Şimdi Ara

100bin tl ye kadar ömürlük araba tavsiyesi... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
10.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

sana bi araba önereceem
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-ilk-sahibinden-hatasizz-91909308/detay
    al bin babalar gibi 130 bin civarı dersen ve vergi sorun olmazsa
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-birmot-kucukyali-dan-kazasiz-boyasiz-mercedes-glk-250-cdi-90356545/detay

Ne yalan söyleyim 2. araç beni heyecanlandırdı, resmen babama 30 bin üzerine ben vereyimde bunu al diyesim geldi.. kafamı karıştırdınız :)) alacağımız araç 2 litrenin üzerinde olursa mtv leri bayağı bir kastıracak sanırım? bilginiz var mı mtv si ne durumda bu araçların? bu arada 2009 e220 cdi larada içim gdiyor hiç bilmezdim araştırınca gördümki 170 hp lik 400 nm lik canavarlarmış meğer onlar yahu.

bu arada bir arkadaş 100bin tl lik araca lpg saçmalık demiş: arkadaşım şöyle bir düşün kullandığın sistemde lpg, aracın ömründen konforundan performansından çalmıyorsa sadece yol masrafını yarıya indiriyorsa saçmalık dermiydin? sana uzunca cevap verirdim ancak konuyu başka bir amaçla açtım, kalkıpta lütfen öyle bir sistem yok demek yerine biraz oku araştır derim, böyle saçmalık cevaplar vermek yerine...

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

sana bi araba önereceem
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-ilk-sahibinden-hatasizz-91909308/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-birmot-kucukyali-dan-kazasiz-boyasiz-mercedes-glk-250-cdi-90356545/detay

Ne yalan söyleyim 2. araç beni heyecanlandırdı, resmen babama 30 bin üzerine ben vereyimde bunu al diyesim geldi.. kafamı karıştırdınız :)) alacağımız araç 2 litrenin üzerinde olursa mtv leri bayağı bir kastıracak sanırım? bilginiz var mı mtv si ne durumda bu araçların? bu arada 2009 e220 cdi larada içim gdiyor hiç bilmezdim araştırınca gördümki 170 hp lik 400 nm lik canavarlarmış meğer onlar yahu.

bu arada bir arkadaş 100bin tl lik araca lpg saçmalık demiş: arkadaşım şöyle bir düşün kullandığın sistemde lpg, aracın ömründen konforundan performansından çalmıyorsa sadece yol masrafını yarıya indiriyorsa saçmalık dermiydin? sana uzunca cevap verirdim ancak konuyu başka bir amaçla açtım, kalkıpta lütfen öyle bir sistem yok demek yerine biraz oku araştır derim, böyle saçmalık cevaplar vermek yerine...

Kesinlikle E220 cdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• jetta'dan şaşmayacaksın. otobanda 240 gördük 4 kişi + bagaj. bugün 70 bine alırsın ertesi gün babanın oğluna 75'e sat harika bir araç yer uçağı desem yeridir. almışken dsg al ömürlük araç. bir üst hatta iki üst segmenti gereksiz bırakan bir araç. rekabetsiz mükemmelliyetçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

quote:

sana bi araba önereceem

Kesinlikle E220 cdi.

2000-2500 arası 1597x2=3196
    1800-2000arası 164,5x2=2129
    bu rakamlar çak yüksek o yüzden vergi sıkıntı biye başa ekledim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

quote:

sana bi araba önereceem

Kesinlikle E220 cdi.

2000-2500 arası 1597x2=3196
    1800-2000arası 164,5x2=2129
    bu rakamlar çak yüksek o yüzden vergi sıkıntı biye başa ekledim

O zaman e200 kompressor bakın vergisi çok pahalı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

100.000TL civarina sifir km F30 320i.

Gayet mantıklı bir seçenek.Ömürlük araba aranıyor madem,kasayı rahat kaldıracak hacimde ve benzinli bir motor ideal olur.

Konu dışı olarak da şu soruyu sorayım hocam size,3.20i alıp performans değerlerini chip tuning ile 3.28i seviyesine getirebilir miyiz?Sağlıklı bir şekilde tabii ki,yakıt tüketimi coşmadan,motor ömründen çalmadan.

Yakit tuketimi normal kullanimda degismez, bazi durumlarda azaladabilir. Fakat yuklenince gucun kaynagi olan benzinin sarfiyati dogal olarak artar.

328i seviyesine(bu motorun cipine su anda mudahale edilebiliyorsa) rahatlikla cikar. Omru de 328i'ye yakin veya onunla ayni olur.

Fakat normalde de 328'in mekanik omru, 320'den kisadir.

Teşekkürler cevap için

328 320nin çift turbolusu diye biliyorum 320 de sanırım tek turbo yani motor farkı var 1.4tsilar gibi değil

İkisi de BMW N20 kodlu aynı motor. Ayrıca bu motor(motorlar değil) "twin turbo" değil, "twin-scroll turbo". 320i ile 328i arasında turboda ufak bir fark olduğunu söyleyenler var. Fakat yine de kesin bir şey yok.

