Merhabalar, 1 aya kadar tv alacağım. Normal tv kanalları dışında arada 720p filmleri izleyeceğim direk usb ile veya pc, player bağlantısı ile. 2.5-3 metre mesafeden izleyeceğim. Bütçem 1000tl belki üstüne bir 100tl daha ekleyebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu bütçeye boyut ve gereksiz özellikten ziyade kaliteli görüntü olsun yeter :)
LG 37LV3550 LED TV 37'' 94CM Full HD 3xHDMI-USB 50HZ Yineleme 1050 TL civarı sitemde var.
quote:
Orijinalden alıntı: fersuh
Merhabalar, 1 aya kadar tv alacağım. Normal tv kanalları dışında arada 720p filmleri izleyeceğim direk usb ile veya pc, player bağlantısı ile. 2.5-3 metre mesafeden izleyeceğim. Bütçem 1000tl belki üstüne bir 100tl daha ekleyebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aynı tv yi bende almaya karar verdim 3-4 hafta önce ama kredi kartı cıkartamadım bir türlü. bayada arastırdım sordum kullananlara gitti goldda inceledim. 1080p videolarsa begendim. SD yayın izleyemedim ne yazıkki. Neredeyse bütün dosya formatlarını oynatıyormus. sadece mkv de dts denilen uzantıları tanımıyormus tv Gold da az daha ucuz tv http://www.gold.com.tr/U119284/Lg-32lv3550-81cm-Full-Hd-Led-Tv-DST
1100e philips 42pfl3606 aldım tavsiyeler için teşekkürler