Şimdi Ara

1000 TL'y alnabilecek en iyi tel sizce hangisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumu uzun zamandır tekip etmekteyim ve sizlerin görüşüne güvendiğim için fikrinizi almak istedim. Cep Telafonu almayı düşünüyorum fakat çok kararsız kaldım. fiyat olarak max 1000tl verebileceğim sizce en güzel tel hangisi görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.
    Çok fazlak konuşmam ama çok mesaj atan biriyim ayda ortalama 2500 mesaj. Telde operatör üzerinden internete genelde bağlanmam fakat wifi ile bağlanıp nette dolaşır haber okur yada youtube'den video izler mizik dinlerim iş yerinde sıkılınca nadiren oyun oynuyorum. Telafondan abartı bir resim video performansı beklemiyorum ama ihtiyacım olgunda işimi görsün diye düşünüyorum. Birde sürekli telafon değiştirmem aldığım bir tel 2-3 yıl gitmeli (şuan kıllandığım telde wifi yok bilgisayarı açmaya üşendiğimde internet işini ablamın telden hallediyordum oda artık vermiyor git kendine telafon al diyor o yüzden yeni tel şart oldu:D )

• Xperia Neo
  • Bence 1350 tl civarında iphone 3GS al. Çok kaliteli bir telefon rahatça mesaj yazar , wifi ile internete girebilirsin. Hatta artık internet paketleri çok ucuzladı internet paketi alarak anında maillerine sosyal ağlara ulaşabilirsin. BB de olabilir aslında ama operatörlerin yaptığı BIS yada BES kampanyalı BBlerden alırsan çok işine yarar rahatça mesaj yazıp nete girebilirsin ama wifiden bağlanmak isteyince işin tadı kaçıyor annem kullanıyorum wifiden nete girmek tam bir sorun olmadık kısıtlamalar var. Fiyatı 1000 tlyi geçmesin dersen samsung ace tavsiye ederim sakın wave serisine bulaşma bada kanser ediyo insanı.
  • 999 liraya XPERİA X10
  • Htc Desire Z öneririm.Hem daha ucuz hem klavyesi sayesinde rahatça mesaj yazarsın.1100 TL'ye Galaxy S alabilirsin.Onun haricinde başka model önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Bence 1350 tl civarında iphone 3GS al. Çok kaliteli bir telefon rahatça mesaj yazar , wifi ile internete girebilirsin. Hatta artık internet paketleri çok ucuzladı internet paketi alarak anında maillerine sosyal ağlara ulaşabilirsin. BB de olabilir aslında ama operatörlerin yaptığı BIS yada BES kampanyalı BBlerden alırsan çok işine yarar rahatça mesaj yazıp nete girebilirsin ama wifiden bağlanmak isteyince işin tadı kaçıyor annem kullanıyorum wifiden nete girmek tam bir sorun olmadık kısıtlamalar var. Fiyatı 1000 tlyi geçmesin dersen samsung ace tavsiye ederim sakın wave serisine bulaşma bada kanser ediyo insanı.

1350 TL'yi 3GS'e yatırmak mantıklı mı sence?
    Hadi 4 desen neyse.

Xperia Neo ya da Optimus Black öneririm.
  • xperia x10 al derim 1000tl sınır koyduğun için galakxy sl olabilir . birde galaxy ace alabilirsin 700tl falan hem daha ucuz ve bence işini gayet görecektir (galaxy ace flash desteği tam yok ama youtube den falan rahatlıkla video izleyebiliyorsun)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphone 4 'ün 0 ları 1500 tl zaten 1350 tlye gs ne ya?

HTC desire Z, xperia neo , xperia x10, LG optimus black(supernova display)
  • bende xperia x10 düşündüm ve media markt de biraz kurcaladım telde wifi ie bağlanmakta sorun yaşadı wifi demi sorun var diye başka birkaç cihazı denedim onlar gayet güzel bağlandı:( ve mutitouch toktu:S sürümüne bakmak da aklıma gelmedi:D
    galaxy sl i de düşünüyorum ama galaxy s den farklarını tam bulamadım onu öğrensem iyi olacak
    yunus kardeşim xperia neo demiş xperia x10 999 ken neo çok daha fazladır sanırım. zaten büyük merketlerdede hiç görmedim
    nejat kerdeşim iphone 3gs demişsin yanlız o fiyat bana çok fazla hem o fiyada xperia arc çok daha iyi bence.

