Şimdi Ara

100bin tl ye kadar ömürlük araba tavsiyesi... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
10.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Honda Accord veya Volvo S60 öneririm
  • Toyota prius

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ömürlük = vw ? Hiç güleceğim yoktu :)

tabiki mercedes
  • Sadece vw olsa yıne gülüp geçersinde bide DSG `li tavsiye ediyolar
  • 100.000 liraya bi ömür yaşarım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Ömürlük dedin mi duracaksın......Kesinlikle VOLVO

S60 T4 R-Design Benzin 1596 cc 180 hp Powershift 95.500 işte araba budur..

100bin tl ye kadar ömürlük araba tavsiyesi...

Konu kilit.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-emsalsiz-2009-model-bmw-520-d-93336316/detay

Tabi ki 5.20 d Temiz ikinci el bulunabilirse ömürlük olabilir. Kimsenin tavsiye etmemesine de şaşırdı.

Bence Sıralama

5.20d - Accord - Avensis - Mazda 6 -Yeni Civic Tabi ki otomatik olması daha iyi olur hepsinin.

• Volvo mu dediniz?
  • dostum bak ... paranı çöpe atmanı istemem şunu unutma hız, sportif = çok yakıt...
    bu yüzden BMW den uzak dur
    sen güvenilir az yakan vergisi fazla olmayan bir araca bak
    LPG kesinlikle alma motorun ömrünü 2 kat kısaltır

Almanayadakiler tutulan markalar Audi,> Volvo > volkswagen,

Güvenilir dersen Volvo
    Performans Güç dersen A6 dan başla
    Volks Wagendan Passat derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

quote:

Orijinalden alıntı: xenon_06

100.000 TL lik arabaya LPG takma zihniyeti neden ? Saçmalığın en büyük olayı !!!!!

Saçmalığı açıklayın, neden saçma geliyor size? Bir araç 100 bin rakamını hakediyor olabilir ama benzinin litresine 3.5 tl den fazla vermeyecek bir dünya kişi var türkiyede

3.8 Genesis + lpg gayet güzel bir ikili olur.

lpg moturun ömrünü kısaltır az yakıt kullanayım derken .... motorun anasını ağlatırsın
  • Hocam sıfır audi a4 ya da temizinden bir a6 bakın derim ben. Donanımsız bmw 3.20 d ye 100 bin vermeye değmez.

• Volvo s60 & s40 dizel.

Bu arabalarla fizana kadar gidilir,50 yil da binilir.

Su anin sartlarinda fazla omurluk araba uretilmedigini dusunemkteyim zaten

Bu arada gunumuz sartlarinda babaniz icin yaptiginiz sey cok guzel,her babaya nasip olmayabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

eğer bekleyebilme ihtimaliniz varsa, yeni mazda 6 yı consept ismiyle takeriyi bekleyin derim, mazda skyactiv le teknolojinin dibini vurdu,

sanırım bu araç ilginizi çekmedi

eğer audinin 1,6 otomatik motoru olsaydı emin olun burdakilerin yarısı audi derdi, ama ne yazık ki yok, o yüzden geçiyoruz, şimdi Allah izin ederse babacığınız bu aracı ömrünün sonuna kadar kullanacak, Allah uzun ömür versin, ömrüncede bi araba parası kadarda yakıtına harcayacak, işte olayın kilit noktası burası, bu yakıt olayı adama her alışta koyar, neden daha az yakanı almadım ki diye düşündürür, artı 2,0 lt sıfır araç almak demek, verginin vergisinden %112 vergi demektir, yani 1 tane kendinize, bi tanede liste fiyatından fazlasına devlete almak demektir, bence mevcut bu durum azımsanacak sindirilecek birşey değil, ha aracı şirket üzerine alıyorsan 2.0lt den de fazla al, 5 yılda amortisman ediyorsun sonuçta, kısaca olaya dönüş olarak, aracı kullanırken de alırkende iktisadi olması lazım, bu durumda seçenekler malesef çok daralıyor, çoğu kişi S60 desede ben bu aracı 40 yaş üstüne pek yakıştıramıyorum, o kadar ağır durmuyor, S80 bence daha iyi bir tercih olabilir, çok çok az yakıt tüketimiyle, otomatik oluşuyla, bence şiddetle değerlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum...

