Şimdi Ara

100bin tl ye kadar ömürlük araba tavsiyesi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
10.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ömürlük deyince aklıma direk Passat geliyor.
  • Accord
    Makyajlı w211 (e serisi)
    Bir önceki kasa makyajlı A6 da olabilir(2.0 TDI 170 hp olması lazım)
  • BMW 3 = Omurluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

mazda 6 108.000 tl mi?

Neye gülüyorsunuz söyleyin biz de gülelim, mazda firmasını arayıp sormadım, listede yazanı öylece kopyaladım o kadar...
    Aklıma gelen araçtı o yüzden.... 2.elleri daha uygun fiyatlı...

Jetta öneren komik değil bu komikse bir şey diyemem...

Gülmem size değil bende mazda firmasını arayıp sormadım liste fiyatından ne kadar indirim yaparlar bilmiyorum.

benim gülmem o arabaya 108 bin tl isteyen mazda'ya, ve o arabaya muhtemelen 90bin küsür para verip 15 bin bindikten sonra 30-40 bin tl zararla satmaya çalışan ticaret ustası sahiplerine.

ayrıca dediğiniz gibi 2.el o fiyatlardan çok güzel alınır,binilir keyfi sürülür.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAN99 -- 12 Temmuz 2012; 19:49:11 >

• c180 amg olabilir 2010 2011 2. el 10bin km vs şeklinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

100.000TL civarina sifir km F30 320i.

Gayet mantıklı bir seçenek.Ömürlük araba aranıyor madem,kasayı rahat kaldıracak hacimde ve benzinli bir motor ideal olur.

Konu dışı olarak da şu soruyu sorayım hocam size,3.20i alıp performans değerlerini chip tuning ile 3.28i seviyesine getirebilir miyiz?Sağlıklı bir şekilde tabii ki,yakıt tüketimi coşmadan,motor ömründen çalmadan.

Yakit tuketimi normal kullanimda degismez, bazi durumlarda azaladabilir. Fakat yuklenince gucun kaynagi olan benzinin sarfiyati dogal olarak artar.

328i seviyesine(bu motorun cipine su anda mudahale edilebiliyorsa) rahatlikla cikar. Omru de 328i'ye yakin veya onunla ayni olur.

Fakat normalde de 328'in mekanik omru, 320'den kisadir.

F30 320 i sahibiyim arac muthis keyifli,bugun izmir yetkili bnw servisiyle gorustum (ozgorkey)soketten sokete bir modul uygulamasi var ps de yuzde 25 torkta yuzde 30 artis yakit tuketiminde yuzde 9 _ 13 arasi tasarruf.Buna gore arac 230 ps ve 360 nm oluyor,fiyat 1500 avro garantinden dusmuyor arac bmw ywtkili servisi isin icinde

• Senelerce calismis cabalamis, artik sira sefasini surmeye gelmis aile babasi icin w211 mercedes oneririm. Sifir alinacak herhangi bir aractan daha omurludur. Gidip de 100milyara dizel diye 100beygir arac alinmamali bana kalirsa. Panoramik tavanli airmaticli full bir w211in yaninda simdiki araclar fos kalir. Sifir aracta israrciysaniz bisey diyemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Senelerce calismis cabalamis, artik sira sefasini surmeye gelmis aile babasi icin w211 mercedes oneririm. Sifir alinacak herhangi bir aractan daha omurludur. Gidip de 100milyara dizel diye 100beygir arac alinmamali bana kalirsa. Panoramik tavanli airmaticli full bir w211in yaninda simdiki araclar fos kalir. Sifir aracta israrciysaniz bisey diyemem.

+1 w220 de olabilir.Yılların çabasını ancak bunların keyfi karşılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 12 Temmuz 2012; 20:03:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

Gülmem size değil bende mazda firmasını arayıp sormadım liste fiyatından ne kadar indirim yaparlar bilmiyorum.

benim gülmem o arabaya 108 bin tl isteyen mazda'ya, ve o arabaya muhtemelen 90bin küsür para verip 15 bin bindikten sonra 30-40 bin tl zararla satmaya çalışan ticaret ustası sahiplerine.

ayrıca dediğiniz gibi 2.el o fiyatlardan çok güzel alınır,binilir keyfi sürülür.

