Araştırmadan atlamayın konuya 2 haftadır diğer konuda bekleniyordu dh ile görüşme yapıyoruz denildi. Ayrıca forumun bilgisi olmadan ticari olarak logo vs. kullanamazlar. İsim konusuna gelince firmanın ismine mi takıldınız fiyata ve verilen hizmete bakın. https://forum.donanimhaber.com/tbtnet-nedir-kullanan-var-mi--142663926-20 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 20 Şubat 2021; 12:20:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100Mbps VDSL ve 100Mbps Fiber:85 TL VDSL: 75 TL1 ay bedava (TBTnet ) (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: qontak0engelli indirimi var mı?
Hocam engelli paketi aramanıza gerek yok, herhangi bir pakete abone olduktan sonra raporunuzu fakslayın %25 indirim sağlamak zorundalar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ressi1Hocam engelli paketi aramanıza gerek yok, herhangi bir pakete abone olduktan sonra raporunuzu fakslayın %25 indirim sağlamak zorundalar.
Alıntıları GösterYanlış biliyorsunuz, btk kararı gereği 200 bin abonenin altındaki işletmeler indirim vermek zorunda değil.
Bu firma engelli 100 mit vdsl 68 TL veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 20 Şubat 2021; 12:2:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NewsTRYanlış biliyorsunuz, btk kararı gereği 200 bin abonenin altındaki işletmeler indirim vermek zorunda değil.
Bu firma engelli 100 mit vdsl 68 TL veriyor
Alıntıları GösterAbone sayısına dair bir kısıtlama bilmiyordum, bilgilendirme için teşekkürler.
-
Merhaba, vdsl 75 lira değil mi görseldeki gibi? Başlıktan ikisi de 85 gibi. Bir de bu fiyatlar yalın internet mi? Telefonlu paket var mı?
siz bu konuda bilgili arkadaşa benziyorsunuz. konu ile alakası yok ama bilginiz var ve cevap verirseniz sevinirim. forumda vodafone fiber başlığı var orada 100mbps internet 105 tl gibi birşey. engelli indirimi varmı dediğimde bana engelli tarifilerini yolladı ama normal fiyattan yüksek :)
acaba bu 105 tl lik tarfiye geçsem ve raporumu fakslasam %25 uygulamak zorundalar mı?
-
"ya sen at imzayı be oğlum, gerisini düşünme, bir şey olursa 2131123123 telefondan ulaş bize, 7/24 yanındayız, garantisi bizi abe."
Son dk gelişmesi: zort firması battı, kayıplara karıştı, telefonlar iptal, mağdurlar ne yapacağını bilmiyor...
Not: Bu durum yıllardır olan bir klasiği anlatmak için yazılmıştır, başlıktaki firmayla alakası yoktur, geneldir, JET FADILLAR bitmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Şubat 2021; 14:37:16 > -
Bu konuda bazı firmalar normal paketlerin fiyatı üstünden %25 yaparken(superonline) bazıları vodafone net de olduğu gibi ayrı paket çıkarıyor.
Aslında genel fiyatları baz alıp indirim yapıyor ama sizin yazdığınız bayi kanalı ile satılan daha uygun farklı paketler olabiliyor.
Yani olması gereken fatura tutarında %25 indirim bu konuyu btk şikayet sisteminden yazın gelen cevap standart olacaktır.
Cevap sonrası btkyı arayıp başvuru numarasını verin incelenmesi için belki oradan bir şey çıkabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 20 Şubat 2021; 14:41:13 >
Suan gecmedim ama gecmeyi dusunuyorum. Oncesinde bilgim olsun istedim. Tesekkurler -
Looking glass servisiniz olmasını isterdim. Ping değerlerini pop noktasından kontrol etmek çok yararlı olurdu zannımca. -
Fiber olarak Ttelekom ve Superonline (turkcell) altyapısı dışında başka altyapı yok.
Vodafone, superonline altyapısı kullanıyor.
Turknet direkt indirim yapıyor. Bazıları ayrı tarife veriyor. Turkcell telefonda direkt %25 indirim yapıyor. Yada hazır kartta %25 fazla veriyor. Telekom sadece bazı tarifeleri indirimli veriyor diğerlerinde standart.