• quote:

quote:

eğer bekleyebilme ihtimaliniz varsa, yeni mazda 6 yı consept ismiyle takeriyi bekleyin derim, mazda skyactiv le teknolojinin dibini vurdu,

sanırım bu araç ilginizi çekmedi

eğer audinin 1,6 otomatik motoru olsaydı emin olun burdakilerin yarısı audi derdi, ama ne yazık ki yok, o yüzden geçiyoruz, şimdi Allah izin ederse babacığınız bu aracı ömrünün sonuna kadar kullanacak, Allah uzun ömür versin, ömrüncede bi araba parası kadarda yakıtına harcayacak, işte olayın kilit noktası burası, bu yakıt olayı adama her alışta koyar, neden daha az yakanı almadım ki diye düşündürür, artı 2,0 lt sıfır araç almak demek, verginin vergisinden %112 vergi demektir, yani 1 tane kendinize, bi tanede liste fiyatından fazlasına devlete almak demektir, bence mevcut bu durum azımsanacak sindirilecek birşey değil, ha aracı şirket üzerine alıyorsan 2.0lt den de fazla al, 5 yılda amortisman ediyorsun sonuçta, kısaca olaya dönüş olarak, aracı kullanırken de alırkende iktisadi olması lazım, bu durumda seçenekler malesef çok daralıyor, çoğu kişi S60 desede ben bu aracı 40 yaş üstüne pek yakıştıramıyorum, o kadar ağır durmuyor, S80 bence daha iyi bir tercih olabilir, çok çok az yakıt tüketimiyle, otomatik oluşuyla, bence şiddetle değerlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum...

Hocam cevapların hepsini birkaçkez okuyorum, buradan cevap veren arkadaşlarımın hepsine sonsuz saygılarımı sunuyorum bütün cevaplar benim için çok önemli, aynı zamanda bende arada araştırıyorum dolaşıyorum, gerektiği anda herkese ayrıntılı cevap ve teşekkür etmek isterim, yanlış anlamayın bu aracı aylardır takip ediyorum siz cevap olarak atıncada ilgimi çekti hattı sabırsızlıkla beklediğim araçların başındadır yeni 6, japonlara ve mercedese hayranlığım epeyce fazladır, ancak bu aracın nezaman turkiyede satışa sunulacağı tam bir muamma hani ucundan bile görünmüyor desek yeridir, üstelik araç epeyce farklı, yani pahalı olmasını bekliyorum bunun üzerinede 2 litre ve üzeri motorla üretilecek olması bu pahalılığı türkiyede katlayacaktır, yani 80 bin tl ye satılacak dizel crv nin vergiden dolayı 125 bin tl ye satılması gibi bir durum oluşacağını düşünüyorum, o yüzden ek ümidim yok bu araçtan yana. Bu arada çok acelem yok babamı arabasız bırakmıyoruz, yıl sonu kampanyalarını bekleyebilirim, bu arada gönül isterki 6 da satışa başlasın...

tekrar teşekkürlerimle...

• al jetta'yı al. zaten prim yapar. 70'e al 6 ay bin 75'e sat. yer uçağı tokatlayamayacağın araba yok bununla. vw dururken çinli volvo alınmaz yazık etme parana
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

BMW 3 = Omurluk

katiliyorum bmw 3 cidden cok iyi bir arac butceye gore motor donanim ayarlanmasi yapilabilir

• Ömürlük diyorsun Tabiki accord.1.6 araba bence Ömürlük olmaz 2-3 sene biner satarsın .Hatta 1.6 dizel passat alırsan araba boğulur her gecen yil.

• Ömürlük dedin mi 75 model sorunsuz yürüyen W115'leri hatırlayarak bunu alman gerekir:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ekspres-plaza-dan-2007-mercedes-e-200-k-avantgarde-sport-pk-bayi-93382980/detay#
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Ömürlük dedin mi 75 model sorunsuz yürüyen W115'leri hatırlayarak bunu alman gerekir:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ekspres-plaza-dan-2007-mercedes-e-200-k-avantgarde-sport-pk-bayi-93382980/detay#

bence fiyat fazla...

• quote:

Orijinalden alıntı: trexin

al jetta'yı al. zaten prim yapar. 70'e al 6 ay bin 75'e sat. yer uçağı tokatlayamayacağın araba yok bununla. vw dururken çinli volvo alınmaz yazık etme parana

Adam ömürlük binilecek diyor 70 e al 6 ay sonra 75 sat diyosunuz.

Bi de yer uçağıymış sanırsın GTİ.

İroni mi yapıyosunuz, gerçek mi konuşuyosunuz anlıyamadım valla

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.