Şimdi Ara

100lvl Blader Combosunu Açan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok merak ettim 2gün önce youtubedan da baktım yok

• hacım youtube ye sro 100 lvl pvp yaz orda var 96 da ki acılan saga sola cekiyor batır yapıyor gibi 100 lvl olanda 73 deki zerhir basan sikilin aynısı ama sonunda 1-2 vurus daha yapıyor fazla fark yok
  • 10 dakika içinde video ya çekip upload edicem..
  • bende merak ediyorum koyarsanız sevinirim

• Diğer kombolara benzemiş. Ek olarak kılıcı ensesinden çeviriyor ve sallıyor . . .

• quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

güzel ama diğerlerine benziyor daha güzel yapsalarmış daha iyi olurmuşTeşekkürler bua rada kimse etmemiş ayıp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • silkroad ı silkroad yapan tek silah su sword ve blader daha janjanlı yapamıyomu dıngolar .......
  • Bu kombo benim de hiç hoşuma gitmedi. Heaven Chain'in halefi olacak bir skill asla değil bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

Bu kombo benim de hiç hoşuma gitmedi. Heaven Chain'in halefi olacak bir skill asla değil bence.

Fear, Stun, Dull yapması bizi onu sevmemize zorluyor :))
  • stundamı yapıyor güzelmiş
  • yaw 51 combolarını süper yapmıslar hep bi sonrakilerin daha da süper olacağını tahmin ettim,ama onlar yenilik yerine eski combolardan kes biç yapıp ortaya güzel bir şeyler çıkaramıyorlar..o kadar para kazanıyosunuz bari görsellik katın şu combolara..ayrıca glavie combolarının bi işe yaradığını savunan war mı merak ediyorum ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.