Böyle düşünenlere daha pahalıya satmak için 328i yapmışlar.

• Neden kimse Audi önermemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

Neden kimse Audi önermemiş

Evet A4 2.0 TDI da mantikli.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

quote:

Volvo S60
    Citroén C5
    Bmw 320i

Tarzında bir araç tercih ederdim.

citroeni seven biri olarak citroenin ne işi var orada

Hidropnömatik süspansiyonlu bir C5 çoğu rakibini ezer geçer ve ömürlük bir araçtır.

Hidrop. icin 2.0 almak zorunda kalip, o paraya yuzu eskimis ve o fiyata satilan araclara gore kalitesiz(sorunsuzluk, tikirti vs. acisindan) bir Citroen almak...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Volvo S60
    Citroén C5
    Bmw 320i

Hidropnömatik süspansiyonlu bir C5 çoğu rakibini ezer geçer ve ömürlük bir araçtır.

Hidrop. icin 2.0 almak zorunda kalip, o paraya yuzu eskimis ve o fiyata satilan araclara gore kalitesiz(sorunsuzluk, tikirti vs. acisindan) bir Citroen almak...

Kafadan uydurmaya ve kahvehane tevatürlerini buraya yazmaya gerek yok. Tıkırtı fln hiç bir sorunu yok C5'lerin. Neyse tartışmayacağım bilgisi olmayan kişilerle.

Ben de tartismayacagim zaten. Almayacaginiz arabalari onermeyin. Kimse 94.000-110.000TL'ye Citroen C5 almaz...

• yeni 3.20i daha mantıklı.
  • Baba için. Ömürlük.
    Size şu konuya ve sonunda satın alınan araba ile fiyatına bakmanızı tavsiye ederim:
    http://forum.donanimhaber.com/m_61492523/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63168640
    Ben size aynı arabanın çok daha seri ve uygun fiyatlı olan T4 motorlusunu öneririm.

Hoş, siz Mercedes'i kafanıza koymuşsunuz, ama yine de tavsiyem bulunsun. Saygılar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Volvo S60
    Citroén C5
    Bmw 320i

Kafadan uydurmaya ve kahvehane tevatürlerini buraya yazmaya gerek yok. Tıkırtı fln hiç bir sorunu yok C5'lerin. Neyse tartışmayacağım bilgisi olmayan kişilerle.

Ben de tartismayacagim zaten. Almayacaginiz arabalari onermeyin. Kimse 94.000-110.000TL'ye Citroen C5 almaz...

Ben alırım bu kimseyi de ilgilendirmez. Passat'a o parayı verenlere laf etmiyorsanız, C5'e verenlere hiç edemezsiniz bunu anlatmaya çalışıyorum.

"Bekara kari bosamak kolay" sozu cuk oturdu sanki...

• Artık imkan Mercedesin E veya S kasasından hangisine yetiyorsa.

Verdiğiniz diğer örneklerin tamamı klasman dışı.

Yani bu gün (bulabilirseniz tabii) 10.000 km de bir w124 veya w126 da aynı işi görecektir. Peki diğer markalarda onca sene sonunda aynı işi görecek bir ürün var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Orijinalden alıntı: NapoleonBonaparte

quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Jetta

Katılıyorum .

Eee ne de olsa Prestijin simgesi.

• Hocam ömürlük dediğin zaman ilk başta fındık motor bakma en az 2 litre ve üstü motor olsun. O paradan daha ucuza da sorunsuz arabalar alabilirsiniz. 0 olarak bahsediyorsanız Mazda 6 öneririm ya da Volvo. Mercedes almak istiyorsanız 1-2 yıl eski model alın derim km Mercedes için çok önemli değildir önemli olan bakımlı olmasıdır. Fransız araçlarından uzak dur sorunsuzluk istiyorsan. Honda da düşünebilirsin Accord güzel olur mesela. BMW motorları biraz nazlı motorlardır kim ne derse desin (yazdığım yanlış anlaşılmasın ama bir Mercedes kadar uzun ömürlü değildirlerdir tecrübeyle sabittir.) Bir de eğer benzinli motor alıp LPG kullanmazsanız işte o zaman gerçekten uzun ömürlü motor olur. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

jetta'dan şaşmayacaksın. otobanda 240 gördük 4 kişi + bagaj. bugün 70 bine alırsın ertesi gün babanın oğluna 75'e sat harika bir araç yer uçağı desem yeridir. almışken dsg al ömürlük araç. bir üst hatta iki üst segmenti gereksiz bırakan bir araç. rekabetsiz mükemmelliyetçi

Cetta'ya bak sen sanka c segmenti araba değil F segmentlerine taş çıkarır gibi:......Ayrıca ömürlük lafını DSG lafıyla altüst etmişin be o olmamış MİSSİON FAİLED!!!!
  • Ömürlük denilince aklıma ilk Volvo geldi nedense.
  • Yıl olmuş 2012 ömürlük başlığa altına Cetta + DSG tavsiye edenler var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S£rkAn -- 13 Temmuz 2012; 17:44:43 >
  • W211 makyajlı kasa tam ilacı olur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.