Şimdi Ara

100bin tl ye kadar ömürlük araba tavsiyesi... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
2
Favori
10.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S£rkAn

quote:

Orijinalden alıntı: trexin

al jetta'yı al. zaten prim yapar. 70'e al 6 ay bin 75'e sat. yer uçağı tokatlayamayacağın araba yok bununla. vw dururken çinli volvo alınmaz yazık etme parana

Adam ömürlük binilecek diyor 70 e al 6 ay sonra 75 sat diyosunuz.

Bi de yer uçağıymış sanırsın GTİ.

İroni mi yapıyosunuz, gerçek mi konuşuyosunuz anlıyamadım valla

kardeşim jetta bu boru değil ben arkadaşa jetta tavsiye ediyorum. kendim alacak olsam o paraya bir volvo alırım hem de benzinlisinden

• quote:

quote:

quote:

al jetta'yı al. zaten prim yapar. 70'e al 6 ay bin 75'e sat. yer uçağı tokatlayamayacağın araba yok bununla. vw dururken çinli volvo alınmaz yazık etme parana

kardeşim jetta bu boru değil ben arkadaşa jetta tavsiye ediyorum. kendim alacak olsam o paraya bir volvo alırım hem de benzinlisinden

Aynen jettanin hem en dolu olanı alınır hemde üste para kalır zaten bir s60 tan filan öyle aman aman eksiği yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• günaydınlar.

benim daha farklı bir tavsiyem olacak:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-bacar-otomotiv-2010-audi-a6-2-0-tdi-multitronic-92180666/detay

makyajsızıydı bir önceki aracım ve kesinlikle tavsiye ederim. hem d segmenti, hem fiyat olarak çok küçük bir fark var, hem de audi.

babanızı mutlu edin.

iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

quote:

quote:

Aynen jettanin hem en dolu olanı alınır hemde üste para kalır zaten bir s60 tan filan öyle aman aman eksiği yok..

arkadaşlar vw almayı düşünmediğimizi daha önce yazmıştım ancak gözünüzden kaçmış sanırım, ayrıca doğuş gurubunda yer aldığı için audi sevdiğimiz halde ona da bakmıyoruz, paylaşımlar için yinede teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: umut111907

günaydınlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-bacar-otomotiv-2010-audi-a6-2-0-tdi-multitronic-92180666/detay

makyajsızıydı bir önceki aracım ve kesinlikle tavsiye ederim. hem d segmenti, hem fiyat olarak çok küçük bir fark var, hem de audi.

babanızı mutlu edin.

iyi günler.

yalnız audi a6 e sınıfıdır :) a4 d sınıfı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: superbsever

quote:

Orijinalden alıntı: umut111907

günaydınlar.

babanızı mutlu edin.

iyi günler.

yalnız audi a6 e sınıfıdır :) a4 d sınıfı

ha evet. yeni uyanmıştım, bir de aceleyle yazınca yanlış oldu herhalde. düzeeltme için teşekkürler.

• adam ömürlüy araba diyor millet ne diyor.

Mazda al kardeşim. Torununa kadar gider.
  • TOYOTA CAMRY
  • quote:

Orijinalden alıntı: superbsever

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Ömürlük dedin mi 75 model sorunsuz yürüyen W115'leri hatırlayarak bunu alman gerekir:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ekspres-plaza-dan-2007-mercedes-e-200-k-avantgarde-sport-pk-bayi-93382980/detay#

bence fiyat fazla...

Fiyat araştırmadım, gözüme ilk çarpan ilanı koydum. Örnek ilan yani. Ama fiyat sahibinden.com ortalamasında. Pahalı diyorsan hakkı teklif edilir illa o fiyattan alınacak diye birşey mi var..

Edit: Tekrar baktım, spor paket bu km veya daha altında darbe boya değişen olmayan daha ucuz araç yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 14 Temmuz 2012; 22:02:12 >

• volvo
    merso
    bmw

al akkk.
  • Ömürlük = Volvo

Günümüzde bile hala eski köşeli kasa sedan volvoları caddede taş gibi görmek mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

sana bi araba önereceem
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-ilk-sahibinden-hatasizz-91909308/detay
    al bin babalar gibi 130 bin civarı dersen ve vergi sorun olmazsa
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-birmot-kucukyali-dan-kazasiz-boyasiz-mercedes-glk-250-cdi-90356545/detay

iki tavsiyede birbirinden guzel..ozellikle glk 250cdi tam aradiginiz arac 2.1lt 204hp 7g tronic hem performans hemde ekonomik.ancak yillik vergisi fazla.. Omurluk arac icin sifir almak daha mantikli ancak temizse bu GLK bence harika bir tercih..

• quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

W211 makyajlı kasa tam ilacı olur.

2006 da 10 milyarlik araba soranlar şimdi 100 milyarlik soruyor panpa
    Bkz:10 yillik hort

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw sanılanın aksine çok sorunlu bir arabadır ömürlük değildir(kullanıcı kitlesinden ileri geliyor olabilir ama bizzat yaşadıklarımı aktardım)

mercedes olursa c serisi ele ayağa düştü bile eski kasa e başka olarak a6 iyi volvo s80 temiz bulunabilir
  • Mercedes E serisi tartışmasız tek seçenek. Tabi Lexus ya da üstü markaları alamıyorsanız. Alacağın 10 senelik adam gibi bir E (Avantgarde donanım olmalı) bile şimdi önerilen sıfır arabaları siler.
  • ömürlük deyince benim aklıma da direk mercedes geldi. vw türkiyede lüks kabul ediliyor. ben de 2007 passat 2.0 tdi kullandığım için söylüyorum çok yumuşak bir araba. biz aldıktan sonra 3 ay araba neredeyse hiç durmadı ve hemen sıkıntı çıkarmaya başladı. vw'den ben de uzak durun derim. bir de şöyle bir durum var. dh'den araştırdığım kadarıyla araçlardan daha yüksek performans alabilmek için üreticiler turboyu daha etkin bir hale getiriyormuş. bu da bir sürü dizel aracın yanlış kullanımdan dolayı erken km'lerde turbo arızası çıkarmasına ve büyük masraflar açmasına neden oluyormuş. mercedesin ise rakipleriyle aynı hacimli motorlarında beygir gücü biraz daha düşükmüş. bunun aracın motor ömrünün daha uzun olması için yapıldığını söylüyorlar. inş. uygun bir araba bulursunuz. saygılar.

• 3.20D alıcaksınız , ömürlük kullanıcaksınız , keseye zararı yok , görünüş ağırlık o marka mükemmel , örnek ilanda paylaşıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-gani-otomotiv-den-2012-bmw-3-20-d-m-sport-paket-beyaz-hatasiz-94168316/detay

3Harf ile B-M-W...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Jetta

ciddi misin ?
  • adam ömürlük araba diyor ömrümü serviste geçirek istiyorum demiyor.

dospagen olayını artık saçma boyutlara taşıdınız

jetta ne beee
  • babaya eskı kasa 3 serısı sert gelebılır.yenısı ıse cok ıyı konforlu.
    mercedes daha yakısır...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.