Şimdi Ara

1050 ti ve pentium g4400 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiç bir şey değişmedi. Yani sorunun HDD den kaynaklanmadığını mı anlamış olduk şuandan itibaren.
  • Bir ihtimal ama bana daha cok işlemci kaynaklı geliyor. Zira takilmalar oyun dosyalarını ekran karti belleğine atarken gerçekleşir bu en başta olur. Bence siz w10 u bir kurup deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam denicem. söylemeyi unuttum DirecktX 11 kullanıyorum bunun da etkisi olaiblir mi yani direckX12 yüklesem düzelir mi.
  • 521 TL.

http://www.sinerji.gen.tr/asus-h110m-d-anakart-intel-pentium-g4560-islemci-bundle-pmu406174

G4400 alacağınıza yukarıdaki anakart+işlemciyi alabilirdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 29 Temmuz 2017; 13:45:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdems97

Tamam denicem. söylemeyi unuttum DirecktX 11 kullanıyorum bunun da etkisi olaiblir mi yani direckX12 yüklesem düzelir mi.

W10 ile dx 12 standart geliyor ancak oyuna göre değişir. Oyun dx 11 se 11 de çalışır. 12 ise 12 de.

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Bu işlemciyi çok aradım ama bulamadım hiç bir stokta yoktu bilgisayarcıya sordum o da bulamadı keşke bu sitede görseydim hemen alırdım :D
  • İnternette pentium g4560 modelini buldum ve sipariş ettim. Bide o işlemciyle denicem.
  • eğer sorun işlemci kaynaklı ise g4560 utandırmaz diye tahmin ediyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.