Şimdi Ara

100bin tl ye kadar ömürlük araba tavsiyesi... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
10.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam mercedes-bmw bakiyorum demis siz teneke arabalari oneriyosunuz. Bmw 3.20d az km li cok canli olur hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

C'nin yeni kasası gelecek

2014'de

• İnsignia 1.6Turbo Cosmo 18" jant,Flexride,navigasyon,sunroof,infiniti ses sistemi full dolu araç internet sitesinde 77.000 TL gözüküyor.Bayide pazarlıkla 75.000 alınırsa geri kalan 25.000 TL benzin parası olur dizele gerek kalmaz.Hem daha az vergi,hemde dizele göre daha az bakım parası ödersiniz
    Ama paramı son kuruşuna kadar harcayacağım dersen Bmw 3 serisi veya Volvo öneririm.
  • Dostum yanlış anlamazsan baban kaç yaşında?
  • eğer bekleyebilme ihtimaliniz varsa, yeni mazda 6 yı consept ismiyle takeriyi bekleyin derim, mazda skyactiv le teknolojinin dibini vurdu,
     100bin tl ye kadar ömürlük araba tavsiyesi...
  • toyota avensis. 20 yil binersiniz sorunsuz.

• toyota avensis. D sınıfının bence en uzun ömürlü arabası.
  • Konu sahibi 100 bin lira demiş arkadaşlar passat öneriyo yahu. Konuda geçmiş 2. el bir e serisi yada sıfıra yakın C ve 3 serisinden başka araç düşünmezdim ben olsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edec

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

cavaplardan dolayı tşk ler fakat arkadaşlar
    vw asla düşünmüyoruz,
    Bende accord için çok dil döktüm fakat zevk meselesi babam beğenmiyor,
    bu arada bmw nin benzinli araçlarınıda düşünmüyoruz,
    bir arkadaşım crv sakın demiş sebebini öğrenebilir miyim?

Tok bir arac degil. Uzun yolculuklari cileye donusturuyor. Yalitim sifir. Verdigi guven hissi de. Malzeme kalitesi sifir. Her yani oyuncak plastigi. Yakit tuketimi degmeyecek sekikde fazla. Cussesine gore ic hacmi kullanissiz.

bende birkez kullanmıştım, civicden sonra bana hiç keyif vermemişti ne performans ne yolda manevralarda güven verişi.. sanırım bu yuksek araçların tamamında var, bana kalsa asla almamda babamı vazgeçirecek sağlam birşeyler bulmam lazım.. diğer araçları anlatıyorum yok ben zıplayan araba istemem gaza dokununca zevk almıyorum diyor :))) e arada kendimde arabayı çalarım bende bunu düşünüyorum..

arkadaşlar babam mercedesten başka birşey istemiyor.. belki fiyat konusunda daha uygun olursa bmw bakacak gibi... bu arada o fiyatlara e serisinin dizelleri 2 el olarak ne olur en temizlerden?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edec

quote:

cavaplardan dolayı tşk ler fakat arkadaşlar
    vw asla düşünmüyoruz,
    Bende accord için çok dil döktüm fakat zevk meselesi babam beğenmiyor,
    bu arada bmw nin benzinli araçlarınıda düşünmüyoruz,
    bir arkadaşım crv sakın demiş sebebini öğrenebilir miyim?

Tok bir arac degil. Uzun yolculuklari cileye donusturuyor. Yalitim sifir. Verdigi guven hissi de. Malzeme kalitesi sifir. Her yani oyuncak plastigi. Yakit tuketimi degmeyecek sekikde fazla. Cussesine gore ic hacmi kullanissiz.

bende birkez kullanmıştım, civicden sonra bana hiç keyif vermemişti ne performans ne yolda manevralarda güven verişi.. sanırım bu yuksek araçların tamamında var, bana kalsa asla almamda babamı vazgeçirecek sağlam birşeyler bulmam lazım.. diğer araçları anlatıyorum yok ben zıplayan araba istemem gaza dokununca zevk almıyorum diyor :))) e arada kendimde arabayı çalarım bende bunu düşünüyorum..

arkadaşlar babam mercedesten başka birşey istemiyor.. belki fiyat konusunda daha uygun olursa bmw bakacak gibi... bu arada o fiyatlara e serisinin dizelleri 2 el olarak ne olur en temizlerden?

Dizel düşünüyorsanız bütçenizi arttırmanız gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• E serisi bir mercedestir bence sorunun cevabı.
  • w211 diyenlere katılıyorum, tam aradığınız araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Jetta

Katılıyorum .
  • Dizel temiz mercedesi istediginiz fiyata bulamazsiniz. Cunku c serisinde dizel yok. 2.2 cdi size yaramaz sanirim. E seriside dedigim gibi butceyi asar.

İyisi mi temiz bir 320d bakin.

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Ömürlük dedin mi duracaksın......Kesinlikle VOLVO

S60 T4 R-Design Benzin 1596 cc 180 hp Powershift 95.500 işte araba budur..

100bin tl ye kadar ömürlük araba tavsiyesi...

Araba kesinlikle budur ;) sorunsuz senelerce binilecek bir arac.

• E serisi size göz kırpar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NapoleonBonaparte

quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Jetta

Katılıyorum .

• 100.000 TL lik arabaya LPG takma zihniyeti neden ? Saçmalığın en büyük olayı !!!!!
  • Crv çok güzel araç bizde 2005 makyajlı full + full vardı 60.000 de idi kazasiz kız gibi LPG lı tv lı ses sistemli ama benim akıllı babam sattı ve gidip 2011 auris full aldı ben hala crv yi çok özlüyorum onla Rize'de çıkmadığımız dag tas kalmamıştı.

• jetta var. hem ömürlük hem de 100 bine kadar yolu var rekabetsiz mükemmelliyetçi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.