Şimdi Ara

1000 TL ye Kadar Cep Telefonu Önerisi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
5.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

l3 blockla kardeşim beni. senlede tartışmayalım artık. doğruları anlatmaya çalışmak içinde bir savaş verebilirsin. benim derdim de bu. htc apple gibi markalar çıktı ne oldu. örneğin apple ele alalım. 1800 lira hatta 2500 lira paraya kadar para verenler oldu bu cihaza. verdiğiniz o kadar para karşılığında ne alıyorsunuz. sadece hız ve uygulama. adamlar o kadar paraya sadece size işletim sistemi satıyor yav. para eden telefon değil. donanım maliyete olarak n8 iphone'dan 30 dolar kadar pahalı. ama n8 ilk çıktığında 1000 lira iphone 2500 lira. sizce bir işletim sistemine bu kadar para vermek akıl karımı? flashsız sitelerde daha rahat gezeceğim, daha çok oyun uygulama kuracağım diye 1500 lira fazla para veriliyor. bunun yanında size verdiği kamera vasatın altında, bluetooth'dan birşey gönderemiyorsunuz, telefonu lcd'ye bağlamak için hdmi bile yok. kim kimi kandırıyor acaba? nokiamı iphone mu?
    bütün firmalar fiyat performansı zorlamıyor arkadaşım. bir işlemci bir ram birde yarım yamalak androide insan kandırıyorlar.

Ucuza mal etmesi yada pahalıya mal etmesi bizi ilgilendirmez.O telefondaki donanım n8'de yok kusra bakmayın.Bluetooth ile dosya transferi Jailbreak ile kolay bir şekilde halledilebiliyor.Kamerasına bişey diyemem.Diğer her konuda iphone 4 n8'i ezer.Şimdi sen diyeceksin HDMI,FM transmitter.Geç bunları arkadaşım züğürt tesellisi bunlar.
    n8'in iphone 4'ten HDMI,USB OTG,Kamera,FM Transmitter haricinde ne artısı var ? Çoğuda işe yaramayan özellikler.Bu özellikler için donan bi telefonu kim kullanmak ister ki ? Yada internette gezerken kasan bir telefonu ?

• arkadaşım browser'den flashı ve java'yı kapat bak bakalım internet konusunda iphone'dan bir farkı kalıyormu? senin iphone dediğin bu sayede n8'den hızlı internet konusunda. onlar para etmez dediğin para eden şeyler aslında. bir kere üretilip sonsuza kadar 1 kuruş vermeden satılan şey aslında para etmeyecek şeydir. bir fm transmitteri bir kere üretip sonsuza kadar kopyalayamazsın her defasında aynı parayı harcaman gerekir ama yazılımı bir kere üretip sonsuz gelir elde edersin. olay bu.
    hem bu özellikler senin için para etmeyebilir. genç olabilirsin. oyun olsun uygulama olsun internete girsin yeter diyebilirsin. senin için bunlar yetiyordur ama benim için yetmiyor. ben 1000 lira para verdiğim cihaz yeri geldiğinde tv'ye bağlanıp dvd çalar olsun, yeri geldiğinde arabanın çakmaklığına bağladığım müzik çalar olsun, yeri geldiğinde arabanın önüne konulup bana yol göstersin, yeri geldiğinde en iyi şekilde kaçırmak istemediğim anı fotoğrafla yada videoyla kaydetsin isterim. diğerlerini zaten hepsi yapıyor.

jailbreak demişsin. ya ben en doğal bluetooth hakkım için neden telefonun üreticisinin yasakladığı yollara başvurayım. neden jb yapıpta şarzını yarı yarıya düşüreyim? neden garanti dışı bırakayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 29 Haziran 2011; 17:10:32 >

