100.000 TL ye ömürlük araba demişsiniz maceraya gerek yok ''Mercedes'' ler başka arabalardır.Eskisi de itibar görür yenisi de dönüp baktırır.Hiç 20 yıllık bi jetta geçerken birileride '' hey yavrum jettaya bak ne arabalardı lan'' dediğini duydunuz mu yada mazda vs için.. Ben duymadım :) -Onca yıllık emek bence kendine bi ödül verip mercedes baksın derim.
Saygılar..
iyi bakarsanız her araç ömürlüktür.bazıları sizi gömer. volvo toyota mercedes bu üçünden şaşmayacaksın.uzun ömür diyorsan.
quote:
Orijinalden alıntı: Cn3rx
100.000 TL ye ömürlük araba demişsiniz maceraya gerek yok ''Mercedes'' ler başka arabalardır.Eskisi de itibar görür yenisi de dönüp baktırır.Hiç 20 yıllık bi jetta geçerken birileride '' hey yavrum jettaya bak ne arabalardı lan'' dediğini duydunuz mu yada mazda vs için.. Ben duymadım :) -Onca yıllık emek bence kendine bi ödül verip mercedes baksın derim.
Saygılar..
hocam babam gibi konuştun aynı...
quote:
Orijinalden alıntı: Slippery Soap
Ömürlük deyince aklıma direk Passat geliyor.
buralarda post kasacağına git de şu kızı ayarla bir an önce. drtus' da bile konun vardı mübarek
quote:
Orijinalden alıntı: 'L'Arc~en~Ciel
quote:
Orijinalden alıntı: Slippery Soap
Ömürlük deyince aklıma direk Passat geliyor.
buralarda post kasacağına git de şu kızı ayarla bir an önce. drtus' da bile konun vardı mübarek
Kim post kasıyor ? Eğer öyle niyetim olsa gerçekten yapabilirim.Ayrıca bahsettiğiniz ve çok güldüğünüz şey nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: Gorod
Jetta
Full+Full Higline Golf dizel otomatikte olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Gitαrist
quote:
Jetta
full derken tam donanımlıyı kast ediyorsunuz heralde peki + full ne oluyor?
En dolusundan Dizel Nissan Qasqai benim ilk düşüncem olurdu.
Yok illa D - E sınıfı araç derseniz Mercedes ve sonrasında volvoya bakmak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: ugurozer
quote:
quote:
Jetta
Ben arkadaş ile dalga geçmiştim, kusura bakmayın lütfen.
Volvo alın, o para ile uzun süre kullanırsınız. Hangi kasa geç değişecek ise onu alın hatta.
babalara mercedes yakışır.
volvo da çok güzel geldi gözüme. ama seçeneklerde yıldız varken başkalarına takılmayın bence.
quote:
Orijinalden alıntı: ugurozer
quote:
quote:
Jetta
Jetta derken dalga geçiyordum.Ne Jettası 20.000 lira olsa evime sokmam.
ömürlük araç deyince 2 tane var hocam mazda ya da mercedes, bunlar dışındaki hiçbir marka ömürlük değildir. toyota bile ömürlük sayılmaz. bu durumda mazda 6'ya bakın yenisi geliyormuş ya da mercedes işte.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme