Şimdi Ara

1015px - 1015pw - samsung nc210 acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar karar veremiyorum bugün vatana da gittim hepsinin özellikleri aynı kasaları farklı diyo elemanlar halbuki pw'nin px'den fazlası var ama kırmızı px çok güzel duruyo mor pw'ye göre. samsungun da pili ve ses kalitesi baya sağlammış artık yardım rica ediyorum sabah gidip alıcam vatandan peşin neyse vericem

• samsung nc 111 gözünden kaçmış nf den işlemcisi daha iyi asuslarla fiyatı aynı arkadaşların kullandığı pc ve çok memnunlar
  • vatandaki satıcılıların bilgisayardan zerre anladıkları yok...

velede cihazda hdmi var mi diye soruyorum netbook için ekran karti yok ki hdmi olsun diye cevap veriyor..

onu da gectim i5 460 larin bana fiziksel 4 cekirdekli oldugunu savunmuslardi zamaninda

paso sallayip duruyorlar cihazlarin ozellikleri hakkinda.. baya bir dinledim satis yaparlarken millete hep yanlis yunlus bilgi verdiler.. bostanci vatan icin gecerli bu digerlerine gitmedim
  • i5 lerin o serileri 2 çekirdek 4 mantıklı işlemci ama 4 çekirdek gibi çalışırlar turbo bot özelliğiyle hr bilgisayarcıyada bilgisayarcı gözüyle bakmayın bilgisayar dipsiz kuyu birçokneden den ağrızası olabilir farlı öelikler olabilir adam araştırmadıktan sonra bol kepçeden sıkar böyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.