• quote:

arkadaşım browser'den flashı ve java'yı kapat bak bakalım internet konusunda iphone'dan bir farkı kalıyormu? senin iphone dediğin bu sayede n8'den hızlı internet konusunda. onlar para etmez dediğin para eden şeyler aslında. bir kere üretilip sonsuza kadar 1 kuruş vermeden satılan şey aslında para etmeyecek şeydir. bir fm transmitteri bir kere üretip sonsuza kadar kopyalayamazsın her defasında aynı parayı harcaman gerekir ama yazılımı bir kere üretip sonsuz gelir elde edersin. olay bu.
    hem bu özellikler senin için para etmeyebilir. genç olabilirsin. oyun olsun uygulama olsun internete girsin yeter diyebilirsin. senin için bunlar yetiyordur ama benim için yetmiyor. ben 1000 lira para verdiğim cihaz yeri geldiğinde tv'ye bağlanıp dvd çalar olsun, yeri geldiğinde arabanın çakmaklığına bağladığım müzik çalar olsun, yeri geldiğinde arabanın önüne konulup bana yol göstersin, yeri geldiğinde en iyi şekilde kaçırmak istemediğim anı fotoğrafla yada videoyla kaydetsin isterim. diğerlerini zaten hepsi yapıyor.

jailbreak demişsin. ya ben en doğal bluetooth hakkım için neden telefonun üreticisinin yasakladığı yollara başvurayım. neden jb yapıpta şarzını yarı yarıya düşüreyim? neden garanti dışı bırakayım?

n8'de flash yokki flash lite var.
    aşağıdaki videoda 3.30'dan sonrasını izle

• n8 sitesine baktıysan flash lite 4 yazıyor parantez içindede flash 10.1 'in çoğu özelliğini destekler diyor. hülesa telefonda ben facede farmvilleyi bile çalıştırdım hatta denemek için oynadım. bu iphone'da yapılabiliyormu? yok. kardeş n8'in var. browseri aç sayfa ayarlarından flashı ve java/ecme dizesini kapat bir gir bakalın internete iphone'dan farkı kalıyormu. browseri yoran zaten flash. iphone flashı desteklemiyor, flash göstermek için hiç güç harcamıyor niye hızlı olmasın

bu arada adam videoda arka planda nfs shifti felanda açık bırakıp öyle browseri açmış. hem arka planda nfs shift hemde flash desteği tabiki telefonu zorlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 29 Haziran 2011; 17:54:49 >
  • quote:

l3ortacine16

Hala uğraşıyon mu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

l3ortacine16

Hala uğraşıyon mu ya

Uğraşmıcam bundan sonra.İnsan anlamak istemeyince girmiyor kafasına işte
  • bencede uğraşma hadi blockla. bak ben ötekini blockladım rahatladım. görmüyorum mesajlarını. alıntılarda görüyorum ama onada cevap vermeye gerek duymuyorum. sende öyle yaparsın. hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 29 Haziran 2011; 18:16:38 >
  • adam bize telefon modeli soruyo siz turturmuşunuz n8 kötü iphone iyi eğer bir telefon çok iyi olsa diğer telefon bie özellik bakımından daha iyi olucak bu böyle değiştiremezsiniz neyin tartışmasını yapıyosunuzki ki kaldıki nokiada symbian dan desteğini çektiğini açıklayarak zaten pazar payının yarısını kaybetti elinde bir şans daha vardı androidle anlaşabilrdi tuttu windowsla anlaştı şaşılacak şey doğrusu
  • Hocam sen xperia Neoyu bekle.
    http://vimeo.com/22891377
    Buda incelemesi.
  • nokia 2016'ya kadar symbiana devam desteğine devam edecek hocam. zaten 2016'ya kadarda n8 de iphone 4'de arc de 5800 gibi birşey olarak kalır o zamana.

quote:

Orijinalden alıntı: sabarra

adam bize telefon modeli soruyo siz turturmuşunuz n8 kötü iphone iyi eğer bir telefon çok iyi olsa diğer telefon bie özellik bakımından daha iyi olucak bu böyle değiştiremezsiniz neyin tartışmasını yapıyosunuzki ki kaldıki nokiada symbian dan desteğini çektiğini açıklayarak zaten pazar payının yarısını kaybetti elinde bir şans daha vardı androidle anlaşabilrdi tuttu windowsla anlaştı şaşılacak şey doğrusu

