Şimdi Ara

1000 TL ye Kadar Cep Telefonu Önerisi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
5.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

ne yok hocam mesela? örnek verebilirmisin? merak ettim şimdi. çıplak işletim sistemi olarak androidde ne varda n8 de yok. lütfen bilgilendirin bizi.

ayrıca ben nokiadan para alsam nokianın her telefonunu överdim. halbuki ben8dem başkasını savunmuyorum. tavsiyede etmiyorum.

uygulama ve oyun desem heralde insanlar için yeterli olacak.
    ve hala kabul etmiyorsu dimi...

http://www.gsmarenasi.com/android-100000-uygulamaya-ulasti/

Burada simbianmıdır nedir adı bile geçmiyor.
    http://www.cepbilgi.net/androidin-kullanici-sayisi-hizla-artiyor

Android, 1 Senede Telefon Piyasasını Alt Üst Etti Google
    10 Şubat 2011 admin
    Bu Yazıyı Facebook'ta Paylaşın!

f09iwy Android, 1 Senede Telefon Piyasasını Alt Üst Etti2009 yılıydı; Android OS mobil işletim sistemi ile Android, dünya telefon piyasasındaki %3.9′luk pazar payı ile Apple iOS, Symbian gibi güçlü rakiplerinin çok gerisindeydi.

Fakat açık kaynak kodlu olması, arkasında Google‘ın olması ve tüm telefon, PDA, tablet gibi cihazlara uyumlu olabilmesi sebebi ile 1 yıl gibi kısa bir zamanda Samsung, Motorola, LG, Sony Ericsson, HTC gibi büyük şirketleri de arkasına alarak 2010 yılında dünyanın en çok pazar payına sahip 2′nci mobil işletim sistemi oldu.

Gartner‘in yaptığı araştırmaya göre, Android %22.7 ile 2010 yılında Symbian’ın %37.6‘lık pazar payından sonra 2′nci sırada yer alıyor. Yine Gartner’in söylediğine göre 2014 yılında Android 1′inci sıraya yerleşecek.

• arkadasım ben sana işletim sistemi olarak androidde okupta symbianda olamayanı soruyorum sen nelerden bahsediyorsun. sen ban işletim sistemlerinin eksiklerini söyle. 3 parti yazılmcıların programlarından bahstme. nokianı da kendine yetecek kasar uygulaması var zaten
  • arkadaşlar boşverin tartışmayı ben oyun cok olsn tarayıcı hızlı olsun ve telefonda yaplcak şey cok olsn ole diyim size yane
  • arkadaşlar lg optimus almayo düşünüyorm ama lg telefonda cok iyi tanınmıyor samsung falan marka onermenizi rica ediyorum
  • Sony Ericsson XPERİA X10 hakkında ne düşünüyorsunuz arkdşlar
  • Arkadaşlar aradıgım belirgin ozellikler şunlar : 1-oyn cok olsn 2- taarıyıcı hızlı olsun 3- tv izleme ozelligi olan tel arıyorm 4-en az 16 gb harici bellek geerekl,
  • 1000 liraya kadarsa sana optimus blacktan başka seçenek görünmüyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell951903

Arkadaşlar aradıgım belirgin ozellikler şunlar : 1-oyn cok olsn 2- taarıyıcı hızlı olsun 3- tv izleme ozelligi olan tel arıyorm 4-en az 16 gb harici bellek geerekl,

Dostum eğer garantili almayı düsünmezsen istediklerini rahatça yapan ve kesinlikle memnun olacağın Desire HD'yi öneririm
  • quote:

Sony Ericsson XPERİA X10 hakkında ne düşünüyorsunuz arkdşlar

Al derim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Arkadaşlar aradıgım belirgin ozellikler şunlar : 1-oyn cok olsn 2- taarıyıcı hızlı olsun 3- tv izleme ozelligi olan tel arıyorm 4-en az 16 gb harici bellek geerekl,

Dostum eğer garantili almayı düsünmezsen istediklerini rahatça yapan ve kesinlikle memnun olacağın Desire HD'yi öneririm

kardeş ben heşreyi cok kurcalarım yani bozarım garanti gerekli malesef bana :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Al derim hocam

bana özelliklerini sayarmısın dostum + larını ve - lerini tam bilmiyorumda
    quote:

quote:

Al derim hocam

quote:

quote:

Al derim hocam

• arkadaşlar fiyat aralıgı 1200 tl olan telefon soyleyebilirmisiniz biraz fiyat arttıralım suan cok begendm tel yok :)
  • quote:

arkadaşlar fiyat aralıgı 1200 tl olan telefon soyleyebilirmisiniz biraz fiyat arttıralım suan cok begendm tel yok :)

Sensation
  • quote:

quote:

arkadaşlar fiyat aralıgı 1200 tl olan telefon soyleyebilirmisiniz biraz fiyat arttıralım suan cok begendm tel yok :)

Sensation

belirgin ozelliklerini sayarmısın
  • quote:

quote:

Sensation

1200e garantili,yurtiçi sensation bulsana alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 30 Haziran 2011; 15:22:55 >
  • Garanti yok spot garantiyle ne isim olur nede çevresinde gezerim. Son 10 yıldır neredeyse hiç bir elektronik cihazı garantili almadım.
  • xperia neo da oyunlar çokmu arkadşlar onu bekleyip alacagım yada desire s
  • X10 - Neo - Arc

üçü de aynı işletim sistemine sahipler , x10 Neo ve Arc'dan donanım olarak geride kalıyor .

Temmuz sonlarına doğru Neo gelicek beklerseniz tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

X10 - Neo - Arc

üçü de aynı işletim sistemine sahipler , x10 Neo ve Arc'dan donanım olarak geride kalıyor .

bilginiz için teşekkürler bende neo almayı düşünüyorm fiyat aralıgı sizce ne kadar olur (garantili)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

X10 - Neo - Arc

bilginiz için teşekkürler bende neo almayı düşünüyorm fiyat aralıgı sizce ne kadar olur (garantili)

1.000 liraya kadar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.