Şimdi Ara

100tl civarı 2+1 En Kaliteli Ses Sistemi Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bangır bangır bağırtmıyacağım apartmanda olduğumdan anakrttın HD ses çıkışı var ne olduğunu tamda anlamadım.
    Sorum bana en kaliteli sesi verecek 2+1 hangisidir?
    Saolunç

• Edifier x600

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

Edifier x600

Hocam bazı olumsuz yorumlarda var ama fiyata bakar tabiki: fiyat performan en iyisi bu diyorsun biraz daha bu ve alternatiflei üzerine tecrübelerini aktarır mısın.
  • 100 tl en iyisi edifier x600 vatanda % 25 indirim beklerseniz 88-90 tl arası oluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybala5

quote:

Edifier x600

Hocam bazı olumsuz yorumlarda var ama fiyata bakar tabiki: fiyat performan en iyisi bu diyorsun biraz daha bu ve alternatiflei üzerine tecrübelerini aktarır mısın.

olumsuz tek yönü bence ses ve bas ayarlarının sub üzerinde olması yoksa ben kusur bulamıyorum bu alette. ilk sesini duyduğumda ağzım açık kaldı desem yeridir. gerçekten çok doygun keyifli bir sesi var. inan bu güne kadar alıpta ben pişman olanına bu forumda rastlamadım.
    illa alternatif dersen creative 3130 olabilir. o fiyat aralığında diğer rakibi logi modellerinden bence daha iyi 3130. forumda microlab markasından da memnun olanlar var ama o markaya ben sıcak bakmıyorum. kullanan arkadaşlar varsa yazacaktır zaten ama ben x600 de ısrarcıyım

• X-600 fiyat/performans oranı olarak harika. Bütçene de uygun, kaçırma derim.
  • Saolun beyler umarın dediğiniz gibidir. İlk indirimde alıcam.
    Kgelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tartışmasız x600 diyorum bende
  • Peki en ucuz kaça alırım beyler?
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/hoparlor-%28speaker%29/edifier-x600-x600-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43918

tek çekim 109 lira

%25 indirimi bekleyim hocam o zaman Krueger hocam, 2 haftada bir oluyor sanırım.
    saolasın

• aynen dostum ... sende sağolasın

• X600 diyorsunuz da yemin ediyorum google'ın altını üstüne getirdim girmediğim link kalmadı. Bir kişi bile satmıyor şunu yahu acilen 2+1 setine ihtiyacım var.
  • philips spa4310 sistem var elimde jelatinleri dahi duruyor düşünürsen pm atabilirsin..
  • orta düzey kullanıcı için edifier x600 ve microlab m200...
    benim kullandığım ürün microlab m200 tavsiye ederim.. yüzde 5 indirimle 95 liraya almıştım...

edifier x600 de kumanda yok
    microlab m200 de kumanda var... sırf kumandası için alanlar bile oldu... malzeme kalitesi mükemmel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colmy

orta düzey kullanıcı için edifier x600 ve microlab m200...
    benim kullandığım ürün microlab m200 tavsiye ederim.. yüzde 5 indirimle 95 liraya almıştım...

edifier x600 de kumanda yok
    microlab m200 de kumanda var... sırf kumandası için alanlar bile oldu... malzeme kalitesi mükemmel...

tercih meselesi tabii bu arada x600 iyidir ben bile düşünüyorum ama varken israf olur diye almıyorum. Snopy kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

X600 diyorsunuz da yemin ediyorum google'ın altını üstüne getirdim girmediğim link kalmadı. Bir kişi bile satmıyor şunu yahu acilen 2+1 setine ihtiyacım var.

Aynen heryeri aradım, stok yok. Bu stok sıkıntısı sürerse logitech alcam.
  • Bende çok araştırıp x600 almaya karar verdim ama stokta yok hiçbir yerde. O yüzden Vatandan %25 indirim ile 94.25 TL Logitech Z323 aldım. Hala elime ulaşmadı.
  • Arkadaslar o degil de genius sw2.1 1205 diye bir set var 150 lira oldukca guzel gorunuyor aslinda ne dersiniz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.