Şimdi Ara

1050ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazın gelmesiyle oyun sezonunu açıyorum ama bana bir kart lazım aklımda 1050ti var.Şu modeli nasılhttp://www.sinerji.gen.tr/galax-geforce-gtx-1050ti-exoc-4gb-128bit-pmu405184
    Ekleme: bir de bunu buldumhttp://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-gtx1050-ti-oc-4gb-128bit-gddr5-pmu357430

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsimsizdost -- 17 Haziran 2017; 14:43:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim bende alıyorum siparişini verim.MSİ GAMİNG X modelini tavsiye ederim OC modunda 7100 Mhz'ye ulaşıyor sadece bu model ulaşıyor,diğerleri 7008 Mhz de kalıyor pek fark yoktur ancak ben 40 lira fazla verip MSİ GAMİNG X siparişi verdim.Ebrar Bilgisayardan alıyorum bende tavsiye ederim,GIGABYTE'yi alabilirsin eğer MSİ almayacaksan,GİGABYTE almanı tavsiye ediyorum.Normalde rx 470 alacaktım ancak onlar stoklarda yok girmeyeceği de söyleniyor ondan dolayı rx 470 'den sonra en performanslı kart 1050 Tİ GAMİNG X'dir.O yüzden almanı tavsiye ediyorum.
  • Hocam zaten amacım en ucuz 1050ti ı almaktı fakat en ucuz olan zotac mini modeli tek slotluk yer kaplıyordu ben de 2 slot (eski kart 2 slotluk olunca kasada 2 slotluk yer yer açık o yüzden 2 slotluk olmalı) kaplayan en ucuz bu iki modeli buldum yani fazladan bi 40 daha verirsem ilk bütçemi baya aşmış olacağım ama sağol tavsiye için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsimsizdost -- 17 Haziran 2017; 15:8:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı
  • Galax kaliteli bi marka fakat gigabyte modelinin garantisi 3 sene oldugu icin onu tercih etmen daha iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte iyidir bilindik marka. Amazonda da o model en çok satılanlar arasında zaten. Ama üstüne biraz daha para koyabiliyosan 1060 3gb al. Daha iyi performansla oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -apu- -- 17 Haziran 2017; 23:16:7 >
  • O zaman gigabyte alayım elimi çabuk tutsam iyi olur 1050ti barda bitiyor galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.