fikir veren arkadaşlara teşekürler ve devamını bekliyorum:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lego-as

bende xperia x10 düşündüm ve media markt de biraz kurcaladım telde wifi ie bağlanmakta sorun yaşadı wifi demi sorun var diye başka birkaç cihazı denedim onlar gayet güzel bağlandı:( ve mutitouch toktu:S sürümüne bakmak da aklıma gelmedi:D
    galaxy sl i de düşünüyorum ama galaxy s den farklarını tam bulamadım onu öğrensem iyi olacak
    yunus kardeşim xperia neo demiş xperia x10 999 ken neo çok daha fazladır sanırım. zaten büyük merketlerdede hiç görmedim
    nejat kerdeşim iphone 3gs demişsin yanlız o fiyat bana çok fazla hem o fiyada xperia arc çok daha iyi bence.

fikir veren arkadaşlara teşekürler ve devamını bekliyorum:D

Merhaba arkadaşım anladığım kadarıyla Türkiye cihazı istiyorsun garantili. Şuanda 1000 liraya gayet rahat sıfır garantili samsung galaxy s bulabilirsin. Veyahutta bir diğer önerebileceğim cihaz ise htc desire Z dir. Mediamarkt 'ta yanılmıyorsam 849 lira fiyatı vardı. Araştırmanı öneririm. 2yıl yarı yolda bırakmıycak cihazlardır.

• Galaxy s veya vodafone dan desire s.
  • quote:

Bence 1350 tl civarında iphone 3GS al. Çok kaliteli bir telefon rahatça mesaj yazar , wifi ile internete girebilirsin. Hatta artık internet paketleri çok ucuzladı internet paketi alarak anında maillerine sosyal ağlara ulaşabilirsin. BB de olabilir aslında ama operatörlerin yaptığı BIS yada BES kampanyalı BBlerden alırsan çok işine yarar rahatça mesaj yazıp nete girebilirsin ama wifiden bağlanmak isteyince işin tadı kaçıyor annem kullanıyorum wifiden nete girmek tam bir sorun olmadık kısıtlamalar var. Fiyatı 1000 tlyi geçmesin dersen samsung ace tavsiye ederim sakın wave serisine bulaşma bada kanser ediyo insanı.

hocam badanın nesi kanser ediyo insanı gayet güzel bi işletim sistemi

* öyle çok uygulama falan yokta genede iş görüyor uygulama bakımından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 17 Temmuz 2011; 15:35:07 >

• @_Krst_ geçen hafta bugün 8 gblık 3GS e 1450 tl bayıldım. 1350 tlye sipariş ile getirtilebilecek 2 mağzada vardı ama temmuzun 10u bizim için özel bir gün olduğu için 100 tl fazla verdik. 3Gs e 1350 tl vermek neden mantıklı olmasın bence çok mantıklı iphone 4ün en uygunu 1800 tl olduğunu düşünürsek arada 450 tl fark var. İnsanlar neden kullanmayacağı özelliklere 450 tl fazla versin ki. Benim için kamera ve görüntülü konuşma önemli değildi 3Gs alarak kendimce kar bile ettim. 3GS günümüzde akıllı telefon ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor yenisinin çıkması eskisinin çöp olduğu anlamına gelmez hele ki bu ürün apple sa ! Katılırmısın bilmem ama bence 2G bile şuan piyasadaki çoğu akıllı telefondan üstün push mail özelliği yeter BB ve iphone kadar push maili düzgün çalışan bir telefon görmedim.

@BeogalogeoL samsung wave 525 aldım. Badanın en düşük modelli telefonu başta gözüme hoş gözüktü 3-5 uygulama yükleniyor push mail özelliği falan filan cezbetti. Zamanla telefonun çok kullanışsız olduğunu gördüm. Mesaj geldiğinde yada cevapsız çağrı olduğunda açmak için puzzle yapmayı gerektirmesi hoş ama kullanışsız adam gibi ekranda mesajı okumak varken neden puzzle yapıp birde onun açılmasını bekleyim ki. Biri aradığında cevaplama tuşuna basıyorum geç açıyo sonlandıra basıyorum geç kapanıyo vs telefonda şuursuzca hareketler var. Uygulama sayısı hem az hem paralı ya para verip satın alıcaksın yada her hangi bir ülkede ücretsiz olmasını bekleyip indiriceksin falan filan gereksiz şeyler.Push mail adam gibi çalışmıyo maillerimin bana 1 gün sonra ulaştığı bile oldu. Gerçi iş adamı değiliz şimdi maile ulaşsak ne ulaşmasak ne diyenlerimiz olur ama internet paketine para verdikten sonra neden maillerimiz anında gelmesin ki . Resmen wave kullanmak insanı yoruyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 17 Temmuz 2011; 17:16:33 >