• bu paraya alinabilecek en iyi telefon lg optimus black bence, bir incele istersen kardes.
  • evet n8 yada optimus black olabilir. neo çıkınca oda olabilir
  • quote:

l3 blockla kardeşim beni. senlede tartışmayalım artık. doğruları anlatmaya çalışmak içinde bir savaş verebilirsin. benim derdim de bu. htc apple gibi markalar çıktı ne oldu. örneğin apple ele alalım. 1800 lira hatta 2500 lira paraya kadar para verenler oldu bu cihaza. verdiğiniz o kadar para karşılığında ne alıyorsunuz. sadece hız ve uygulama. adamlar o kadar paraya sadece size işletim sistemi satıyor yav. para eden telefon değil. donanım maliyete olarak n8 iphone'dan 30 dolar kadar pahalı. ama n8 ilk çıktığında 1000 lira iphone 2500 lira. sizce bir işletim sistemine bu kadar para vermek akıl karımı? flashsız sitelerde daha rahat gezeceğim, daha çok oyun uygulama kuracağım diye 1500 lira fazla para veriliyor. bunun yanında size verdiği kamera vasatın altında, bluetooth'dan birşey gönderemiyorsunuz, telefonu lcd'ye bağlamak için hdmi bile yok. kim kimi kandırıyor acaba? nokiamı iphone mu?
    bütün firmalar fiyat performansı zorlamıyor arkadaşım. bir işlemci bir ram birde yarım yamalak androide insan kandırıyorlar.

Android e yarim yamalak diyen adamin aklindan suphe ederim.Senin kullandigin n8 deki symbian 3 denilen isletim sistemi asil yarim yamalak olan.Nokianin uydurma isletim sistemi.Gercek symbian isletim sistemi v7 v8 ve v9.2 dir bi de UIQ var.Digerleri isletim sistemi bile degil benim gozumde.Ama bu saydigim sistemler mazide kaldi.Bu konulara girmek istemiyordum yine soktun beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

n8 telefon degil zaten bedava verseler almam

Yapma yav. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Pablo Montoya

quote:

evet hayirdir hocam noldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Juan Pablo Montoya

quote:

evet hayirdir hocam noldu

Yooo... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Android e yarim yamalak diyen adamin aklindan suphe ederim.Senin kullandigin n8 deki symbian 3 denilen isletim sistemi asil yarim yamalak olan.Nokianin uydurma isletim sistemi.Gercek symbian isletim sistemi v7 v8 ve v9.2 dir bi de UIQ var.Digerleri isletim sistemi bile degil benim gozumde.Ama bu saydigim sistemler mazide kaldi.Bu konulara girmek istemiyordum yine soktun beni.

daha ugulamaların nereye konulacağı bile sorunolan,kendi kendine fotoğrafvideo silen, işlemci ve pil sömüren,marktine bile ulaşmak için root denilen android yasalarına aykırı işlem yapmak gereken, 3g cideo görüşme olayına daha yeni kavuşmuş olan,uygulamaları tamamen kapatılamayan,kapatılsada kendi kendine arka planda yeniden açılan, kapalıken alarmları çalışmayan, zırt bırt açıklarının kapatılması için güncelleme alan bir işletim sistemi yarım yamalak dwgilde nedir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

daha ugulamaların nereye konulacağı bile sorunolan,kendi kendine fotoğrafvideo silen, işlemci ve pil sömüren,marktine bile ulaşmak için root denilen android yasalarına aykırı işlem yapmak gereken, 3g cideo görüşme olayına daha yeni kavuşmuş olan,uygulamaları tamamen kapatılamayan,kapatılsada kendi kendine arka planda yeniden açılan, kapalıken alarmları çalışmayan, zırt bırt açıklarının kapatılması için güncelleme alan bir işletim sistemi yarım yamalak dwgilde nedir?

Yav kesin para alıyorsundur nokiadan. Başka türlü nokia öven insanın farumda ne işi olur diğcem. Bazı şeyleri yarım yamalak olabilir bunu kabul etmek gerekirde nokida sistem yok. Androidi dünya kabul etmiş isteklere ve sorunlara dikkat edip düzeltiyorlar hiç değilse. Ortada sistem yok nokia övüyorsun pes...

• ne yok hocam mesela? örnek verebilirmisin? merak ettim şimdi. çıplak işletim sistemi olarak androidde ne varda n8 de yok. lütfen bilgilendirin bizi.

ayrıca ben nokiadan para alsam nokianın her telefonunu överdim. halbuki ben8dem başkasını savunmuyorum. tavsiyede etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 29 Haziran 2011; 23:02:51 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.