Donanım Haber kullanıcıları için özel olarak hazırlanan kampanya. 100Mbps VDSL ve 100Mbps Fiber paketlerimizde forum kullanıcılarına özel hazırlanmıştır. 100Mbps kampanyamızdan yararlanmak için http://dh.tbtnet.net/ link den başvuru yapabilirsiniz. kampanya şartları görselde paylaşılmıştır 6 Ay kalma sözünüze kampanyamızdan şartları sağlamadan ayrılmanız durumunda, tarafınıza sağlanan fayda ücretsiz kurulum yada 1 ay bedava tarafınıza fatura edilir. Kampanyamız 19.02.2021-30.06.2021 tarihleri arasında geçerlidir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D78B5F520 -- 20 Şubat 2021; 14:23:38 > |
100Mbps VDSL ve 100Mbps Fiber:85 TL VDSL: 75 TL1 ay bedava (TBTnet )
-
-
Ben başka firmadan geçiş yapıyorum.İhtiyacı olan değerlendirebilir. Firma ile ilgili forumda konu var isteyen inceleyebilir. https://forum.donanimhaber.com/tbtnet-telekom-ana-konu--147997475
-
VDSL yok mı türk netten kurtulayım çok zam yaptı
-
Görsele göre var 100Mbps VDSL :75 TL
-
fiyat iyi ama ne kadar sağlıklı olur hat kalitesi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben daha başvurmadım faturalar ayın 1'inden 1'ine oluşturulduğu için mevcut firmamı şubat 24-25 gibi değiştirmeyi düşünüyorum.Bilgiğim kadarıyla Türk Telekom üzerinden hizmet veriyor firma.
-
Peki bulunduğumuz yerde port sıkıntısı varsa yani TTNet i kapattigikizds size başvuru yaparsak port da başka birine verilirse bunun önüne gecebilirmiyize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternette ucuza kaçılmaz zira insanı sinir hastası edebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiber altyapısı kendisinin olan 3 (4) firma var bildiğim kadarıyla, Türk Telekom, Turkcell, Vodafone, ve çok az yerde turk.net. - uydunet/kablonet'i ayrı tutuyorum.
Diğer fiber sağlayıcı firmalar tt altyapısı kullanıyor genelde, ben şu an superonline fiber 200 mb kullanıyorum, daha önce dsmart'tan 50 mb vdsl2 kullanıyordum, alt yapı tt'nindi. o zaman da memnundum, ki genelde dsmart.net'ten nefret edilir.
bu iş daha çok, binaya kadar gelen ve binanın içindeki kablolamaya ve santral dolabına olan mesafe (ads-vdsl için) ile alakalıdır. bu firma da muhtemelen tt alt yapısı kullanıyor, tt müşteri hizmetlerini arayarak altyapı durumunuzu kontrol ettirin, santral dolabına 300m mesafeye kadar iyidir, sonrasından sıkıntılar yaşanabilir (diğer değişkenlerin iyi durumda oldugunu varsayorum.)
yalnız fiyatlar gerçekten iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celtic pride -- 19 Şubat 2021; 22:10:49 > -
Başvuru sayfası güvensiz sayfa arkadaşlar. Telefon numaranız güvende değil.
-
engelli indirimi var mı?
-
Merhabalar,
https://forum.donanimhaber.com/tbtnet-telekom-ana-konu--147997475#147997475
bu konudan detaylı bilgi alabilirsiniz.
saygılarımla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D78B5F520Görsele göre var 100Mbps VDSL :75 TL
herşey güzel ama kurulum ücreti hiç yakışmamış
zaten hat olanlarda kurulum ücreti ödüyor mu ?
-
Netgalaksi den geçiş yaparsak size taahhüt ödüyormuyuz? 1 yıl söz verirsek 1 ay bedava mı? Bedava nasıl oluyor ilk fatura mı son faturamı bedava oluyor?
Fiyatlara ekstra yalın internet yada telefon felan ücreti var mı?
Netgalaksi 200 gb kotalı 35 mbps ye 70 ödüyorum. Daha kota dolmadı. 35 mbps hiç düşmüyor hızı felan iyi. Modeme göre 90 küsür net alabilirmişim. Bu iyiymiş geçebilirim. Netgalaksi 8 ayım doldu sayılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 20 Şubat 2021; 3:35:20 >
internetin pahalısı da sinir edebilir. türknet ya da millenicom f/p olarak iyidirquote:
Orijinalden alıntı: kadillakkk
ne alakası var, rekabet yaratıyorlar işte. aynı internet telekomda türkcellde 150den aşağı değildirquote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
Bu mesaj silindi.
İnanmayın arkadaşlar. Donanımhaber adını kullanarak sözde güven vermişler afişe. Baksanıza afişte TBTNET ismini bile kullanmamışlar. Ayrıca başvuru linkinde subdomaine dh yazarak yine donanımhaber bilgisinde gibi izlenim vermiş. Zartzurtnet herneyse işte.. Sizi telefonla sürekli arayanlardan bir farkı yok bunlarında. Bence bulaşmayın. Donanımhaberin bu durumdan haberi bile yoktur. Sonuçta böyle kampanya bile yapmasan diğer firmadan anlaşma sağlarsın sizin üyelerinize böyle bir indiririmiz olcak dersin danışıklıdövüş olur. Ama kendileri çalmış kendileri oynamış. Bence uzak durun.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Araştırmadan atlamayın konuya 2 haftadır diğer konuda bekleniyordu dh ile görüşme yapıyoruz denildi. Ayrıca forumun bilgisi olmadan ticari olarak logo vs. kullanamazlar. İsim konusuna gelince firmanın ismine mi takıldınız fiyata ve verilen hizmete bakın. https://forum.donanimhaber.com/tbtnet-nedir-kullanan-var-mi--142663926-20 |
Benzer içerikler
- yanımda premium
- bimcell yeni hat 19 tl
- yalın fırsat 30 gb
- bimcell hediye internet kazanma
- vodafone hediye internet
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X