Böyle bir aracı alacak insan zaten 2.elinin zayıf olduğunu bilir öyle alır... Böyle araçları almak yürek ister...

60bin TL param olacak gidip boşline araç alacağıma sunroofuna kadar dopdolu japon alırım
    LPG uygulamaları mevcut... 10lt civarı şehir içi tüketimi var... benim gibi yılda 4-5bin KM yapan böyle binebilir. yıllık 1000TL yakıt masrafı hiçbir şey demek, yanında konforu, donanımıyla gezmesi kalır...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

100.000TL civarina sifir km F30 320i.

Gayet mantıklı bir seçenek.Ömürlük araba aranıyor madem,kasayı rahat kaldıracak hacimde ve benzinli bir motor ideal olur.

Konu dışı olarak da şu soruyu sorayım hocam size,3.20i alıp performans değerlerini chip tuning ile 3.28i seviyesine getirebilir miyiz?Sağlıklı bir şekilde tabii ki,yakıt tüketimi coşmadan,motor ömründen çalmadan.

Yakit tuketimi normal kullanimda degismez, bazi durumlarda azaladabilir. Fakat yuklenince gucun kaynagi olan benzinin sarfiyati dogal olarak artar.

328i seviyesine(bu motorun cipine su anda mudahale edilebiliyorsa) rahatlikla cikar. Omru de 328i'ye yakin veya onunla ayni olur.

Fakat normalde de 328'in mekanik omru, 320'den kisadir.

Teşekkürler cevap için

• quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Senelerce calismis cabalamis, artik sira sefasini surmeye gelmis aile babasi icin w211 mercedes oneririm. Sifir alinacak herhangi bir aractan daha omurludur. Gidip de 100milyara dizel diye 100beygir arac alinmamali bana kalirsa. Panoramik tavanli airmaticli full bir w211in yaninda simdiki araclar fos kalir. Sifir aracta israrciysaniz bisey diyemem.

+1
    Ama makyajlı olanından.Alın size ömürlük araba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • babadan oğula volvo
  • Mercedes E serisi diyorum tam ömürlük araba olur

• SIFIR S60 2.0 T 100.000TL

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2010-model-0-s60-2-0-t-240-hp-arac-yari-fiyatina-88636735/detay

ekleme:araca güç yükseltmesi yapılıyor sanırım 2011 model ilk defa satışı verilecek bi araçmış önce bilgi almanızda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 12 Temmuz 2012; 20:52:12 >

• Alman yada japon alırsanız daha uygun bence. Bmw veya Mercedes. Japon olacaksa toyota yada honda.
    Basınızın ağrıma katsayısını bu araçlar düşük seviyede tutacaktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

cavaplardan dolayı tşk ler fakat arkadaşlar
    vw asla düşünmüyoruz,
    Bende accord için çok dil döktüm fakat zevk meselesi babam beğenmiyor,
    bu arada bmw nin benzinli araçlarınıda düşünmüyoruz,
    bir arkadaşım crv sakın demiş sebebini öğrenebilir miyim?

Tok bir arac degil. Uzun yolculuklari cileye donusturuyor. Yalitim sifir. Verdigi guven hissi de. Malzeme kalitesi sifir. Her yani oyuncak plastigi. Yakit tuketimi degmeyecek sekikde fazla. Cussesine gore ic hacmi kullanissiz.

• mercedes modellerinden sizin bütçenize uyanı seçin derim.
  • halihazırda euro bu seviyelerdeyken en guzeli mercedese yatırım yapıp keyfini sürmek.

mercedes demişken "mercedes e-class dan başlar" sozunude hatirlatmak isterim

• C'nin yeni kasası gelecek

• accord
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.