Şimdi Ara

100Mbps VDSL ve 100Mbps Fiber:85 TL VDSL: 75 TL1 ay bedava (TBTnet ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
11
Favori
13.513
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-D78B5F520

Arkadaşlar ben gıbır'dan geçiş yaptım. Şimdilik sorunsuz.

Merhaba, geçiş işlemlerini nasıl yaptınız, süreç hızlı mı, portu kaybetmeden geçiş yapabilir miyiz, geçiş sürecinde bir ücret ödediniz mi, 1 ay bedava kampanyasından faydalanabilir miyiz? Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir daha sorayım. 35 mbps 200 gb kotalı Netgalaksi vdsl kullanıyorum. 8. Ayım doldu. 6 ay kullandığım için kurulum için 75 tl almayacaklar.

Geçiş yaparsam bu 75 tl kurulum ücreti ödermiyim? İlk ay tam fatura ödermiyim? Getgalaksi 15 güne tam fatura aldı. 1 ay bedava detayı nedir? İlk ay mı çıktığımızda mı yoksa bölüştürüp mü ödeniyor.

Modem 35 mbps kullandığım halde alabileceğim hızı 95 96 mbps gösteriyor. Bu hızı alabilirmiyim?

Turknet 35 mbps üzerine 10 tl fark istiyor sizde var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut aboneliği iptal etmeden geçiş yapılabiliyor mu?
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

İptal etmeden gecmeneniz lazım zaten.

• tcreis kullanıcısına yanıt

İnternet akşam kesildi sabah yeni firmaya geçtim.

• En ucuz adsl kaç para?

• Peki hocam, işlemler nelerdir?
    Yani ekip vs gelip kurulum işlemi mi yapıyor?
    Bende modem var..
    Şu TT biraz daha insaflı fiyat verse de uğraşmasak x,y,z firmaları ile..
  • Bana telefonda yetikili kişi geçişte kurulum ücreti olmadığını söyledi. Evrakları kargoya verdim 3 günde ulaştı.Daha sonraki gün internet kesildi. Bir sonraki günde geri açıldı. Bedava ay işini bende bilmiyorum. Şubat için bedava denirse benimde geçiş 26 Sina oldu.Bakalim bu ay fatura gelmemesi lazım.

Başka firmadan geçince Türk Telekom alt yapısı ise ekip filan gelmiyor.Santralden sizin modemi ayarlıyorlar.Yeni ip ve kullanıcı adıyla geçiş yapmış olursunuz.

• Bende uzun yıllar Turktelekom kullandım Daha sonra Netgalaksi ye geçtim.oradan gibirnet e şimdide tbtnet e geçtim.

• Zaten TT kullanıyorum.. Bu iyiymiş..
    Fiyat da iyi.. İnternet hız ve kalitesi de iyidir umarım..
  • Dostlar ben oris telekom kullanıyordum. 69 tl 24mbps download 6mbps upload kota yok taahhüt yok. Genel anlamda memnun kaldım. Geçen akşam kesildi. Kızdım netspeed e geçtim. 35mbps download 6mbps upload. Taahhüt yok kota yok 63tl.

• Çok iyi fiyat peki online oyunlarda ping sorunu yaşanır mı

• Bu devirde kurulum ücreti nedir anlayamadım
    Benzin parası gibi birşey galiba 😄

• belgeleri kargoya verdim, ertesi gün taşıma tamamlandı, toplam 10dk internetsiz kaldım bu süreçte, sorunsuz kullanıyorum şimdi, son 6 ayda netspeed, gibir ve şimdi de tbt kullanıyorum, hız ve pingler hemen hemen aynı hepsinde

• tekepan kullanıcısına yanıt
    Kimlik fotokopisini renkli istemelerinin sebebini anlayamadım bir türlü.. 🤔
    Whatsapp numarasından gönderin kabul ediyorlar.
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt
    Hmm, teşekkür ederim.. Bir deneyeyim, henüz evrakları kargoya vermedim de gerçi..
    Rica ederim 👍
  • İki kez konu sahibine soru sordum ikisinde de dönmedi. Firma pek güven vermiyor. Zaten netgalaksi 35 mbps kotalı kullanıyorum. 8. Ayım doldu. 75 tl kurulum ödermiyim. 1 ay bedava olayı nasıl oluyor. İlk faturamı netgalaksi 15 güne tam aldı. Bura da böyle mi? Modem 95 96 mbps hız alabileceğimi gösteriyor. Geçiş yaparsam bu hızı alabilirmiyim. Turknet 35 mbps üzerine 10 tl fark istiyor. Burada var mı? Yalın internet mi? Yani telefon faturası vs var mı?

Aslında hızım yeterli ama 100 mbps fena olmaz. Hiç takılmadan 1080 p film dizi izleriz bitrate düşürmeden. 35 ile bitrate den fedakarlık ediyoruz mecburen.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.