Kısaca araştırmak gerekiyor. Her firma indirim yapmak zorunda ama bazıları ayrı tarife yapıyor. Bunu da özel indirim kılıfına sokuyor.
Bende düşünüyorum ama sorduğum sorulara cevap alamadım.
Netgalaksi den geçiş yaparsak size taahhüt ödüyormuyuz? 1 yıl söz verirsek 1 ay bedava mı? Bedava nasıl oluyor ilk fatura mı son faturamı bedava oluyor?
Fiyatlara ekstra yalın internet yada telefon felan ücreti var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet suan turknet kullaniyorum ve 65mbps vdsl var ama ac gozluluk iste. Daha fazla hiz daha dusuk ping istegi. Simdilik macera aramayacagim. -
merhaba gençler,
ekim ayından bu yana tbtnet kullanıyoruz. Evde 35mbps tercih ettim kurulum ve taahüt yok.
Gelelim hizmete; bugüne kadar bir kere server göçtü 2 saat kadar sürede düzelttiler. Biz de ölmedik sonuçta tr de elektirler bile saatlerce kesiliyor.
Ama ben ttkom altyapısı kullandığı için ve tüm türktelekomu ilgilendiren cuma-cumartesi-pazar geceleri kopma durumlarında bu adamları suçlamayın.
Haa ben yine de gider ttkom alırım vodafone net beni öpsün diyordsan 35mpbs 90-110 arası 24 ay taahüt ile alabilirsin.
peşin uyarı: ekşi sözlükte detay var.
6 sene turksat kablo, öncesi 4 sene ttkom fiber kullandık,
işyeri millenicom,
abimin işyeri netspeed, sen hala superonline vs. yazarsan kalbini kırarım burada TBTNET DİĞERLERİ İLE AYNI HİZMETİ UCUZA VERİYOR DİYORUZ.
SEN VODAFONENET SAYFASINA YAZ...BANA PM ATMA.
-
yanlış vodafone un da kendi alt yapısı var. Sence superonline kendi altyapısında olan yere kutusunda vodafone yazdırır mı kaldı ki dediğiniz gibi olsa vodafonun hizmet verdiği yerde superonline da olması lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: darksnryanlış vodafone un da kendi alt yapısı var. Sence superonline kendi altyapısında olan yere kutusunda vodafone yazdırır mı kaldı ki dediğiniz gibi olsa vodafonun hizmet verdiği yerde superonline da olması lazım.
Arkadaşım dünyadan haberin yok heralde.
2 sene superonline fiber kullandım ve sonra aynı altyapıdan vodafona geçtim. Vodafone yetkilileri kendi söyledi aynı altyapıyı bize kiraladılar diye. Kablo bile değişmedi. Sadece sokak başındaki boxtan işlem yaptılar. Ve bu dediğim 5 sene önceydi.
Ha bana dersen vodafone artık kendi altyapısını inşa ediyor bunu da hiç duymadım ki hazır altyapı varken niye girişsin o işe.
hocam benim apartmanımda kutuda sadece vodafone amblemi var. ayrıca superonline da fiber gözükmüyor. ama vodafone de gözüküyor.
yolda ki fiber hatlarının beton kapaklarında ibb yazıyor. apartman kapısına kadar geldi sonra vodafone yöneticiden izin alıp apartmanın içine hat çekti ve kutu koydu.
-
İlk defa fiberin VDSL'den pahalı olduğu bir firma gördüm ya artık gam yemem. İkametimde fiber olmadığından hep daha yüksek hıza daha düşük fiyat ödeyen fiber müşterilerini kıskanırdım. Bu firmada tam tersi fiberliler fazla ödüyormuş. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı fiyatta aynı hızları veren daha kurumsal olduğunu düşündüğüm firmalar varken sizi seçmemiz için bir sebep söyleyebilirmisiniz? -
Hocam altyapı dediğiniz şey apt girişindeki kutu değildir, vodafonun belli (kısıtlı) bölgeler dışında altyapısı yok.
Bizim sokağa 5-6 yıl önce süperonline fiber altyapı döşedi, her tarafta superonline yazıyordu, ben 2 yıl kullandım vodafona geçtim şimdi vodafone yazıyor kutuda.
Apt girişine etiket yapıştıran çilingirler gibi, hangisi en son gelirse o yapıştırıyor adını.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X