Şimdi Ara

1000 TL'y alnabilecek en iyi tel sizce hangisi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz daha beklerseniz yurtdışı galaxy s2 alabilirsiniz şuanda bile alan arkadaşlarım var + yurtdısı sony erricson xperia arc alabilirsiniz
  • illa bi android alacaksanız ya optimus black alın. en azından ram sorunu yaşamazsınız
  • sonyericsson u geç malzeme kalitesi iyi değil..arc ın ekranı güneşte kararıyor ..simsiyah oluyor..ama kamera açısından on numara.ince ve şık..ama nedense eski telefonlarındaki kalite yok be..1000 tl peşin gerisini taksitle alabilirsen galaxy s2 al derim on numara cihaz...şu an için en iyisi o..ama htc desiere z de alabilirsin fiyatıda iyi..
  • ahmetdemirci kardeş arcde olmayan bir şekilde hdmiden lcd tvye bağlanıp demişsin burada yanlışın var düzelteyim dedim arc'de de HDMI girişi var.lego-as lardeşim bence gidip 669tl ye galaxy ace al hem fiyatıda uygun ve işinide gayet görür bence. Bana bir tele 1300-1600tl para vermek çok saçma geliyo. Gerçi bizim ülkede normal en pahalı tel 2000tl ve en ucuz araba 25000tl iken ithalat rakamlarına bakıldığında telefon ithalatına verdiğimiz para ile otomobil italatına verdiğimiz para birbirine çok yakın adam 650 tl askari ücretle çalışıyo cebinden iphone4 çıkıyo
  • doğru evet varmış o özellik:) bizim hemen hemen bir sene önce kullandığımz teknolojiye android telefonlar daha yeni kavuşuyor. bunlardan bir taneside 3g görüntülü görüşme. nokianın 2-3 senen önceki telwfonlarında olan bu özellik değerli android kullanıcılarına daha 1 ay öncesine kadar yeni geldi. bluetooth 3.0 bir senelik n8de varken arcde eski sürüm var. sonra geleceğin teknolojisi olan nfc n8in bir alt telefonu olan c7de varken en gelişmiş andoid tel olan s2de bile yok biliyorum. fm transmtter zaten nokia dışında hiç bir telde yok. usb otg bir senelik n8de varken en gelişmiş androis s2 ile daha yeni tanıştılar insanlar. kim teknoloji üretiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: percy444loraine

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

tabiki n8. o fiyata alınabilecek en iyi telefon. xperia neo diyorlar ama xperia arc'nin durumu ortada. tek farkları ön kamerası ve ekran boyutları. geri kalan hep aynı.

kardeş ahmetdemirci n8 in fanı ona göre ...arc ı kötüleye kötüleye bir hal oldu se arc ın forumunda :D nokia hantallllllllllllllll.
    allahtan birşey olmazsa arc alacağım 1 hafta içinde... 4.2 inç ekran ohh :-D atacam hd videoları izleyecem açacam navigasyonu yolumu bulacam..telefonu modem olarak kullanacam.annemin nabzını ölçecem .karanlıkta el feneri olarak kullanacam.açacam kamerasını yakın mesafeden süper resimler çekecem ...açacam kamerayı arabayla giderken dikkatimi çeken herşeyi çekeceğim...mimar olarak tekrar açacağım kamerasını tarihi yapıların resmini çekecem ...canım sıkılacak açacam kamerayı yiğenimi hd videoya alacağım ...daha açmayacam kamerayı bitti işim
    VE EN ÖNEMLİSİ cafede masanın üzerine koyacağım çoğu kişide olmadığı için havamı atacağım

Bahsettiğin şeyleri N8 de yapabilirsin hatta daha iyi bir şekilde daha ucuza
    Artık millet masaya Porsche anahtarı yerine Arc bırakacakmış öyle bir duyum aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

quote:

tabiki n8. o fiyata alınabilecek en iyi telefon. xperia neo diyorlar ama xperia arc'nin durumu ortada. tek farkları ön kamerası ve ekran boyutları. geri kalan hep aynı.

kardeş ahmetdemirci n8 in fanı ona göre ...arc ı kötüleye kötüleye bir hal oldu se arc ın forumunda :D nokia hantallllllllllllllll.
    allahtan birşey olmazsa arc alacağım 1 hafta içinde... 4.2 inç ekran ohh :-D atacam hd videoları izleyecem açacam navigasyonu yolumu bulacam..telefonu modem olarak kullanacam.annemin nabzını ölçecem .karanlıkta el feneri olarak kullanacam.açacam kamerasını yakın mesafeden süper resimler çekecem ...açacam kamerayı arabayla giderken dikkatimi çeken herşeyi çekeceğim...mimar olarak tekrar açacağım kamerasını tarihi yapıların resmini çekecem ...canım sıkılacak açacam kamerayı yiğenimi hd videoya alacağım ...daha açmayacam kamerayı bitti işim
    VE EN ÖNEMLİSİ cafede masanın üzerine koyacağım çoğu kişide olmadığı için havamı atacağım

