Şimdi Ara

100Mbps VDSL ve 100Mbps Fiber:85 TL VDSL: 75 TL1 ay bedava (TBTnet ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
11
Favori
13.513
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu 'e kadar lara ayar oluyorum...sana verecek 8 mbps sesini cikaryamayacaksin..Ayni durumda superonline li arkadasim var...netflix te 2 dk video acmasini beklemiş dun yine
  • elkasmirza E kullanıcısına yanıt

Ücretsiz değil, 100 lira kurulum

Yalın VDSL kampanyasında 100 TL Eve Kadar Kurulum ve aktivasyon ücreti alınmaktadır. Dilerseniz tek seferde peşin 100 TL (KDV ve ÖİV dahil ) veya faturanıza ek 50 TL x 2 Taksit ile Toplam 100 TL şeklinde ödeyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkasmirza

Dostlar ben oris telekom kullanıyordum. 69 tl 24mbps download 6mbps upload kota yok taahhüt yok. Genel anlamda memnun kaldım. Geçen akşam kesildi. Kızdım netspeed e geçtim. 35mbps download 6mbps upload. Taahhüt yok kota yok 63tl.
    hangı paket tarıfıe?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeed 35mb limitsiz 86lira ne zaman geçmiş o arkadaş

• @TBTNET

Turknetten geçişte kurulum ücreti alınıyor mu?

• .Eray. kullanıcısına yanıt

100 gb kotalı olan paketten bahsediyor 63 tl

• Netspeed mi tbtnet mi?

Ekşi de netspeed epey övülüyor.. Ama 100 tl kurulum ücreti alıyor.
    Tbtnet şimdilik kimse bilmiyor etmiyor, mh mesai saati dışında ulaşılamıyor galiba, ama fiyat uygun ve 6 ay kalana kurulum yok..

Karar veremedim.

Evde superbox var 150gb 166 lira ödüyorum 24 nisanda bitiyor çok şükür kurtuluyorum..

• turknet ten gecıs yapsam mı dıye dusunebılırdım fakat

upload hızlarını gorunce

2016 yılı aklıma geldı

bu upload hızları yakışmamıs

100mb vdsl verıyorsun upload yerlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: fpotur

turknet ten gecıs yapsam mı dıye dusunebılırdım fakat

upload hızlarını gorunce

2016 yılı aklıma geldı

bu upload hızları yakışmamıs

100mb vdsl verıyorsun upload yerlerde

Merhaba;

Konu ile alakalı paket ve tarifelerimizin hız profilleri yasal olarak tanımlanan hızlardır.

Turk Telekomun portlara tanımladığı hızlar bu şekildedir firma olarak uploud kısmına herhangi bir işlemimiz bulunmamaktadır.

İyi günler dileriz.

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    Netspeed 75mb vdsl den dun gectim tbtnete bir sorun yok.ayni hizi aliyorum 1 gunde acildi.aylik 20 lira daha uygun ve 1 ay bedava oldugundan gectim
  • mehmetmt kullanıcısına yanıt

👍 Teşekkürler, ben de nisanda geçiş yapicam, fiyat performans en uygun tbtnet.

@tbtnet kampanya nisanda da devam ediyor mu

• arkadaşlar cs go pingler nasıl?

• TBTNET kullanıcısına yanıt

ben de geçmeyi düşünüyorum fakat sırf bu upload yüzünden askıda tutuyorum

netspeed 35Mbps ye 6Mbps upload, 75Mbps hıza da 8Mbps upload

gıbırnet de 35Mbps ye 6Mbps upload, 100Mbps ye de 8 Mbps upload veriyor

aynı altyapı, aynı türk telekom. türk telekom onlara yüksek hız tanımlıyor da, size neden düşük profil tanımlıyor?

aradaki bu 10 liralık sizdeki düşük ücret, upload hızlarının düşüklüğünden dolayı telekomun size özel bir toptan satış tarifesi mi? şu upload hızınız da yüksek olsa. bir dakika bile beklemeden geçeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: raziel82

ben de geçmeyi düşünüyorum fakat sırf bu upload yüzünden askıda tutuyorum

netspeed 35Mbps ye 6Mbps upload, 75Mbps hıza da 8Mbps upload

gıbırnet de 35Mbps ye 6Mbps upload, 100Mbps ye de 8 Mbps upload veriyor

aynı altyapı, aynı türk telekom. türk telekom onlara yüksek hız tanımlıyor da, size neden düşük profil tanımlıyor?

aradaki bu 10 liralık sizdeki düşük ücret, upload hızlarının düşüklüğünden dolayı telekomun size özel bir toptan satış tarifesi mi? şu upload hızınız da yüksek olsa. bir dakika bile beklemeden geçeceğim

Merhaba,

Konu ile alakalı upload yükseltim işlemi pandemiden kaynaklık firma olarak paketlerimizde yükseltme işleme uygulanmaktadır yani 35/3 olan tarifemiz 35/6 diğer paketimiz ise 100/4 olan 100/8 olmuştur bu durum web sitemizde halen eskiye göre yayınlanmaktadır bunun sebebi ise upload yükseltimi geçici olmasından kaynaklıdır.

iyi günler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBTNET -- 15 Mart 2021; 9:54:44 >

• TBTNET kullanıcısına yanıt

anladım, bilgilendirme için teşekkürler.

• Adamlar eve dahi gelmeden, bina kutusundaki portu evine yönlendiriyor ama ona bile kurulum diyip ücret alıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 15 Mart 2021; 9:55:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epeydir kullanıyorum memnunum, altyapısı uygun olana tavsiye ederim.

https://www.speedtest.net/result/12269129783.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi My__Way -- 2 Kasım 2021; 1:44:58 >
  • Bu firmayı bir süre kullanıp gayet memnun kalmıştım fakat apartman'a superonline fiber gelince TBTNet hattımı iptal ettirmiştim, taahhütsüz olmanın güzel avantajı bunlar. Bu arada firma ismine takılanlar olmuş sanırım, ben firma ile müşteri olarak ticari olarak ilişkimi kessem bile sosyal medyadan takip ediyorum, TBT'nin açılımı Taşkaya Bilişim Teknolojileri olarak geçiyor.

• 6 ay dayanabildim tbt net e. aralıklarla uzun süreli hizmet verememe sorunları oluyordu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok saçma bi uygulamaları var. Faturayı ödemeyince interneti kapatıyorlar, sonra 20 TL açma ücreti istiyorlar. Sonra internetiniz kapalıyken bir sonraki ay için de tekrar fatura çıkarıyorlar. Sonra ona da 20 TL internet açma ücretini yansıtıyorlar. MH ile görüştüm. İnternetim kısıtlı zaten nasıl fatura çıkarıyorsunuz? Bir de açma işlemini 1 kere yapacaksınız nasıl ikinciye bu ücreti istiyorsunuz dedim. 5 ay kullanmasanız 5 ay da aynı şekilde fatura çıkacak ve 20 TL açma ücretiyle birlikte çıkacak dediler. İptal edin dedim. 20 liran ucuz olabilir bu benden 1 lira çalmanı haklı kılmaz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.