Şimdi Ara

1000 tlye kadar telefon onerirsi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1000 tlye kadar bi telefon almak istiyorum ama cesit bol almisken performans iyi olsun pili yuksek olsun ram yuksek olsun gb yuksek olsun istiyorum guzel telefonlar var ama hepsinde biseyler eksik bu telefonlarda
    Mesela
    lenova s90
    Lg g4 beat veya stylus
    Sony m4
    Huawei g7
    Kafam sunger gibi oldu pili dusuk rem hafiza yuksek pili yuksek hiz dusuk performansi var hafiza dusuk nasil olcak anlamadim
    Gm 4g guzel ama discovery 1 kullandijtan sonra elim gitmiyor ( servisten dolayi)
    Nasil olsa nasil olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• M4 veya s90

• M4 8 gb hafiza var sikinti yasarmiyim o biraz can sikiyor
    S90 pil dusuk
    Ama 2side cok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: smhynk

Arkadaslar 1000 tlye kadar bi telefon almak istiyorum ama cesit bol almisken performans iyi olsun pili yuksek olsun ram yuksek olsun gb yuksek olsun istiyorum guzel telefonlar var ama hepsinde biseyler eksik bu telefonlarda
    Mesela
    lenova s90
    Lg g4 beat veya stylus
    Sony m4
    Huawei g7
    Kafam sunger gibi oldu pili dusuk rem hafiza yuksek pili yuksek hiz dusuk performansi var hafiza dusuk nasil olcak anlamadim
    Gm 4g guzel ama discovery 1 kullandijtan sonra elim gitmiyor ( servisten dolayi)
    Nasil olsa nasil olur

Yazdıklarından Huawei G7 guzel telefon. Bir de Asus Zenfone 2 Laser 5.5' bakabilirsin 799 TL, bataryası cok iyi, kamera odaklaması hızlı,2 gb ram, snapdragon 1.2 410 işlemci
    Diyorsan ki 1000 tl ye yüksek ram olsun, hızlı işlemci olsun, 16 gb hafıza ve artrırılabilir hafıza olsun o fiyat civarına asus zenfone 2 16 gb var, 4gb ramli, intel işlemcişi vs vs ama onun da sarjı çabuk bitiyıor. Ha dersen ben paralel de alabilirim LG G3 var o fiyatlara ama onun da sarjı uzun gitmiyor ve kronik kasa çatlama sorunu var ama ekran süper , ram ve işlemci yüksek..

• unpop kullanıcısına yanıt
    Iste bende ikilemde kaliyorum biri yuksek digeri sarj oteki hizli
    Nasil yapicam bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: smhynk

Iste bende ikilemde kaliyorum biri yuksek digeri sarj oteki hizli
    Nasil yapicam bilemedim

valla haklısın 1000 tl altı karar vermek zor.. kamera onceligin varsa huawei g7, asus zenfone 2 laser, kamerayla işim olmaz hız ve sarj dersen lenovo p70, kamera fena olmasın oyun icin hız da olsun, sarjı idare ederiz dersen normal asus zenfone 2 16gb
    Aslinda o kadar oyun mereklisi degilimde yinede insan bi oyun yuklemeye kalktiginda oynayamazsa can sikiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6000 TlYe Kadar Tablet Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Aslinda telefon iphone de 3000 tl de adami gerer
    Ayranimiz yok icmeye atla gitmeyelim zicmaya

• Huawei G7 akıcı ve güzel bir telefon,ancak menüsü yok. Üstüne biraz daha koyup hafta sonu indirimleri ile G3 alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThEagles -- 21 Aralık 2015; 0:06:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.