Değişik bir fantazin var Bakalım androit marketten heveslendiğin uygulamaları bulamayınca kamerasını açmaya hevesin kalıcak mı Şahsen cafede birinin masasında arc görsem o kadar para verip ala ala bunu mu almış derim. (N8 içinde aynısı geçerli)

Hangi uygulamayı bulamayacak android markette ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

quote:

Değişik bir fantazin var Bakalım androit marketten heveslendiğin uygulamaları bulamayınca kamerasını açmaya hevesin kalıcak mı Şahsen cafede birinin masasında arc görsem o kadar para verip ala ala bunu mu almış derim. (N8 içinde aynısı geçerli)

Şimdi aklıma gelmiyor isim isim şu bu diye sayamicam ama android marketten daha çok uygulama olan marketler mevcut.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

quote:

Şimdi aklıma gelmiyor isim isim şu bu diye sayamicam ama android marketten daha çok uygulama olan marketler mevcut.

bir tek appstorede daha fazla uygulama var diger hic bir market 50 bin barajini bile asa bilmis diyiller android market(270 bin uygulma var)

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

bir tek appstorede daha fazla uygulama var diger hic bir market 50 bin barajini bile asa bilmis diyiller android market(270 bin uygulma var)

Bende zaten appstore'u kastetmiştim ama iphone fanı muamelesi görmemek için söylemedim. Herkesin fikri başka tabi ama ne biliyim iphone işletim sistemiyle beraber bana daha çok kullanışlı ve pratik geliyor.
  • Market diye tutturmussunuz öyle çok büyük bir fark yok. Ayrıca androidde olup da appstoreda olmayan çok kaliteli oyunlarda var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

Bende zaten appstore'u kastetmiştim ama iphone fanı muamelesi görmemek için söylemedim. Herkesin fikri başka tabi ama ne biliyim iphone işletim sistemiyle beraber bana daha çok kullanışlı ve pratik geliyor.

Dikkatinizi cekerim marketler diye tutturmuzsunuz
  • marketlerde 50 bin üzeri uygulama olması ne işimize yarayacakki altı üstü 15-20 uygulama indiriyoruz hatta bir çoğumuz birakın o 50 bin uygulamayı indirmeyi market içinde dolaşıp tamamına bakmamışızdır:D neyse birçok kişi xperia neo tavsiye ettiği için onun çımasını bekleyeceğim ondan sora tele karar vereceğim. tavsiye edilen teller bunlar xperia neo-xperia x10-nokia n8-nokiac7-samsung galaxy s-samsung galaxy sl-samsung galakxy ace-lg optimus black-htc desire s. bunlar arasından fiyatı 1000tl altında olan birini alacağım artık. yanlız bu tellerden bazılarının fiyatı 1000tl üzerinde:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: lego-as

ahmetdemirci kardeş xperia arc nin durumu ortada demişsin nesi varki arc nin??

Hiç bir şeyi olduğu yok bırak ya, Arc'da HDMI girişi olup olmadığını bilmeden hakkında sıkıyor adam.
  • abi bu aralar hangi "ne alsam " baslıgı gorsem olay tegra mı exynos mu ya kadar gidiyor... sıcaklar fena vuruyor aman dikkat
  • xperia x10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Hiç bir şeyi olduğu yok bırak ya, Arc'da HDMI girişi olup olmadığını bilmeden hakkında sıkıyor adam.

neyee sıkacağım arkadaşım? aç arc ana sayfasını oku, ram sorunu, çatlak sorunu,reset sirunu, market sorunu, iki üç uygulama açınca telefonun çekisten düşmesorunu.... ben bunları kafamdan sallamıyorum. isteyen ana konuyu açıp okur. buradaki fan boyların lafına kanmaz

• quote:

quote:

quote:

neyee sıkacağım arkadaşım? aç arc ana sayfasını oku, ram sorunu, çatlak sorunu,reset sirunu, market sorunu, iki üç uygulama açınca telefonun çekisten düşmesorunu.... ben bunları kafamdan sallamıyorum. isteyen ana konuyu açıp okur. buradaki fan boyların lafına kanmaz

Arc sahibiyim, gerek yok. Ne çatlak, ne market, ne de reset sorunum var, gayet memnunum telefonumdan. Anca sıkıntım dahili hafızanın azlığı olabilir ama o da o kadar dert değil, zaten kaç uygulama yüklüyoruz, SD'ye atılabilen atılıyor, kullanmadığım uygulamayı silerim, veya bunun için root yaparım olur biter. Eksiği olmayan telefon da sanıyorum henüz yok zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arc sahibiyim, gerek yok. Ne çatlak, ne market, ne de reset sorunum var, gayet memnunum telefonumdan. Anca sıkıntım dahili hafızanın azlığı olabilir ama o da o kadar dert değil, zaten kaç uygulama yüklüyoruz, SD'ye atılabilen atılıyor, kullanmadığım uygulamayı silerim, veya bunun için root yaparım olur biter. Eksiği olmayan telefon da sanıyorum henüz yok zaten.

ha evet onu söylemeyi unutmuşum. birde dahili hafıza sorunu vardı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.