com/watch?v=rxm15TcjWqQ&feature=player_embedded

biz o sorunu çoktan çözdük ki çözülmemiş haliyle bile arc'in fotolarına 10 basar. inanmayan cep telefonu fotoğrafçılığı bölümüne yada 12 mp fotoğraflar bölümüne bakabilir. biz kendimizi çok iyi biliyoruzda sen kendini pek iyi bilmiyorsun galiba.

• @legolas ben derim ki nokianın hiçbir cihazına bulaşma . LG ye bak , samsunga bak ,SE'ye bak.
  • ben çok telefon değiştiren biri değilim bu güne kadar 5 telefonum oldu (12-13 senelik bir zaman dilimi hatta ilk telim 5110du hala durur:D ) ve hepside nokia idi fakat artık nokia almayı düşünmüyorum.çünkü nokianın ilk symbian telefonunda bu yana bu yavaşlama sorunu var ve defalarca güncellemesine ve defalarca değişik symbian yapmasına rağmen bir değişme olmadı hala yavaşlıyor hala yavaşlıyor. Benim düşümceme göre nokia güzel ve sağlam telefonlar üretiyor fakat yazılım işinden anlamıyor ve inatla kendi yazımını üretmeye çalıyor ve beceremiyor.
  • cok mesaj atıyorsan e72 al. Wifi var. Youtubeden ındırmeden dırek ızleyebılıyorsun.

E72 aldım ve pısman degılım.
  • Ya Xperia x10 yada Galaxy SL al bence. Android markette popüler bütün uygulamalar var evet app store kadar çok değil sayıca ama emin olun herkesin kullandığı bütün başlıca uygulamalar var. Uygulama sıkıntısı çekileceğini sanmıyorum. Ücretli uygulamalar için market haricinde çözümler var, Android market harici uygulama yüklemenize de izin veriyor. örn: max(i)cep.com (parantezi kaldırın)

Hani o fiyata iPhone 4 olsa neyse diyeceğim ama 3GS bence pek uygun bir seçenek değil. Kamerası daha kötü, ekran çözünürlüğü daha kötü, işlemcisi 600mhz, 256 rami var. Zaten en son çıkan oyunlarda kasma yaşıyor 3GS. Üstelik daha pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enochian. -- 21 Temmuz 2011; 13:51:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Arc , N8 den çok daha iyi bir telefon . bazı kendilerini bilmez fanatiklerin N8 demesine bakma . bu forumda konusu var N8 in kamerasındaki inanılmaz hata diye. arama yapın bulursunuz

Çözümü çok iyi fikirmiş ama

• Hirotaro kardeşim çözüm çok güzelmiş o bantlar kutu içeriğinde yer alıyormıu acaba

arkadaşlar sansung galaxy s ile galaxy sl arasında ekran dışında ne gibi farklar var acaba şuan neo yu beklemekteyim neo yu beğenmezsem sanırım galaxy sl alacagım.
  • LG Optimus Black en iyi secim olur.
  • biz ufacık birkağıt parçasıyla bu sorunu çözdük de siz aşağıdaki linkini vereceğim sorunu neyleçözersiniz merak ediyorum??

http://www.donanimhaber.com/cep-tel-yazilimlari/haberleri/Arastirmalar-Android-uygulamalarinin-8inin-ozel-bilgileri-sizdirdigini-belirledi-.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

biz ufacık birkağıt parçasıyla bu sorunu çözdük de siz aşağıdaki linkini vereceğim sorunu neyleçözersiniz merak ediyorum??

http://www.donanimhaber.com/cep-tel-yazilimlari/haberleri/Arastirmalar-Android-uygulamalarinin-8inin-ozel-bilgileri-sizdirdigini-belirledi-.htm

Adamlar zararlı uygulamaları buldukça kaldırıyor marketten, Symbian'da düzgün uygulama yok ki zararlısı olsun

• Nokia e71 tas gibi telefon hem youtubedan video super felan izleniyo kaliteli al valla 4 sene kullan
  • ahmetdemirci adlı arkadaş n8 ini sürekli övüyor.Bi arkadaş senin gibiydi bu arkadaş hemen n8'i yapıştırdı.Yanlış anlama fakat fanboysun bence bu kadar da olmaz ki yalnız arkadaşa optimus black veya xperia neo güzel telefonlar alabilir bunlardan birini n8 hariç :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.