• quote:

@_Krst_ geçen hafta bugün 8 gblık 3GS e 1450 tl bayıldım. 1350 tlye sipariş ile getirtilebilecek 2 mağzada vardı ama temmuzun 10u bizim için özel bir gün olduğu için 100 tl fazla verdik. 3Gs e 1350 tl vermek neden mantıklı olmasın bence çok mantıklı iphone 4ün en uygunu 1800 tl olduğunu düşünürsek arada 450 tl fark var. İnsanlar neden kullanmayacağı özelliklere 450 tl fazla versin ki. Benim için kamera ve görüntülü konuşma önemli değildi 3Gs alarak kendimce kar bile ettim. 3GS günümüzde akıllı telefon ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor yenisinin çıkması eskisinin çöp olduğu anlamına gelmez hele ki bu ürün apple sa ! Katılırmısın bilmem ama bence 2G bile şuan piyasadaki çoğu akıllı telefondan üstün push mail özelliği yeter BB ve iphone kadar push maili düzgün çalışan bir telefon görmedim.

@BeogalogeoL samsung wave 525 aldım. Badanın en düşük modelli telefonu başta gözüme hoş gözüktü 3-5 uygulama yükleniyor push mail özelliği falan filan cezbetti. Zamanla telefonun çok kullanışsız olduğunu gördüm. Mesaj geldiğinde yada cevapsız çağrı olduğunda açmak için puzzle yapmayı gerektirmesi hoş ama kullanışsız adam gibi ekranda mesajı okumak varken neden puzzle yapıp birde onun açılmasını bekleyim ki. Biri aradığında cevaplama tuşuna basıyorum geç açıyo sonlandıra basıyorum geç kapanıyo vs telefonda şuursuzca hareketler var. Uygulama sayısı hem az hem paralı ya para verip satın alıcaksın yada her hangi bir ülkede ücretsiz olmasını bekleyip indiriceksin falan filan gereksiz şeyler.Push mail adam gibi çalışmıyo maillerimin bana 1 gün sonra ulaştığı bile oldu. Gerçi iş adamı değiliz şimdi maile ulaşsak ne ulaşmasak ne diyenlerimiz olur ama internet paketine para verdikten sonra neden maillerimiz anında gelmesin ki . Resmen wave kullanmak insanı yoruyo.

hocam wave 525 le alakalı bir olay olabilir o sorunlar

• Muhtemelen 1 hafta içinde satışa çıkacak olan Sony Ericsson Xperia NEO
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

hocam wave 525 le alakalı bir olay olabilir o sorunlar

olabilir ama puzzle yapma olayı ve çağrının cevaplanması ve sonlandırılmasındaki gecikmeler bütün badalarda mevcut.
  • bir kaç arkadaş xperia neo önermiş bende bunu üzerine sony'nin sitesinden özelliklerine baktım ve arc den pek fark göremedim ve arc nin fiyatı 1300 civar neo nun fiyatını bilen varmı yada satışta olduğu bir yeri blen varmı??
  • arkadaşlar bende tel almayı düşünüyorum o yüzden forumda gezerken baya xperia neo tavsiye eden oldğunu fark ettim sony nin sitesinden baktım ve çok hoşuma gitti fakat satışta olduğu bir site falan göremedim. Bilgisi olan varmı? gerçekten fiyatı 1000tl altında olabilirmi?? eğer 1000tl altı olursa kesin alacağım:D
  • xperia neo gelecek onu bekleyin
  • 1000tl üzeri bir fiyattan çıkacaksa hiç beklemeyelim:D 1000tl üzeri verdikten sonra benzeri bir sürü tel var fazla aramayda gerek yok sony nin kendi teli xperia arc:D (arc ile aynı özellikte ve arc 1300 falan)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.